S prijetnjom novog rata sada će krenuti i navala na dionice Đure Đakovića , s obzirom na proizvode tenkove !
Malo je off topic, nisam u toku pa da pitam da li ćemo mi moći kupovati udjele u braniteljskom fondu?
Koliko je meni poznato – NE! Branitelji ce te udjele moci prodavati samo drzavi koliko je meni poznato i onda se vrtimo opet u krug….
ivek je u pravu za nalog od 1310 na VIRU. 2xpo 20 je otišlo, znači max još 160 kom.
ubijaju me ovi trgovci po 1000, 2000, 3000 kuna. takvi kad te poklope samo ti nabiju enormnu proviziju kod brokera. očaj.
“ZSE: Većina analitičara očekuje daljnji rast Crobexa Business.hr/Hina 22.02.2008 09:58
Nakon uzleta cijena u protekla dva dana na Zagrebačkoj burzi analitičari danas očekuju nastavak optimizma ulagača, ali ne istog intenziteta kao jučer. Hinina anketa pokazuje da od 12 analitičara brokerskih kuća njih osam očekuje porast Crobexa, a ostali stagnaciju.”
Analitičari u kupe a tržište u špade! I svaki dan tako!
nathan47: ” igrac: ” Rusi prijete ratom ! Vaš link ” Bome pocelo se zveckat oruzjem… i opet na balkanu… stvarno bure baruta ” ma kakve to ima veze sa našim gospodarstvom i dionicama[lol]
nema analiticari najavljuju rast za danas
http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=0c5dc9d3-4865-410f-bba9-31df2a3bdef8
ubijaju me ovi trgovci po 1000, 2000, 3000 kuna. takvi kad te poklope samo ti nabiju enormnu proviziju kod brokera. očaj.
Preko čega trguješ? PBZ investor uzima proviziju na ukupnu transakciju, nebitno u koliko se dijelova izvršila.
Centurion:
”
nathan47: ” igrac: ” Rusi prijete ratom ! Vaš link ” Bome pocelo se zveckat oruzjem… i opet na balkanu… stvarno bure baruta ” ma kakve to ima veze sa našim gospodarstvom i dionicama[lol]
”
Pa s brodarima nikakve
[proud]
Hmm, ruske podmornice u Jadranu….. [shocked]
Bare: ” Kapitalizacija dobiti je uslijedila,ništa čudno. Pa ipak je danas petak,treba i za vikend neka pinka. [smiley] ” Pa počelo je trgovanje za vikend. Zaraditi pare za izlazak. Što im treba 20 milijuna za jednu noć?
Troše ljudi,bit će rata kažu ovi iz Jutarnjeg,pa da se malo provedu.[lol] [lol]
zmrklic: ” Centurion: ” nathan47: ” igrac: ” Rusi prijete ratom ! Vaš link ” Bome pocelo se zveckat oruzjem… i opet na balkanu… stvarno bure baruta ” ma kakve to ima veze sa našim gospodarstvom i dionicama[lol] ” Pa s brodarima nikakve [proud] ” Hmm, ruske podmornice u Jadranu….. [shocked]
Šte će raditi slalom sa talijanskim i našim ribaricama.
Ivek123, previše gledaš James Bonda.