Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Hm, i HT mi izgleda ko da bi mogo ispod 300… ipak ga nisam docekao na 320

Nisam druzeljubiv tip pa nema potrebe stavljati me medju prijatelje

nathan47: ” Von Braun: ” Evo pravi drukeri izmolili glavicu. Ide se ponovo sijati panika Ali mislim da ništa od toga. Makar će neki poslušati drukere, prodati na dnu i kupovati po višim cijenama. U to ne dvojim. ” da, da ja sam pravi druker a ovi jadnici koji su, cisto sumnjam ali moguce, slusali takve poput tebe su se fino uvaljali po 45500… pa sretno im bilo ” Jadnik do jadnika. Druker do drukera. Samo čekaju iza ugla da zaskoče. Jadnijih ljudi nisam vidio u životu. Majke mi.[bye]

A ti nisi druker ? Jedina je razlika što ti drukaš na gore a on na dole ! Kao da ste na utakmici !

Koliko nam crobex pao?

I zbog takvih drukera i sijanje straha će ekipa prodavati pri samom trzaju tržišta na minus.
Prodavati će fondovima. Nakon toga će fondovi dignuti cijenu, i mali će kupovati po puno skupljim cijenama.
I tako u krug.[thumbsup]

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

Trebalo je raz[]uzit debelog []upka dok je bilo vrijeme[lol] [lol] [lol]

Hell is Empty and all the Devils are Here

I zbog takvih drukera i sijanje straha će ekipa prodavati pri samom trzaju tržišta na minus. Prodavati će fondovima. Nakon toga će fondovi dignuti cijenu, i mali će kupovati po puno skupljim cijenama. I tako u krug.[thumbsup]

to je u redu[lol]

Koliko nam crobex pao?

crobex
4.174,50 -2.05%

Budimo CROativni. Kupujmo hrvatsko. Kako to kaže jedan moj kolega: "Živce na laštiku...."

nathan47:

Von Braun: ” Evo pravi drukeri izmolili glavicu. Ide se ponovo sijati panika Ali mislim da ništa od toga. Makar će neki poslušati drukere, prodati na dnu i kupovati po višim cijenama. U to ne dvojim. ” da, da ja sam pravi druker a ovi jadnici koji su, cisto sumnjam ali moguce, slusali takve poput tebe su se fino uvaljali po 45500… pa sretno im bilo

Jadnik do jadnika. Druker do drukera. Samo čekaju iza ugla da zaskoče.
Jadnijih ljudi nisam vidio u životu. Majke mi.[bye]

Za mene je drukanje jos uvijek kada netko tvrdi da ce se dogoditi nesto sto se ne dogodi a da bi iz toga pokusao izvuci neku materijalnu korist iako je to iluzija. Nema se tu sto puno pricati. Jucer ljudi ljepo objasnili da se problemi sire i da jos niti iz bliza nije gotovo. Cim ponestane likvidnosti organizira se mali bull run koji postaje bull trap. I sto sada jos objasnjavati. Dok se ekonomski ciklus ne zavrsi, dok se stvar ne izbalansira nista od up trenda. Ako US udje u stagflaciju o cemu se sada ozbiljno govori i povuce EU sto se vec dogadja a mi cemo dozivjeti ekonomski procvat i uzlet??? Ma dajte, budite malo ozbiljni. Uostalo ovo trziste je jos jako skupo i obzirom na okolnosti neinteresantno stranim ulagacima za sada.

Nakon svakog bull runa letvica bi mogla biti nize….

skype - ivek1234

Saladin: ” black11: ” sve je dobro, samo da mirovinci ne počmu opet vadit lovu iz oif ” mislim da oni nemaju više para tamo ? [huh] ” ukupno 1736000000kn

uuuu, znači u njihovoj smo milosti, .. katastrofa!

Cookie Monster

Trebalo je raz[]uzit debelog []upka dok je bilo vrijeme[lol] [lol] [lol]

Zorane, pa jesi li to ti glavom i bradom?????? [lol] [lol] [lol] [lol]

skype - ivek1234

dajte bacite koji graf….pokazite kakvi su sad signali [proud][thumbsup]

nathan47: ” luki007: ” pa kaj zbilja ne vidite da bu toga u ponedjeljak ili utorak opet ispod 40k kolko ti srce zeli? Bude bude! Jedino u tvojoj glavi! ” zapravo, kak stvari stoje, i obzirom na domacu “psihologiju” trzista, ne bi me iznenadilo da se vec danas uspije uhvatiti ispod 40k [thumbsup] ” Bio sam brzi…..[lol] Dame i gospodo do ljeta smo sigurno u banani sa ovakvim valunzima a za dalje bumo vidli. Evo zapisano ovdje da ne “drukam” puno. Za par mjeseci biti ce dionica za “saku rize”…..

koja muljaza… cini mi se da pjesnik ne vjeruje u vlastite stihove… [wink]

New Report

Close