Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

do kraja trgovanja smo u +0,2

bas mene briga ja kuham Fish ak vec nema brodova bit ce dobar fish[lol] ,MISKOOO dodji na jedan ljuti Slavonski fish naravno sa sirokim rezancima(som,stuka,saran,smudj,amur,jedino je to bilo u ribarnici [thumbsup] )

Ajoj, da znaš da mi fali fiš…
Kod mene se u pećnici upravo peku punjene olignje i patate…[thumbsup]

UPGRADING TO MARKET OUTPERFORM ON STRONG RAKIJA DEMAND!

Evo iveka poklopilo na asku na ATLS [thumbsup]

sorry bidu

NESELEKTIVNO POTONUĆE

Pozitivan sentiment investitora s otvaranja trgovinskog dana promijenio se u skladu s kretanjima globalnog tržišta kapitala, iako je pitanje koliko je današnje potonuće opravdano realnim stanjem domaće ekonomije.
Ovu sam rečenicu izdvojio i razmišljao kako padamo na svaku lošu vijest a na dobre slabo reagiramo… [huh]

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila

I ovaj na ATPL na asku po 2680 je skriveni nalog, koliko god da se skine njemu ostaje još po toj cijeni!

UPGRADING TO MARKET OUTPERFORM ON STRONG RAKIJA DEMAND!

I ovaj na ATPL na asku po 2680 je skriveni nalog, koliko god da se skine njemu ostaje još po toj cijeni!

Točno prošo je 100-tinjak kom po 2680 koliko ja mogu vidit a da ovoga nije pojelo

krepat ma ne molat-tako je tele i postupalo.da san bar bio paničar....

Napokon netko pošteno kupio malo ADPL.

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

Ja mislim da je ovaj od 113 kom na Viru skriveni, tj vidi se samo 10%![cool]

A koja su to odmjeravanja na kupnji i prodaji, tko će prvi da potegne.
Dobro je da je stalo sa istresanjem.

mslim da ne može sljedeći dan. može isti.

može bilo koji dan…

šTAJE SAD ZAŠTO SMO STALI SA PADANJEM NIJE POŠTENO [cry]

New Report

Close