Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Duser: ” miriši na kontra-kontra napad ” Misliš protuudar?

mislim da misli protu protu udar
ukupno tri udara…

Duser: ” miriši na kontra-kontra napad ” a kaj ak nakon toga opet bude kontra-kontra-kontra napad [huh][lol]

ništa, navikli smo na batine [sad]

Heaven or Las Vegas

trenutno se odmjeravaju snage,ko prvi popusti u tom ce smjeru.Vidim da je totalno zamrlo,mali u strahu a veliki se odmjeravaju i cekaju.Na Ingri nema uopce istresanja kao i na HT i ima jos.Ak se hoce kupovati moze samo gore sto i dnevni graf govori kak se stalo

što misliš, jel na tom grafu treba očekivati dvostruko dno? ono, 4150 još jednom?

Never pay the slightest attention to what a company president ever says about his stock. Bernard Baruch

Trend u Evropi se promijenio.Iz debelog minusa lagano se okrenulo u plus.Jedino Dax steka.Zbog cega je doslo do zaokreta?U svakom slucaju dobar signal nasima da krenu u kupnju.
Kako vidim njih uopce ne zabrinjava situacija oko Kosova.Ipak oni imaju vecu politicku moc a i znaju kaj su se dogovorili sa Srbijom i Kosovom.

wiking:

trenutno se odmjeravaju snage,ko prvi popusti u tom ce smjeru.Vidim da je totalno zamrlo,mali u strahu a veliki se odmjeravaju i cekaju.Na Ingri nema uopce istresanja kao i na HT i ima jos.Ak se hoce kupovati moze samo gore sto i dnevni graf govori kak se stalo”

što misliš, jel na tom grafu treba očekivati dvostruko dno? ono, 4150 još jednom?

vidjet cemo,stvarno je ono status Q, jednostavno se nezna u kojem smjeru bude islo.Po trendu mislim da ce popustiti i u zadnjih pol sata otici gore i smanjiti crobex na -1% danas,promet isto popusta od prosla 2 dana

više boli kada drugome raste, nego li kada tebi pada

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA,danas sam uzeo lovu.Bravo Zgubi[thumbsup]

Ako me nema ,znaci da nisam tu.

bravo, sad čekaj da opet rokne pa kupuj…
[smiley]

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

Jel to netko skida LRH s bida sve sto je na 2500!???

Trend u Evropi se promijenio.Iz debelog minusa lagano se okrenulo u plus.Jedino Dax steka.Zbog cega je doslo do zaokreta?U svakom slucaju dobar signal nasima da krenu u kupnju. Kako vidim njih uopce ne zabrinjava situacija oko Kosova.Ipak oni imaju vecu politicku moc a i znaju kaj su se dogovorili sa Srbijom i Kosovom.

Valjda su se konačno skulirali i ne skaču na svaki BUUUUU!

na čemu….

fundamenti.blog.hr - vjeruj u fundamente! moj skype: markoqc5

Kad ZDNK pada to je dobar znak za tržište [thumbsup]

jel zna netko koliko ima ovog “pametnog” na 633,49 na JDPL?

Never pay the slightest attention to what a company president ever says about his stock. Bernard Baruch

New Report

Close