Hm, i HT mi izgleda ko da bi mogo ispod 300… ipak ga nisam docekao na 320
nathan47: ” Von Braun: ” Evo pravi drukeri izmolili glavicu. Ide se ponovo sijati panika Ali mislim da ništa od toga. Makar će neki poslušati drukere, prodati na dnu i kupovati po višim cijenama. U to ne dvojim. ” da, da ja sam pravi druker a ovi jadnici koji su, cisto sumnjam ali moguce, slusali takve poput tebe su se fino uvaljali po 45500… pa sretno im bilo ” Jadnik do jadnika. Druker do drukera. Samo čekaju iza ugla da zaskoče. Jadnijih ljudi nisam vidio u životu. Majke mi.[bye]
A ti nisi druker ? Jedina je razlika što ti drukaš na gore a on na dole ! Kao da ste na utakmici !
I zbog takvih drukera i sijanje straha će ekipa prodavati pri samom trzaju tržišta na minus.
Prodavati će fondovima. Nakon toga će fondovi dignuti cijenu, i mali će kupovati po puno skupljim cijenama.
I tako u krug.[thumbsup]
Trebalo je raz[]uzit debelog []upka dok je bilo vrijeme[lol] [lol] [lol]
I zbog takvih drukera i sijanje straha će ekipa prodavati pri samom trzaju tržišta na minus. Prodavati će fondovima. Nakon toga će fondovi dignuti cijenu, i mali će kupovati po puno skupljim cijenama. I tako u krug.[thumbsup]
to je u redu[lol]
nathan47:
”
Von Braun: ” Evo pravi drukeri izmolili glavicu. Ide se ponovo sijati panika Ali mislim da ništa od toga. Makar će neki poslušati drukere, prodati na dnu i kupovati po višim cijenama. U to ne dvojim. ” da, da ja sam pravi druker a ovi jadnici koji su, cisto sumnjam ali moguce, slusali takve poput tebe su se fino uvaljali po 45500… pa sretno im bilo
”
Jadnik do jadnika. Druker do drukera. Samo čekaju iza ugla da zaskoče.
Jadnijih ljudi nisam vidio u životu. Majke mi.[bye]
Za mene je drukanje jos uvijek kada netko tvrdi da ce se dogoditi nesto sto se ne dogodi a da bi iz toga pokusao izvuci neku materijalnu korist iako je to iluzija. Nema se tu sto puno pricati. Jucer ljudi ljepo objasnili da se problemi sire i da jos niti iz bliza nije gotovo. Cim ponestane likvidnosti organizira se mali bull run koji postaje bull trap. I sto sada jos objasnjavati. Dok se ekonomski ciklus ne zavrsi, dok se stvar ne izbalansira nista od up trenda. Ako US udje u stagflaciju o cemu se sada ozbiljno govori i povuce EU sto se vec dogadja a mi cemo dozivjeti ekonomski procvat i uzlet??? Ma dajte, budite malo ozbiljni. Uostalo ovo trziste je jos jako skupo i obzirom na okolnosti neinteresantno stranim ulagacima za sada.
Nakon svakog bull runa letvica bi mogla biti nize….
Saladin: ” black11: ” sve je dobro, samo da mirovinci ne počmu opet vadit lovu iz oif ” mislim da oni nemaju više para tamo ? [huh] ” ukupno 1736000000kn
uuuu, znači u njihovoj smo milosti, .. katastrofa!
Trebalo je raz[]uzit debelog []upka dok je bilo vrijeme[lol] [lol] [lol]
Zorane, pa jesi li to ti glavom i bradom?????? [lol] [lol] [lol] [lol]
nathan47: ” luki007: ” pa kaj zbilja ne vidite da bu toga u ponedjeljak ili utorak opet ispod 40k kolko ti srce zeli? Bude bude! Jedino u tvojoj glavi! ” zapravo, kak stvari stoje, i obzirom na domacu “psihologiju” trzista, ne bi me iznenadilo da se vec danas uspije uhvatiti ispod 40k [thumbsup] ” Bio sam brzi…..[lol] Dame i gospodo do ljeta smo sigurno u banani sa ovakvim valunzima a za dalje bumo vidli. Evo zapisano ovdje da ne “drukam” puno. Za par mjeseci biti ce dionica za “saku rize”…..
koja muljaza… cini mi se da pjesnik ne vjeruje u vlastite stihove… [wink]