Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ajmo paničari, kamikaze, prodajte da možemo gore. Fondovi su žedni jeftine kupnje.[thumbsup] DLKV i THNK….isto branjeni.

Von Braun, bez uvrede, ali zanima me čime se ti baviš u životu. Prosjek ti je 14 postova dnevno. Svaki dan 14 postova, na ovom forumu si od 0-24. Jednostavno me zanima čime se baviš da možeš ovoliko vremena ulupavati u forum.

Trend is your friend.

Von Braun: ” Ajmo paničari, kamikaze, prodajte da možemo gore. Fondovi su žedni jeftine kupnje.[thumbsup] DLKV i THNK….isto branjeni. ” Von Braun, bez uvrede, ali zanima me čime se ti baviš u životu. Prosjek ti je 14 postova dnevno. Svaki dan 14 postova, na ovom forumu si od 0-24. Jednostavno me zanima čime se baviš da možeš ovoliko vremena ulupavati u forum.

Upravo pišem završni seminar za poslijediplomski, a ti?

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

Bavi se dionicama ako smijem primjetiti,to mu je primarni posao.[lol]

None but ourselves can free our minds.Life is one big road with lots of signs. So when you riding through the ruts, don't complicate your mind.Bob's words

inquirer: ” Von Braun: ” Ajmo paničari, kamikaze, prodajte da možemo gore. Fondovi su žedni jeftine kupnje.[thumbsup] DLKV i THNK….isto branjeni. ” Von Braun, bez uvrede, ali zanima me čime se ti baviš u životu. Prosjek ti je 14 postova dnevno. Svaki dan 14 postova, na ovom forumu si od 0-24. Jednostavno me zanima čime se baviš da možeš ovoliko vremena ulupavati u forum. ” Upravo pišem završni seminar za poslijediplomski, a ti?

koji postdiplomski?

Evo toliko su pojedinci danas drukali na Ingri, nadam se da su se i uspjeli iskrcati. Navijanja tipa još malo pa smo u blokadi, ide to danas…….. i eto ga na nazad na 41000.

Iako sam i sama ovih dana nešto prodavala, jer mi je vrlo malo dionica u plusu, meni je ovo stanje na burzi,
bilo za očekivati, jer je to ipak vellika razlika u zaradi / dobit / onima koji su kupovali na niskim cijenama, ovih tjedana.
Iskreno rečeno, nikome ništa ne zamjeram.

Ipak mi se čini, da su na burzi ostali oni prekaljeni… spremni na najteže udarce, i na najveće poraze….
Ulagači koji mogu podnijeti poraz, koji su izvježbali tržišnu utakmicu …. zato ipak mislim, da je većina
paničara imala prilike izaći , bilo je vremena iz nas koliko ti srce želi…..i da više nema straha globalnno gledajući.

Ako danas netko prodaje…svaka mu čast… i da bih da imam bilo kakve mogućnosti za trgovinu i zaradu…

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Evo toliko su pojedinci danas drukali na Ingri, nadam se da su se i uspjeli iskrcati. Navijanja tipa još malo pa smo u blokadi, ide to danas…….. i eto ga na nazad na 41000.

Jesu, jesu, bez brige. [lol] Mislim da Charlie nije…..

skype - ivek1234

inquirer: ” Von Braun: ” Ajmo paničari, kamikaze, prodajte da možemo gore. Fondovi su žedni jeftine kupnje.[thumbsup] DLKV i THNK….isto branjeni. ” Von Braun, bez uvrede, ali zanima me čime se ti baviš u životu. Prosjek ti je 14 postova dnevno. Svaki dan 14 postova, na ovom forumu si od 0-24. Jednostavno me zanima čime se baviš da možeš ovoliko vremena ulupavati u forum. ” Upravo pišem završni seminar za poslijediplomski, a ti?

hahahaha..a tema seminara je “Kako zajebati mudrijega”..he-he-he..

[lol] [lol] [lol]

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

Prošli puta je bio odbijanac na HT – 305 kuna. sad je krenulo kad je HT došao na 310. Znači, kad ponovo krenemo prema gore, odbijanac na 315?

Sad je pitanje koliko ćemo zaroniti. Dobili smo više zraka što sigurno nije dobro.

primus: ” Evo toliko su pojedinci danas drukali na Ingri, nadam se da su se i uspjeli iskrcati. Navijanja tipa još malo pa smo u blokadi, ide to danas…….. i eto ga na nazad na 41000. ” Jesu, jesu, bez brige. [lol] Mislim da Charlie nije…..

Nisi se valjda jučer prevario kad si počeo kupovati?

Upravo pišem završni seminar za poslijediplomski, a ti?

Ovo je toliko smiješno da ne mogu vjerovati. [lol]
Svaka čast![thumbsup]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Kapitalizacija dobiti je uslijedila,ništa čudno.
Pa ipak je danas petak,treba i za vikend neka pinka.
[smiley]

None but ourselves can free our minds.Life is one big road with lots of signs. So when you riding through the ruts, don't complicate your mind.Bob's words

New Report

Close