Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Wall mart rekordna dobit

http://www.poslovni.hr/71362.aspx

Wall mart rekordna dobit

nevažno je ono što se dogodilo, važno je ono što će se dogoditi.[lol]
pogledaj koliko im je danas porasla cijena nakon rekordne dobiti.
Vaš link

Bar nije pala [undecid]

zmrklic: ” Wall mart rekordna dobit ” nevažno je ono što se dogodilo, važno je ono što će se dogoditi.[lol] pogledaj koliko im je danas porasla cijena nakon rekordne dobiti. Vaš link

si čuo za izraz ugrađeno u očekivanja?
inače trenutna cijena je 3,5% manja od najveće u zadnja 52w tj zadnjoj godini, loše?

Heaven or Las Vegas

Na žalost 90% ljudi na ovom forum razmišlja na taj način. Centurion bolje ostavi se burze.

ostavio sam se prije 4 mjeseca, ne brini se.

Conan OBri: ” Na žalost 90% ljudi na ovom forum razmišlja na taj način. Centurion bolje ostavi se burze. ” ostavio sam se prije 4 mjeseca, ne brini se.

Pa ti si faca pa nam se sad smiješ[lol] [lol] [lol]

Dow zasprintao na kraju ko Dzomba u kontru[lol] [lol]

"I think there is a world market for about five computers" Thomas Watson Sr.

Što se to dogodilo u americi??[huh]

Pa niste valjda mislili da će sada idućih par miseci crobex skakati svaki dan,bit će još puno ovakvih dana ali čini mi se da su oći potopi iza nas i da se trend mijenja,na kraju krajeva iskrcaj mirovinaca iz fondova je kako čujem pri kraju ,nešto su dionica kupili ali imaju još dosta love za šoping.Bilo bi pošteno da vrate crobex nazad bar upola koliko su ga srušili.[thumbsup]

krepat ma ne molat-tako je tele i postupalo.da san bar bio paničar....

Conan OBri: ” Na žalost 90% ljudi na ovom forum razmišlja na taj način. Centurion bolje ostavi se burze. ” ostavio sam se prije 4 mjeseca, ne brini se.

to me podsječa na onu, ostavio sam se cigareta prije 4 mjeseca, he-he..ne kažu uzalud da su najveći antipušaći bivši pušaći…
[lol] [lol] [lol]

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

evi u americi su definitivno gori od nas, koji preokret, strašno, toga ima samo na divljem zapadu

&

New Report

Close