Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ja prebacio 54% u CASH-R-A i malo cu pricekat s time da vidimo dokle ce ovo u minus.

Ovaj tjedan sam izgubio 10%, pogotovo na koei, kaba, pdba. Neki kažu da će pad biti do božića, a možda i dulje. Koliko bi do onda trebao izgubiti 50% ? Bože pomozi nam…….[smiley9]

nisi izgubio dok ne prodaš. Nemoj prodavati i to je to

Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)

Ja sam za sada 32% CASH-R-A,možda skoknem u 60% i ja

Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)

Svi su nešto kontradiktorni ovih dana. Nisi li gore savjetovao “nemoj prodati i to je to…”

Ajmo jednu zanimljivu anketicu. Kome se koliko crveni u portfelju?

Ja sam na -9% [smiley8]

"Wide diversification is only required when investors do not understand what they are doing." - Warren Buffet

ovo danas je smijurija živa, svi se polakomili za inom i sad prodaju sve ispod cijene, ne bi li skupili 38 000 kn za inu … a jojj mislići da će to nadoknaditi na INI.. hmmm 🙂 🙂 najviše se pacijenata liječu na psihijatriji, a što će tek biti kad se trakavaica oko ine počinje sapletati u negativne konotacije, ajme … Pliva će najviše propserirati 🙂 (opet) povečat će se prodaja Apaurina 🙂 ljudi moji … nisam vjeroavao da je hrvate tako lako prevariti 🙂

[b]kupuj od pesimista i prodaj optimistu, al budi realist[/b][color=black][/color]

mmstanic:

Svi su nešto kontradiktorni ovih dana. Nisi li gore savjetovao “nemoj prodati i to je to…”

Ja sam na -9% [smiley8]

Evo bljedoliki ja sam ( u ovom mjesecu ) na minus 4,20%. Zahvaljujući prodaji nekih stvari prije 15 dana. Da ih sad imam bio bih 12-15% u minusu.Howgh

Benjamin Graham: "Odlično društvo nije i odlična investicija, ako ste dionicu previše platili." MPT: "Prodali su naše snove Judini sinovi........."

Evo bljedoliki ja sam ( u ovom mjesecu ) na minus 4,20%. Zahvaljujući prodaji nekih stvari prije 15 dana. Da ih sad imam bio bih 12-15% u minusu.Howgh

znači indijanac ti si taj što je isprodavao VART? [smiley2]
nek te skalpira skvo [smiley2]

-5,92% [smiley7]

[url]http://melaman2.com/cartoons/singles/mp3/mumbly.mp3[/url]

NickLeeson: ” mmstanic: ” Ja sam za sada 32% CASH-R-A,možda skoknem u 60% i ja ” Svi su nešto kontradiktorni ovih dana. Nisi li gore savjetovao “nemoj prodati i to je to…” Ajmo jednu zanimljivu anketicu. Kome se koliko crveni u portfelju? Ja sam na -9% [smiley8] ” Evo bljedoliki ja sam ( u ovom mjesecu ) na minus 4,20%. Zahvaljujući prodaji nekih stvari prije 15 dana. Da ih sad imam bio bih 12-15% u minusu.Howgh

cca. -7.5% u zadnjih mjesec dana…
nepromijenjen portfelj vec dva mjeseca, cca. 95% iliti do grla u dionicama.

“Please, God, Just One More Bubble.”

danas sam prvi put ušao u minus u zadnjih mjesec dana -0,5…kao što sam i rekao danas su popustili i fundamenti.

-13% za sada ali ima cash-a pa će biti malo dokupljivanja da ubijemo minus

Dva i dva su četri, ali ne uvijek

-1,83 %

Srecom, rasprodao sam skoro sve “na vrijeme”.

New Report

Close