Evo opet 25 kom na dlkv. Cek malo pa to je fuckin prevara. Ja donosim odluke temeljem ukupne kolicine kupnje i prodaje a ovdje se ti skriveni nalozi ne vide u ukupnom broju IAKO SU OTVORENI sto znaci da bi morali biti prikazani u totalu u protivnom neki ovdje trguju na POVLASTENI NACIN! Ne zezam se, kome treba pi@ku razbit zbog ovoga????
medo u šopu!!??[shocked][shocked][shocked]
ivek123:
”
Evo opet 25 kom na dlkv. Cek malo pa to je fuckin prevara. Ja donosim odluke temeljem ukupne kolicine kupnje i prodaje a ovdje se ti skriveni nalozi ne vide u ukupnom broju IAKO SU OTVORENI sto znaci da bi morali biti prikazani u totalu u protivnom neki ovdje trguju na POVLASTENI NACIN! Ne zezam se, kome treba pi@ku razbit zbog ovoga????
”
medo u šopu!!??[shocked][shocked][shocked]
Jos ne, ali gleda i vidi da je puna burza nagaznih mina….. Hebli ih skriveni nalozi…. to nije fer…
Hebem mu misa, sad ako udjemo u NATO, morat cemo u Rusiji ratovat. A hladno tamo…
Samo za hrvatske vojnike, rusi su pripremili nekoliko skladišta pokrivača…
Još uvijek nam žele zahvaliti za PE.
mi bumo prva scra bojišnice
blade: ” izgleda da ćemo mi u NATO po ekspresnom postupku ” Bas, nema NATO sanse protiv Rusa bez nas!
mi bumo prva srta bojišnice, napravit ćemo živi zid, sve samo da uđemo u europu
Bolje nagazne mine (skriveni nalozi) nego drukeri. Dolje drukeri.
[….. Hebli ih skriveni nalozi…. to nije fer…
[/quote]
sad ga vidiš, sad ga ne vidiš….
[lol]
Ivek,
tko ti je kriv kad se guraš tam di se fondovi iskrcavaju….odi u LPLH..tam nema toga..
[smiley]
Jos ne, ali gleda i vidi da je puna burza nagaznih mina….. Hebli ih skriveni nalozi…. to nije fer…
Samo ti nagazi, možda razneseš i ovog koji ju je postavio[wink]
imam i ja jedan skriveni, ATPL na 4500[pray]
prema trenutnom stanju, izaći ćeš na toj cijeni 2034. najranije
[smiley]
[….. Hebli ih skriveni nalozi…. to nije fer…
sad ga vidiš, sad ga ne vidiš….
[lol]
[/quote]
Ne, nego ga STALNO vidim….