Jok, INU , HT i brodare nece bit tako lako srusit
I građevinare….koliko ja vidim.
Jadnik do jadnika. Druker do drukera. Samo čekaju iza ugla da zaskoče. Jadnijih ljudi nisam vidio u životu. Majke mi.[bye]
Jadnici su i oni koji drukaju dolje a i oni koji drukaju gore! Iako su po meni najveći jadnici oni koji slušaju ili jedne ili druge! A još veći jadnici oni koji malo slušaju jedne pa onda malo druge!
Von Braun: ” Jadnik do jadnika. Druker do drukera. Samo čekaju iza ugla da zaskoče. Jadnijih ljudi nisam vidio u životu. Majke mi.[bye] ” Jadnici su i oni koji drukaju dolje a i oni koji drukaju gore! Iako su po meni najveći jadnici oni koji slušaju ili jedne ili druge! A još veći jadnici oni koji malo slušaju jedne pa onda malo druge!
[thumbsup]
Riknuo prvi OIF u nas
JAVNI POZIV
imateljima udjela u PROSPECTUS GLOBAL EQUITY otvorenom investicijskom fondu s javnom ponudom, kojim ih obavještava o namjeri pripajanja Prospectus Global Equity fonda (pripojeni fond) fondu Prospectus Jugoistočna Europa (fond preuzimatelj).
Društvo ima namjeru provesti pripajanje sukladno čl. 2. st. 1. Pravilnika, odnosno prijenosom imovine, potraživanja i obveza pripojenog fonda, fondu preuzimatelju.
Provedbom postupka pripajanja, svakom imatelju udjela u Prospectus Global Equity bit će dodijeljeni udjeli u Prospectus Jugoistočna Europa, čija vrijednost odgovara vrijednosti udjela koje je imatelj posjedovao u Prospectus Global Equity na dan pripajanja. Provedba postupka pripajanja imateljima udjela u oba fonda neće prouzročiti nikakve troškove.
Provedbom postupka pripajanja nastupit će prestanak rada fonda Prospectus Global Equity.
Nakon što Hrvatska agencija za nadzor financijskih usluga odobri zahtjev za provedbu postupka pripajanja, Društvo će obavijestiti sve imatelje udjela u Prospectus Global Equity o datumu i detaljima pripajanja, slanjem pisane obavijesti na njihovu adresu.
Svi imatelji udjela u Prospectus Global Equity će po provedbi postupka pripajanja biti pisano obaviješteni o broju i vrijednosti udjela u Prospectus Jugoistočna Europa koji su im dodijeljeni.
Objava ovog javnog poziva predstavlja obvezu Društva sukladno čl. 4. st. 5. Pravilnika, i jedina svrha mu je obavještavanje imatelja udjela u Prospectus Global Equity o namjeri pripajanja. Shodno tome, imatelji udjela u Prospectus Global Equity nisu dužni poduzeti nikakve radnje na temelju ovoga javnog poziva ili samog postupka pripajanja.
Sve dodatne informacije o pripajanju imatelji udjela mogu potražiti telefonski, poštom ili osobno u prostorijama Društva.
zmrklic: ” Jok, INU , HT i brodare nece bit tako lako srusit ” I građevinare….koliko ja vidim.
Da i INGR i IGH slažem se
Ajmo paničari, kamikaze, prodajte da možemo gore.
Fondovi su žedni jeftine kupnje.[thumbsup]
DLKV i THNK….isto branjeni.
Von Braun: ” nathan47: ” Von Braun: ” Evo pravi drukeri izmolili glavicu. Ide se ponovo sijati panika Ali mislim da ništa od toga. Makar će neki poslušati drukere, prodati na dnu i kupovati po višim cijenama. U to ne dvojim. ” da, da ja sam pravi druker a ovi jadnici koji su, cisto sumnjam ali moguce, slusali takve poput tebe su se fino uvaljali po 45500… pa sretno im bilo ” Jadnik do jadnika. Druker do drukera. Samo čekaju iza ugla da zaskoče. Jadnijih ljudi nisam vidio u životu. Majke mi.[bye] ” Za mene je drukanje jos uvijek kada netko tvrdi da ce se dogoditi nesto sto se ne dogodi a da bi iz toga pokusao izvuci neku materijalnu korist iako je to iluzija. Nema se tu sto puno pricati. Jucer ljudi ljepo objasnili da se problemi sire i da jos niti iz bliza nije gotovo. Cim ponestane likvidnosti organizira se mali bull run koji postaje bull trap. I sto sada jos objasnjavati. Dok se ekonomski ciklus ne zavrsi, dok se stvar ne izbalansira nista od up trenda. Ako US udje u stagflaciju o cemu se sada ozbiljno govori i povuce EU sto se vec dogadja a mi cemo dozivjeti ekonomski procvat i uzlet??? Ma dajte, budite malo ozbiljni. Uostalo ovo trziste je jos jako skupo i obzirom na okolnosti neinteresantno stranim ulagacima za sada. Nakon svakog bull runa letvica bi mogla biti nize….
ako i padne , pasti ce do zadnje granice.
ko je jamio, jamio.
ja nisam i necu ni ubuduce.
sta cemo i slijedeci tjedan organizirati jos jedan mali bull trap…
pa sta ne bi bilo bolje ovu igru igrati na nekih 4800…ili 5000.
barem bi bilo vise love na trzistu jer bi se “vratilo povjerenje” u fondove….
bear trap![cool]
prije bull-shit! [lol]
Ajmo paničari, kamikaze, prodajte da možemo gore. Fondovi su žedni jeftine kupnje.[thumbsup] DLKV i THNK….isto branjeni.
E ajde vec stani. Svasta pricas.
THNK branjen?
Proslo je 6 dionica THNK.
To nije ni 50 000 kuna. Od cega je branjen? Od koga? Ne pisi samo da pises na forum.
DLKV?
5 kupnja je 1210 kuna. A jucer je bila 13xx.