Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

febo: ” [….. Hebli ih skriveni nalozi…. to nije fer… ” sad ga vidiš, sad ga ne vidiš…. [lol]
Ne, nego ga STALNO vidim….
[/quote]

onda to nije pravi skriveni nalog
[lol]

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

ivek123: ” febo: ” [….. Hebli ih skriveni nalozi…. to nije fer… ” sad ga vidiš, sad ga ne vidiš…. [lol] ” Ne, nego ga STALNO vidim….
onda to nije pravi skriveni nalog [lol]
[/quote]

[lol]

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

blade: ” Rusija prijeti silom zbog Kosova http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=45087542-2572-412c-b62f-c627d9bc2d86 opa, sve zanimljivije i zanimljivije ” Hebem mu misa, sad ako udjemo u NATO, morat cemo u Rusiji ratovat. A hladno tamo…

Ma necemo morat dalje od Igman planine al i tam je zima

najgore se svadat s budalom, prvo te spusti na svoju razinu pa te dotuce iskustvom

onda to nije pravi skriveni nalog
[lol]

To me podsjetilo na ono: Zasto zecu vire usi kad se sakrije? Jer se nije dobro skrio…

I ovima vire usi. Samo, koliki je zec!?

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

…a mene podsijeća na onaj vic kad je Mujo ovladao mađioničarskim trikovima i sav sretan će Hasi:
…”Haso, okreni se….jel osijećaš prst u guzici…
….a vid ruke”

[smiley]

Brodari u USA opet rasturaju

samo nažalost ne posjedujem njihove dionice pa me boli….za to
[cry][tongue]

Treba selit lovicu u druge krajeve….

naravno da rasturaju, a što drugo mogu?

samo da sjašu ovi s ATPL-a, odosmo i mi za njima. Ja kažem sljedeći tjedan, a za 3 tjedna kad kinezi konačno dogovore s Brazilcima dolazi teška artiljerija[thumbsup]

I'LL BE BACK

Zašto smo danas pali. Po mojem mišljenju, zato jer nam je dosta visoka bila prosječna jučerašnja cijena dionica. I još malo frke panike…i to je to…

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

Zašto smo danas pali. Po mojem mišljenju, zato jer nam je dosta visoka bila prosječna jučerašnja cijena dionica. I još malo frke panike…i to je to…

nisi danas dovoljno drukao pa smo zato pali…a lijepo sam te učio..

[smiley][lol] [tongue]

mirovinci kreću[thumbsup][thumbsup]

New Report

Close