Duser: ” miriši na kontra-kontra napad ” Misliš protuudar?
mislim da misli protu protu udar
ukupno tri udara…
Duser: ” miriši na kontra-kontra napad ” a kaj ak nakon toga opet bude kontra-kontra-kontra napad [huh][lol]
ništa, navikli smo na batine [sad]
trenutno se odmjeravaju snage,ko prvi popusti u tom ce smjeru.Vidim da je totalno zamrlo,mali u strahu a veliki se odmjeravaju i cekaju.Na Ingri nema uopce istresanja kao i na HT i ima jos.Ak se hoce kupovati moze samo gore sto i dnevni graf govori kak se stalo
što misliš, jel na tom grafu treba očekivati dvostruko dno? ono, 4150 još jednom?
Trend u Evropi se promijenio.Iz debelog minusa lagano se okrenulo u plus.Jedino Dax steka.Zbog cega je doslo do zaokreta?U svakom slucaju dobar signal nasima da krenu u kupnju.
Kako vidim njih uopce ne zabrinjava situacija oko Kosova.Ipak oni imaju vecu politicku moc a i znaju kaj su se dogovorili sa Srbijom i Kosovom.
wiking:
”
trenutno se odmjeravaju snage,ko prvi popusti u tom ce smjeru.Vidim da je totalno zamrlo,mali u strahu a veliki se odmjeravaju i cekaju.Na Ingri nema uopce istresanja kao i na HT i ima jos.Ak se hoce kupovati moze samo gore sto i dnevni graf govori kak se stalo”
što misliš, jel na tom grafu treba očekivati dvostruko dno? ono, 4150 još jednom?
vidjet cemo,stvarno je ono status Q, jednostavno se nezna u kojem smjeru bude islo.Po trendu mislim da ce popustiti i u zadnjih pol sata otici gore i smanjiti crobex na -1% danas,promet isto popusta od prosla 2 dana
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA,danas sam uzeo lovu.Bravo Zgubi[thumbsup]
bravo, sad čekaj da opet rokne pa kupuj…
[smiley]
Trend u Evropi se promijenio.Iz debelog minusa lagano se okrenulo u plus.Jedino Dax steka.Zbog cega je doslo do zaokreta?U svakom slucaju dobar signal nasima da krenu u kupnju. Kako vidim njih uopce ne zabrinjava situacija oko Kosova.Ipak oni imaju vecu politicku moc a i znaju kaj su se dogovorili sa Srbijom i Kosovom.
Valjda su se konačno skulirali i ne skaču na svaki BUUUUU!
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA,danas sam uzeo lovu.Bravo Zgubi[thumbsup]
na čemu….