Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Evo opet 25 kom na dlkv. Cek malo pa to je fuckin prevara. Ja donosim odluke temeljem ukupne kolicine kupnje i prodaje a ovdje se ti skriveni nalozi ne vide u ukupnom broju IAKO SU OTVORENI sto znaci da bi morali biti prikazani u totalu u protivnom neki ovdje trguju na POVLASTENI NACIN! Ne zezam se, kome treba pi@ku razbit zbog ovoga????

medo u šopu!!??[shocked][shocked][shocked]

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

ATPL probijen nakon cjelodnevne muke [thumbsup]

ivek123:

Evo opet 25 kom na dlkv. Cek malo pa to je fuckin prevara. Ja donosim odluke temeljem ukupne kolicine kupnje i prodaje a ovdje se ti skriveni nalozi ne vide u ukupnom broju IAKO SU OTVORENI sto znaci da bi morali biti prikazani u totalu u protivnom neki ovdje trguju na POVLASTENI NACIN! Ne zezam se, kome treba pi@ku razbit zbog ovoga????

medo u šopu!!??[shocked][shocked][shocked]

Jos ne, ali gleda i vidi da je puna burza nagaznih mina….. Hebli ih skriveni nalozi…. to nije fer…

skype - ivek1234

Hebem mu misa, sad ako udjemo u NATO, morat cemo u Rusiji ratovat. A hladno tamo…

Samo za hrvatske vojnike, rusi su pripremili nekoliko skladišta pokrivača…
Još uvijek nam žele zahvaliti za PE.

Iz prošlosti se može izvući samo pouka, da ljudi nikad neće izvući pouke iz - prošlosti. wb

mi bumo prva scra bojišnice

blade: ” izgleda da ćemo mi u NATO po ekspresnom postupku ” Bas, nema NATO sanse protiv Rusa bez nas!

mi bumo prva srta bojišnice, napravit ćemo živi zid, sve samo da uđemo u europu

&

Bolje nagazne mine (skriveni nalozi) nego drukeri. Dolje drukeri.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

[….. Hebli ih skriveni nalozi…. to nije fer…
[/quote]

sad ga vidiš, sad ga ne vidiš….
[lol]

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

Ivek,

tko ti je kriv kad se guraš tam di se fondovi iskrcavaju….odi u LPLH..tam nema toga..
[smiley]

Jos ne, ali gleda i vidi da je puna burza nagaznih mina….. Hebli ih skriveni nalozi…. to nije fer…

Samo ti nagazi, možda razneseš i ovog koji ju je postavio[wink]

imam i ja jedan skriveni, ATPL na 4500[pray]

&

imam i ja jedan skriveni, ATPL na 4500[pray]

prema trenutnom stanju, izaći ćeš na toj cijeni 2034. najranije
[smiley]

[….. Hebli ih skriveni nalozi…. to nije fer…

sad ga vidiš, sad ga ne vidiš….
[lol]
[/quote]

Ne, nego ga STALNO vidim….

skype - ivek1234

New Report

Close