Kako stvari stoje, optimisticni kupci su i drugi put dobili po lampi… sto samo potvrdjuje da ekspresnog oporavka nece biti… ne ostaje drugo doli fino graditi temelje sa pedaljem naprijed i pola pedalja natrag [thumbsup]
zadnji put mislim prekjucer, govorio si pola pedlja naprijed a pedalj nazad.Ops zar mjenjas misljenje[lol]
Inace sam se zgrozio na ovakav rast i naravno da spekulanti sada dizu dobit.Odbijanac odozdo se dogodio na cca 1150.Dajte lagano da rastemo,nemojte srljat i lupat[thumbsup]
Kako stvari stoje, optimisticni kupci su i drugi put dobili po lampi… sto samo potvrdjuje da ekspresnog oporavka nece biti… ne ostaje drugo doli fino graditi temelje sa pedaljem naprijed i pola pedalja natrag [thumbsup]
a što je tebe pretvorilo u bika? “pedalj naprijed, pola natrag”? zadnji put kad sam te čitao za tebe su postojali samo beskrajni pad i par bull trapova pokraj puta.
nathan47:
”
”
A cuj, volatilnost sigurno, hvala onom ko je kupio INGR od mene danas 45300, 45400, a i hvala onom ko mi je prodao opet na 41xxx
[thumbsup]
Šta je stvarno bilo kad si se probudio
Imaš buju maštu.
uff, svio se uspuhali oko članka u jutarnjem, pa ne zaboravite i kavim novinama govorimo…oni se prodaju senzacijama…, a jel se sjeća tko sanaderovog intervjua[tongue]
zmrklic: ” nathan47: ” Kako stvari stoje, optimisticni kupci su i drugi put dobili po lampi… sto samo potvrdjuje da ekspresnog oporavka nece biti… ne ostaje drugo doli fino graditi temelje sa pedaljem naprijed i pola pedalja natrag [thumbsup] ” A cuj, volatilnost sigurno, hvala onom ko je kupio INGR od mene danas 45300, 45400, a i hvala onom ko mi je prodao opet na 41xxx [thumbsup] ” Šta je stvarno bilo kad si se probudio Imaš buju maštu.
???????????
Ne lažem i nemam razloga od 5 kom koje sam imao prodao 3 an 45300, 45400 danas, kupio jednu zanad na 41xxx, i još sam na bidu, mozda i lupim po asku.
TunaSalad:
”
ubijaju me ovi trgovci po 1000, 2000, 3000 kuna. takvi kad te poklope samo ti nabiju enormnu proviziju kod brokera. očaj.
”
Preko čega trguješ? PBZ investor uzima proviziju na ukupnu transakciju, nebitno u koliko se dijelova izvršila.
sve je ok ak ti izgrickaju nalog do kraja, ali kod ovako volatilnijeg tržišta lako ti nalog ostane djelomično izvršen pa se koraš navlačiti s brokerima da ti ne opale onu mnimalnu proviziju koja na tak malim ciframa ispadne velik postotak. ma koma.
bas mene briga ja kuham Fish ak vec nema brodova bit ce dobar fish[lol] ,MISKOOO dodji na jedan ljuti Slavonski fish naravno sa sirokim rezancima(som,stuka,saran,smudj,amur,jedino je to bilo u ribarnici [thumbsup] )
zmrklic:
”
Centurion:
”
nathan47: ” igrac: ” Rusi prijete ratom ! Vaš link ” Bome pocelo se zveckat oruzjem… i opet na balkanu… stvarno bure baruta ” ma kakve to ima veze sa našim gospodarstvom i dionicama[lol]
”
Pa s brodarima nikakve
[proud]
”
Hmm, ruske podmornice u Jadranu….. [shocked]
ivek ivek,opet copraš i cepelini kod beograda.kaj se još nisi ukrcal ??
ako je kosovo kako vidim iz ovih rasprava opet kao neki problem, ne bi bilo loše da se naši trejderi ugledaju na beogradsku i makedonsku burzu danas gdje sigurno znaju bolje pa da smire živce.
Potrošač:
”
TunaSalad:
”
ubijaju me ovi trgovci po 1000, 2000, 3000 kuna. takvi kad te poklope samo ti nabiju enormnu proviziju kod brokera. očaj.
”
Preko čega trguješ? PBZ investor uzima proviziju na ukupnu transakciju, nebitno u koliko se dijelova izvršila.”
sve je ok ak ti izgrickaju nalog do kraja, ali kod ovako volatilnijeg tržišta lako ti nalog ostane djelomično izvršen pa se koraš navlačiti s brokerima da ti ne opale onu mnimalnu proviziju koja na tak malim ciframa ispadne velik postotak. ma koma.
pa ak ostavis nalog neznam do 1.4.2008 onda nemas frke i ak se ne poklopi jer ga uvijek besplatno mozes mjenjat sljedeci dan i na kraju ti bude provizija 0,6% ili 75 kn
mslim da ne može sljedeći dan. može isti.
a što je tebe pretvorilo u bika? “pedalj naprijed, pola natrag”? zadnji put kad sam te čitao za tebe su postojali samo beskrajni pad i par bull trapova pokraj puta.
nisam ti ja ni bik, ni medvjed… samo velim da su optimisti imali prilike drugi put dobit po lampi i iluzijama da ce trziste ekspresno narasti. odnosno da prestanu vikati UP! UP! kad ce se oporavak dogadjati toliko sporo da ce ultraoptimisti svisnuti od muke… ako do oporavka uopce dodje