Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

S prijetnjom novog rata sada će krenuti i navala na dionice Đure Đakovića , s obzirom na proizvode tenkove !

Malo je off topic, nisam u toku pa da pitam da li ćemo mi moći kupovati udjele u braniteljskom fondu?

Koliko je meni poznato – NE! Branitelji ce te udjele moci prodavati samo drzavi koliko je meni poznato i onda se vrtimo opet u krug….

Antikristi i masoni, komunisti, ovi-oni, šire sotonske fraze da nas poraze! E moj narode....

ivek je u pravu za nalog od 1310 na VIRU. 2xpo 20 je otišlo, znači max još 160 kom.

ubijaju me ovi trgovci po 1000, 2000, 3000 kuna. takvi kad te poklope samo ti nabiju enormnu proviziju kod brokera. očaj.

Never pay the slightest attention to what a company president ever says about his stock. Bernard Baruch

igrac: ” Rusi prijete ratom ! Vaš link ” Bome pocelo se zveckat oruzjem… i opet na balkanu… stvarno bure baruta

ma kakve to ima veze sa našim gospodarstvom i dionicama[lol]

Još jedan razlog korekcije

Vaš link

a sto nama netko ne otme recimo istru
ista bi scena bila u ilici

Postanite Eu-robovi

nathan47: ” igrac: ” Rusi prijete ratom ! Vaš link ” Bome pocelo se zveckat oruzjem… i opet na balkanu… stvarno bure baruta ” ma kakve to ima veze sa našim gospodarstvom i dionicama[lol]

Pa s brodarima nikakve
[proud]

“ZSE: Većina analitičara očekuje daljnji rast Crobexa Business.hr/Hina 22.02.2008 09:58
Nakon uzleta cijena u protekla dva dana na Zagrebačkoj burzi analitičari danas očekuju nastavak optimizma ulagača, ali ne istog intenziteta kao jučer. Hinina anketa pokazuje da od 12 analitičara brokerskih kuća njih osam očekuje porast Crobexa, a ostali stagnaciju.”

Analitičari u kupe a tržište u špade! I svaki dan tako!

UPGRADING TO MARKET OUTPERFORM ON STRONG RAKIJA DEMAND!

nathan47: ” igrac: ” Rusi prijete ratom ! Vaš link ” Bome pocelo se zveckat oruzjem… i opet na balkanu… stvarno bure baruta ” ma kakve to ima veze sa našim gospodarstvom i dionicama[lol]

nema analiticari najavljuju rast za danas
http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=0c5dc9d3-4865-410f-bba9-31df2a3bdef8

najgore se svadat s budalom, prvo te spusti na svoju razinu pa te dotuce iskustvom

ubijaju me ovi trgovci po 1000, 2000, 3000 kuna. takvi kad te poklope samo ti nabiju enormnu proviziju kod brokera. očaj.

Preko čega trguješ? PBZ investor uzima proviziju na ukupnu transakciju, nebitno u koliko se dijelova izvršila.

Centurion:

Pa s brodarima nikakve
[proud]

Hmm, ruske podmornice u Jadranu….. [shocked]

skype - ivek1234

Bare: ” Kapitalizacija dobiti je uslijedila,ništa čudno. Pa ipak je danas petak,treba i za vikend neka pinka. [smiley] ” Pa počelo je trgovanje za vikend. Zaraditi pare za izlazak. Što im treba 20 milijuna za jednu noć?

Troše ljudi,bit će rata kažu ovi iz Jutarnjeg,pa da se malo provedu.[lol] [lol]

None but ourselves can free our minds.Life is one big road with lots of signs. So when you riding through the ruts, don't complicate your mind.Bob's words

zmrklic: ” Centurion: ” nathan47: ” igrac: ” Rusi prijete ratom ! Vaš link ” Bome pocelo se zveckat oruzjem… i opet na balkanu… stvarno bure baruta ” ma kakve to ima veze sa našim gospodarstvom i dionicama[lol] ” Pa s brodarima nikakve [proud] ” Hmm, ruske podmornice u Jadranu….. [shocked]

Šte će raditi slalom sa talijanskim i našim ribaricama.
Ivek123, previše gledaš James Bonda.

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

New Report

Close