Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

treba kupiti dodatne zalihe
evo ja si spremam podrum stavit cu si jednu grijalicu
al cu danas otici po putovnice jedne normalnije zemlje
da mi se nadje

sreca da nisam vojno sposoban
jedva sam sposoban pisati na forumu iole pametne stvari[cool]

btw pounje bid na 2,98

Postanite Eu-robovi

zmrklic: ” Centurion: ” nathan47: ” igrac: ” Rusi prijete ratom ! Vaš link ” Bome pocelo se zveckat oruzjem… i opet na balkanu… stvarno bure baruta ” ma kakve to ima veze sa našim gospodarstvom i dionicama[lol] ” Pa s brodarima nikakve [proud] ” Hmm, ruske podmornice u Jadranu….. [shocked]

hahaha sigurno, a cuj, onda nuklearke i 3. svj rat, opet INGR i IGH grade atomska skloništa i zarađuju milijarde. Osim toga imamo ZERP, pa ne smiju doc
[lol] Osim toga brodovi baš i ne voze po jadranu. Osim toga američki brodari + 100% u tri tjedna.

ivek123: ” zmrklic: ” Centurion: ” nathan47: ” igrac: ” Rusi prijete ratom ! Vaš link ” Bome pocelo se zveckat oruzjem… i opet na balkanu… stvarno bure baruta ” ma kakve to ima veze sa našim gospodarstvom i dionicama[lol] ” Pa s brodarima nikakve [proud] ” Hmm, ruske podmornice u Jadranu….. [shocked] ” hahaha sigurno, a cuj, onda nuklearke i 3. svj rat, opet INGR i IGH grade atomska skloništa i zarađuju milijarde. Osim toga imamo ZERP, pa ne smiju doc [lol] Osim toga brodovi baš i ne voze po jadranu. Osim toga američki brodari + 100% u tri tjedna.

trebao si to prije reći…ode INGRa gore….[lol]
Fondovi dižu…
….

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

igrac: ” Rusi prijete ratom ! Vaš link ” Bome pocelo se zveckat oruzjem… i opet na balkanu… stvarno bure baruta

ma rusi će ratovat malo sutra, pa njemačka ih smaže u 5 dana a di neće ameri ili nato, a srbi su nikad slabiji

Cookie Monster

Kako stvari stoje, optimisticni kupci su i drugi put dobili po lampi… sto samo potvrdjuje da ekspresnog oporavka nece biti… ne ostaje drugo doli fino graditi temelje sa pedaljem naprijed i pola pedalja natrag [thumbsup]

Nisam druzeljubiv tip pa nema potrebe stavljati me medju prijatelje

Kako stvari stoje, optimisticni kupci su i drugi put dobili po lampi… sto samo potvrdjuje da ekspresnog oporavka nece biti… ne ostaje drugo doli fino graditi temelje sa pedaljem naprijed i pola pedalja natrag [thumbsup]

Što se tiče prodavača, opet će dobiti po lampi, zato što su prodavali jeftino, a kupit će skuplje…[thumbsup]

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

A cuj, volatilnost sigurno, hvala onom ko je kupio INGR od mene danas 45300, 45400, a i hvala onom ko mi je prodao opet na 41xxx
[thumbsup]

Što se tiče prodavača, opet će dobiti po lampi, zato što su prodavali jeftino, a kupit će skuplje…[thumbsup]

Ko izlazi na ovakvom trzistu vise se nazad ne vraca, u to budi siguran…

Nisam druzeljubiv tip pa nema potrebe stavljati me medju prijatelje

Koja kupnja na JDPL jel se to netko zaje..va!

nathan47: ” Kako stvari stoje, optimisticni kupci su i drugi put dobili po lampi… sto samo potvrdjuje da ekspresnog oporavka nece biti… ne ostaje drugo doli fino graditi temelje sa pedaljem naprijed i pola pedalja natrag [thumbsup] ” A cuj, volatilnost sigurno, hvala onom ko je kupio INGR od mene danas 45300, 45400, a i hvala onom ko mi je prodao opet na 41xxx [thumbsup]
malo LAGIŠ
[undecid]

Ko izlazi na ovakvom trzistu vise se nazad ne vraca, u to budi siguran…

Za neke koji ruše zbog straha od gubitka, je i bolje da se ne vračaju[cool]

[emo_cool]

Koja kupnja na JDPL jel se to netko zaje..va!

Mozda su skriveni nalozi. Mislis 3 kom, a ono brana od 30!

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

New Report

Close