[rolleyes][rolleyes] BSE: Nije sve tako crno
Nenad Gujaničić, Sinteza Invest Group
22.02.2008 14:45
Posljednji trgovački dan u tjednu na Beogradskoj burzi i nije bio toliko “crn” kako su se pribojavali ulagači. Indeks najlikvidnijih dionica Belex 15 skliznuo je dodatnih 0,35 posto, spustivši se nakon tri tjedna ponovo ispod razine od 2100 bodova.
Ukupan današnji promet u trgovanju dionicama iznosio je 164,5 milijuna dinara i bio je gotovo dvostruko veći u odnosu na jučer.
Najlikvidnija dionica bila je niška AIK banka (AIKB) koja je, uz pad cijene 1,3 posto, ostvarila promet od 59,5 milijuna dinara. Trgovački tjedan ta je banka završila na razini 9300 dinara, uz blagi rast na tjednoj razini 1,3 posto.
Solidno se trgovalo beogradskom Jubmes bankom (JMBN) koja je ostvarila promet od 13,4 milijuna dinara uz blagi rast cijene. Agrobankom (AGBN) se uglavnom trgovalo oko razine 21.500 dinara, dok je novosadska Metals banka (MTBN) neznatno skliznula ispod 38.500 dinara.
Bečejska Soja (SJPT) spuštala se tijekom dana i do razine 3100 dinara, ostvarivši promet od 28,6 milijuna dinara. Pirotski Tigar (TIGR) izgubio je nepunih tri posto na vrijednosti, dok je Energoprojekt (ENHL) uz minoran promet zabilježio blagi pad.
Na aukcijskom tržištu najviše se trgovalo dionicama zemunske Coca-Cole (CCHS): po nepromijenjenoj cijeni od 6400 dinara ostvaren je promet od 7,8 milijuna dinara. Novosadski DDOR (DDNS) zadržao se na razini 8300 dinara, dok je kragujevačko Takovo osiguranje (TKOSM) poraslo više od 4 posto, na razinu 6497 dinara.
[thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup]
Kod nas stvarno žive katastrofičari padamo više nego Beograd ima li ikakav ozbiljan razlog ?
Osim dosta naivaca i trtaroša.[thumbsup][thumbsup][thumbsup]
postalo je dosadno a i fish je proradio,ojde ja spat[yawn]
Evo opet 25 kom na dlkv. Cek malo pa to je fuckin prevara. Ja donosim odluke temeljem ukupne kolicine kupnje i prodaje a ovdje se ti skriveni nalozi ne vide u ukupnom broju IAKO SU OTVORENI sto znaci da bi morali biti prikazani u totalu u protivnom neki ovdje trguju na POVLASTENI NACIN! Ne zezam se, kome treba pi@ku razbit zbog ovoga????
Rusija prijeti silom zbog Kosova
http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=45087542-2572-412c-b62f-c627d9bc2d86
opa, sve zanimljivije i zanimljivije
Evo opet 25 kom na dlkv. Cek malo pa to je fuckin prevara. Ja donosim odluke temeljem ukupne kolicine kupnje i prodaje a ovdje se ti skriveni nalozi ne vide u ukupnom broju IAKO SU OTVORENI sto znaci da bi morali biti prikazani u totalu u protivnom neki ovdje trguju na POVLASTENI NACIN! Ne zezam se, kome treba pi@ku razbit zbog ovoga????
Meni taj DLKV nekako kilavo izgleda u zadnje vrijeme.
Rusija prijeti silom zbog Kosova
http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=45087542-2572-412c-b62f-c627d9bc2d86
opa, sve zanimljivije i zanimljivije
Hebem mu misa, sad ako udjemo u NATO, morat cemo u Rusiji ratovat. A hladno tamo…
pa šta to tebe zabrinjava? ti ga ionako čekaš na 900. I ne… ne zezaš se![rolleyes][rolleyes]
Ja donosim odluke temeljem ukupne kolicine kupnje i prodaje
E Ivek Ivek ti donosiš odluke na temelju stanja u Americi i Novom zelnadu. Kloni se ti kupnje i prodaje.[thumbsup]
izgleda da ćemo mi u NATO po ekspresnom postupku
Bas, nema NATO sanse protiv Rusa bez nas!
Nije to samo ovdje…
Koliko ja vidim ,ima ih na ATPL,PBZ, DLKV….
Uglavnom, istresanje se nastavlja….