Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Dobro si rekao Davorine. Ja bi dodao da mi netko od ovih iskusnijih investitora preporuči koje su to dionice sad na “rasprodaji” ? Baš me zanima.

Korekcija nije ni počela a vidim navlači se na sve strane. Kao svi nešto kupuju a u biti svi spremaju teren za INU. Kako je to naša najveća tvrtka treba dosta para a zbog toga većina dionica tone. I tonuti će i dalje. Jer sve iznad 1.5 booka je rizično kažu veliki investitori. A na našem tržištu je previše takvih “uzdanica”. Pogledajmo samo one “male bisere”. PUNT, HOMS, SLMK, SPLL, sve to mora nestati s burze a ne da Vas netko i na to navlači ko vjeverica orahe.

Tomislav piše srcem i dušom.

Tomislav savjetuje: Kupite INU našu najveću tvrtku. Tvrtku koja za razliku od većine stvara veliku dobit.

Kupite HT kad bude na burzi.

Sutra idemo još dolje, bar većina dionica. Treba izdvojiti trule jabuke i crve u njima. A takvih ima podosta.

Hvala moderatoru što iskrenog čovjeka stavlja na moderiranje a navlakači pišu što hoće i kad hoće.

Neuspjeh je najbolji lijek za umišljene i prepotentne

ovako kada , vi mislite da bi moglo doći , oporavka tržišta. imama dioice koje su , donekle sa jakim fundamentima , ali opet ih pere ovo

Pa nije pravo pitanje kad ce doc do oporavka, nego kolko ce past dok se ne pocne opravljat [smiley9]. Pa da covjek odluci, prodaj sad/udji opet kasnije. Ili cekaj… Ili rasprodaj sve. Ne bih htio biti zloguka ptica, ali nekako mi se cini da do stabilizacije moze doci tek krajem 1. mjeseca. Sad ide kraj godine, kupovat ce se obveznice, raprodaja zbog ine, onda bozic (velika osobna potrosnja/male investicije), pa tradicionalno skijanje hrvata… Danas su se jos dionice i drzale, bio je relativno veliki promet – ocito se ljudima cinio dobar ulaz po ovom diskontu, ali pitanje je kolko ima zalihe investitora sa cash-om za uletit. A rok za predaju novaca za inu se blizi… Volio bi da sam u krivu (ja sam 100% u dionicama, fuj), pa ako me netko razuvjeri bit cu mu zahvalan.

Pozdrav i sretno svima!

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

Danas će biti još jedan crveni dan—————- – – – – – – – –

Svakim padom burze ,sve više ulažem u znanje, iščekivajući onaj dan koji će mi donijeti godine veselja... ;)

dmilanovic: ” ovako kada , vi mislite da bi moglo doći , oporavka tržišta. imama dioice koje su , donekle sa jakim fundamentima , ali opet ih pere ovo ” Pa nije pravo pitanje kad ce doc do oporavka, nego kolko ce past dok se ne pocne opravljat [smiley9]. Pa da covjek odluci, prodaj sad/udji opet kasnije. Ili cekaj… Ili rasprodaj sve. Ne bih htio biti zloguka ptica, ali nekako mi se cini da do stabilizacije moze doci tek krajem 1. mjeseca. Sad ide kraj godine, kupovat ce se obveznice, raprodaja zbog ine, onda bozic (velika osobna potrosnja/male investicije), pa tradicionalno skijanje hrvata… Danas su se jos dionice i drzale, bio je relativno veliki promet – ocito se ljudima cinio dobar ulaz po ovom diskontu, ali pitanje je kolko ima zalihe investitora sa cash-om za uletit. A rok za predaju novaca za inu se blizi… Volio bi da sam u krivu (ja sam 100% u dionicama, fuj), pa ako me netko razuvjeri bit cu mu zahvalan. Pozdrav i sretno svima!
Tako je nekako, ali ja bih rekao da kad 4.12. INA dođe na burzu, krenut će stvari gore, a iza NG svakako jer onda fondovi kreću u nove pobjede. Ove godine su zaradili dosta. Skijanje je minorna stavka.

Artificial Intelligence stands no chance against Natural Stupidity.

Ljudi šta sam Vam rekao. Kakvi bobmoni. Evo tek danas fino ulaimo u dugu korekciju. Kakav dokup Vi spominjete ? Već samo pitao: Koji su to bomboni na tržištu ? Jel KIKI-R-A, BRNH-R-A ???

Koja je to dionica trenutno potcijenjena ????

Neuspjeh je najbolji lijek za umišljene i prepotentne

Tomislav piše srcem i dušom.
Hvala moderatoru što iskrenog čovjeka stavlja na moderiranje a navlakači pišu što hoće i kad hoće.

e pa Tomislave nekad treba pisati i glavom,a burza ti je opaka stvar i nema tu mjesta za sentimentalnosti
-možda jesi iskren,al si i naporan čovječe[smiley2]

Što se to događa s GKBA-P-A? Rast od 8,5%!

I love the Smell of Profits in the Morning

ERNT-R-A 2.400,05 2.401,01 2.400,05 2.400,13 0,00 0,00 4810 11.544.627,22 -2,63%

Na ZSE

Uredni ljudi su samo lijeni traziti stvari!

pa gdje su svi?Nitko ništa ne piše.Jel strah možda u pitanju?Nitko nije sretan zbog ovih diskontnih cijena?!!

Novac je kisik burze!

Nema straha, ali ni novaca [smiley3]

...samo je smrt siguran posao...

Ovaj tjedan sam izgubio 10%, pogotovo na koei, kaba, pdba. Neki kažu da će pad biti do božića, a možda i dulje. Koliko bi do onda trebao izgubiti 50% ?

Bože pomozi nam…….[smiley9]

Herbos d.d. - lider u zaštiti bilja sa više od 62. godine tradicije

Popustiše danas i fundamenti [smiley9][smiley3]

New Report

Close