Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Von Braun: ” Upravo pišem završni seminar za poslijediplomski, a ti? ” Ovo je toliko smiješno da ne mogu vjerovati. [lol] Svaka čast![thumbsup]

Vraćam ti za ono prije neki dan.[lol]

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

ma lako je nama gledati ovu tugu
kad se toliko ekipe u marginima uvaljalo
a fondovi i banke to vrlo dobro znaju
dok se to ne pročisti nebumo se mi mrdnuli puno gore

Postanite Eu-robovi

primus: ” Evo toliko su pojedinci danas drukali na Ingri, nadam se da su se i uspjeli iskrcati. Navijanja tipa još malo pa smo u blokadi, ide to danas…….. i eto ga na nazad na 41000. ” Jesu, jesu, bez brige. [lol] Mislim da Charlie nije…..

A što je bilo za očekivati, nakon što je kompletno tržište palo?
U početku trgovanja tako nije izgledalo, vidjet ćemo kakve su vijesti sa sastanka, ako bude što danas.
Inaće Ingra je zadnjih dana najviše rasla, ne vidim da je danas među najvećim gubitnicima, dapaće po prosječnoj trgovanoj cijeni danas , to je + 3,82 % trenutno. Akumulacija profita.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

HT je na pola jučerašnjeg prometa došao na 302 kune. Izgleda da se danas vraćamo na 295. Jošdanas ispucam trošim neku siću, a onda zaboravljam na burzu neko vrijeme. Ovo je ionako lutrija. danas gore, sutra dolje.

Poceli su se opasno samarati H nalozima – skriveno iskrcavanje. To bi trebalo zabraniti. [angry] Na viru je bomba ispod naloga na 1310 i pusta samo po 20 komada. [lol] [lol] [lol]

skype - ivek1234

. ” Jesu, jesu, bez brige. [lol] Mislim da Charlie nije…..

“”Charlieju i meni se gadi situacija,toliko uobičajena u poslijednih nekoliko godina,u kojoj vlasnici vrijednosnica pretrpjeli milijarde gubitaka dok su direktori i ostale visokopzicionirane osobe koje su kumovale katastrofi izašle sa ogromnim bogastvom……””””[thumbsup]

Nikad se ne znojim dok plaćam ,znojim se dok cijenu dogovaram.

Ova današnja prodaja mogla bi biti znak da se skuplja lova za otkup dionica iz braniteljskog fonda. Samo nije mi jasno, zašto to ne naprave kao ZIF pa neka se s time trguje. I glupo je trgovati sa tim bodovima kad bi im trebali još dati i dionice nekih drugih poduzeća. Za dvije godine će oni branitelji koji će sad prodavati dizati bunu da im se isplati razlika za dionice koje su naknadno stigle u fond.

Evropa prelazi polako u plus a Beograd -0,19.
Da su kod nas ovakvi neredi dionice bi bile po kunu. Koje smo mi kukavice. Dok špekulanti kapitaliziraju dobit idemo mi gore ali puno naglije nego zadnja 2 dana. A jednog dana će ostati bez dionica, zna se da špekulanti manje zarađuju od dugoročnih investitora. Trenutno im dobro ide jer šišaju ove golobrade novopečene dioničare ali kad oni napuste tržište i špekulanti će ostati preko noći bez dionica i ostaće kratkih rukava. tako je bilo u povijesti.[thumbsup]

Moje razmišljanje je da smo do kraja dana ponovno u plusu bar 1% rasta. Zašto? Pa eto, Europa promijenila smjer, već raste sat vremena, Amerikancima je futures high, jucer pali, danas ce rasti, Kada se to vidi, Europa u zeleno a tako i mi, dapače malo više jer ovi kaj sada prodaju htjeti će opet unutra da ne zakasne na vlak. IMHO

Možda je ovo razlog korekcije

Vaš link

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

302,99 666

Evo i vragu ogadio HT.

Kapitalizacija dobiti je uslijedila,ništa čudno.
Pa ipak je danas petak,treba i za vikend neka pinka.
[smiley]

a t+3? [lol]

New Report

Close