Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

stavi mozillu i nebi trebao imati problema

Time što su se stranci iskrcali, OMF iskrcali iz OIF, te rjeseni margini, reklo bi se da je zasad zaista dno bilo dotaknuto. Stranaca više nema, pa naši fondovi neće rušiti crobex zato što pada Dow ili DAX.
Mislim da smo mirni zasada , osim što treba promarati situaciju u vezi braniteljskog fonda. No radi se očito po tom pitanju

http://www.poslovni.hr/71435.aspx

Zanima me hoće li se ivekov crni labud u ponedjeljak pretvoriti u ljepoticu?
Ili zaplovit uzvodno – prema gore?! [thumbsup]

Labud ostaje ali osobno takodjer ocekujem da ce sada pred FI trziste ici gore….

skype - ivek1234

Ivek hvala ti , ovakav tvoj post čekam već skoro dva mjeseca [thumbsup]

time is the great teacher, but unfortunately it kills all of its students

teo
stavi mozillu i nebi trebao imati problema

meni je opera najbolja. kod mozile je problem multitasking.

Bogat si tek kad imaš nešto što nikad ne bi mogao kupiti novcem! (Brooks)

21.02.2008.

Predsjednik Mesić primio izaslanstva SAD-a pri Parlamentarnoj skupštini NATO-a

Predsjednik Republike Hrvatske Stjepan Mesić primio je izaslanstvo Predstavničkog doma Kongresa SAD-a na čelu sa zastupnikom Johnom S. Tannerom, vođom izaslanstva SAD-a pri Parlamentarnoj skupštini NATO-a. Izaslanstvo je izrazilo zahvalnost Hrvatskoj na njenoj ulozi i vodstvu u ovoj regiji odajući priznanje na obavljenim reformama i ostvarenom napretku na velikom broju područja kada je riječ o proširenju NATO saveza. Članstvo Hrvatske u ovom savezu značit će stabilnost za regiju ali i šire, naglasili su u izaslanstvu, a također su zahvalili i na hrvatskom sudjelovanju u mirovnim misijama posebno misiji ISAF u Afganistanu. Zemlje članice NATO dijele jednake demokratske vrijednosti, no suočavaju se i s istim problemima kao što je na primjer korupcija, a ključ njenog rješavanja je transparentnost i prevenciji. Predsjednik Mesić je iznio svoje poglede na stanje u regiji, naglašavajući kako je naš strateški cilj ulazak u EU i NATO te dodajući kako je važno da i druge zemlje ove regije slijede taj put jer je to jamac stabilnosti i napretka regije.

Članstvo je neupitno, pozivnica je ispisana i čeka 4. mjesec da se javno obznani.
Zasigurno takav čin će pojačati interes ulagača u HR, zbog povećane sigurnosti ulaganja.
A rast je onda neizbježan, bez obzira na događanja u susjedstvu.

Članstvo je neupitno, pozivnica je ispisana i čeka 4. mjesec da se javno obznani. Zasigurno takav čin će pojačati interes ulagača u HR, zbog povećane sigurnosti ulaganja. A rast je onda neizbježan, bez obzira na događanja u susjedstvu.

Zato ovo i jest ne baš česta prilika za kupovinom jeftinih dionica, pa ovaj popust traje već skoro 2 mjeseca! Ne znam kad ćemo više imat takvu priliku, inače ulete fondovi i sve poskidaju s aska! Stvarno je (bila) prilika!

UPGRADING TO MARKET OUTPERFORM ON STRONG RAKIJA DEMAND!

ratus: ” Zanima me hoće li se ivekov crni labud u ponedjeljak pretvoriti u ljepoticu? Ili zaplovit uzvodno – prema gore?! [thumbsup] ” Labud ostaje ali osobno takodjer ocekujem da ce sada pred FI trziste ici gore….

Osobno mislim da će se nakon FI dogoditi selektivan rast pojedinih dionica zavisno od FI.
Ivek,
jedno pitanje za Vas, odnosno Vaša procjena koje bi dionice po Vama mogle imati trend rasta u RH i zašto ? .
Hvala

Onome tko zna čekati, vrijeme otvara vrata.

ratus:

Zanima me hoće li se ivekov crni labud u ponedjeljak pretvoriti u ljepoticu?
Ili zaplovit uzvodno – prema gore?! [thumbsup]

Labud ostaje ali osobno takodjer ocekujem da ce sada pred FI trziste ici gore….

fala Bogu

&

ivek123: ” ratus: ” Zanima me hoće li se ivekov crni labud u ponedjeljak pretvoriti u ljepoticu? Ili zaplovit uzvodno – prema gore?! [thumbsup] ” Labud ostaje ali osobno takodjer ocekujem da ce sada pred FI trziste ici gore…. ” Osobno mislim da će se nakon FI dogoditi selektivan rast pojedinih dionica zavisno od FI. Ivek, jedno pitanje za Vas, odnosno Vaša procjena koje bi dionice po Vama mogle imati trend rasta u RH i zašto ? . Hvala

E vidiš ovo je sad dvosjekli mač. Kad bi tako bilo, to bi značilo da nismo plitko tržište i da fondovi nemaju situaciju pod kontrolom, pa bi onda mogli padat i na 3500. Ali mi smo ipak plitko tržište stranci su izašli, pa će rasti one za koje fondovi odluče da trebaju rasti.
[lol]

Nestaje najneuspješniji hrvatski investicijski fond- inv. fond Prospectus Global Equity bit će pripojen fondu Prospectus jugoistočna Europa, a svi koji su novac uložili u prvi, dobit će u zamjenu udjele u drugom fondu. Objavljeno je to u posljednjem broju “Narodnih novina”, čime je odlučeno o budućnosti najneuspješnijeg hrvatskog fonda u ovoj godini.
Izvor; Glas Istre

Evo još jedan problem riješen. [thumbsup]
[thumbsup]

[cool]

Po meni je u petak došlo do potpuno neopravdanoga pada na burzi. Opet su veliki protresli male i malih je dosta ispalo iz daljne igre. Svakodnevno se izmišlja neka nova opasnost za tržištu da se uplaše mali. Ali poručio bi malim igračima da dobro razmisle zbog čega je burza u Beogradu manje pala nego u Zagrebu ? Izgleda da tamo ima manje naivaca i strašljivaca.[lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol]

New Report

Close