Ovaj tjedan sam izgubio 10%, pogotovo na koei, kaba, pdba. Neki kažu da će pad biti do božića, a možda i dulje. Koliko bi do onda trebao izgubiti 50% ? Bože pomozi nam…….[smiley9]
nisi izgubio dok ne prodaš. Nemoj prodavati i to je to
Ja sam za sada 32% CASH-R-A,možda skoknem u 60% i ja
Svi su nešto kontradiktorni ovih dana. Nisi li gore savjetovao “nemoj prodati i to je to…”
Ajmo jednu zanimljivu anketicu. Kome se koliko crveni u portfelju?
Ja sam na -9% [smiley8]
ovo danas je smijurija živa, svi se polakomili za inom i sad prodaju sve ispod cijene, ne bi li skupili 38 000 kn za inu … a jojj mislići da će to nadoknaditi na INI.. hmmm 🙂 🙂 najviše se pacijenata liječu na psihijatriji, a što će tek biti kad se trakavaica oko ine počinje sapletati u negativne konotacije, ajme … Pliva će najviše propserirati 🙂 (opet) povečat će se prodaja Apaurina 🙂 ljudi moji … nisam vjeroavao da je hrvate tako lako prevariti 🙂
mmstanic:
”
”
Svi su nešto kontradiktorni ovih dana. Nisi li gore savjetovao “nemoj prodati i to je to…”
Ja sam na -9% [smiley8]
Evo bljedoliki ja sam ( u ovom mjesecu ) na minus 4,20%. Zahvaljujući prodaji nekih stvari prije 15 dana. Da ih sad imam bio bih 12-15% u minusu.Howgh
Evo bljedoliki ja sam ( u ovom mjesecu ) na minus 4,20%. Zahvaljujući prodaji nekih stvari prije 15 dana. Da ih sad imam bio bih 12-15% u minusu.Howgh
znači indijanac ti si taj što je isprodavao VART? [smiley2]
nek te skalpira skvo [smiley2]
-5,92% [smiley7]
NickLeeson: ” mmstanic: ” Ja sam za sada 32% CASH-R-A,možda skoknem u 60% i ja ” Svi su nešto kontradiktorni ovih dana. Nisi li gore savjetovao “nemoj prodati i to je to…” Ajmo jednu zanimljivu anketicu. Kome se koliko crveni u portfelju? Ja sam na -9% [smiley8] ” Evo bljedoliki ja sam ( u ovom mjesecu ) na minus 4,20%. Zahvaljujući prodaji nekih stvari prije 15 dana. Da ih sad imam bio bih 12-15% u minusu.Howgh
cca. -7.5% u zadnjih mjesec dana…
nepromijenjen portfelj vec dva mjeseca, cca. 95% iliti do grla u dionicama.
danas sam prvi put ušao u minus u zadnjih mjesec dana -0,5…kao što sam i rekao danas su popustili i fundamenti.
-13% za sada ali ima cash-a pa će biti malo dokupljivanja da ubijemo minus