Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

pa kaj zbilja ne vidite da bu toga u ponedjeljak ili utorak opet ispod 40k kolko ti srce zeli?

Bude bude! Jedino u tvojoj glavi!

zapravo, kak stvari stoje, i obzirom na domacu “psihologiju” trzista, ne bi me iznenadilo da se vec danas uspije uhvatiti ispod 40k [thumbsup]

Nisam druzeljubiv tip pa nema potrebe stavljati me medju prijatelje

Večeras će na dnevniku biti opet stručni ANALITIČARI koji će zaključiti da ovo crvenilo je zbog složene situacije u susjedstvu i da ulagači budu vrlo oprezni.Smiješno ali istinito.U ova 2 dana kada je CROBEX bio u plusu naravno šutili su kao P****[sealed].

Evo pravi drukeri izmolili glavicu. Ide se ponovo sijati panika
Ali mislim da ništa od toga.
Makar će neki poslušati drukere, prodati na dnu i kupovati po višim cijenama. U to ne dvojim.

da, da ja sam pravi druker a ovi jadnici koji su, cisto sumnjam ali moguce, slusali takve poput tebe su se fino uvaljali po 45500… pa sretno im bilo

luki007:

pa kaj zbilja ne vidite da bu toga u ponedjeljak ili utorak opet ispod 40k kolko ti srce zeli?

Bude bude! Jedino u tvojoj glavi!

zapravo, kak stvari stoje, i obzirom na domacu “psihologiju” trzista, ne bi me iznenadilo da se vec danas uspije uhvatiti ispod 40k [thumbsup]

Bio sam brzi…..[lol]

Dame i gospodo do ljeta smo sigurno u banani sa ovakvim valunzima a za dalje bumo vidli. Evo zapisano ovdje da ne “drukam” puno. Za par mjeseci biti ce dionica za “saku rize”…..

skype - ivek1234

black11: ” sve je dobro, samo da mirovinci ne počmu opet vadit lovu iz oif ” mislim da oni nemaju više para tamo ? [huh]

ukupno 1736000000kn

Nekoliko bombardiranja Srbije, da se budale konačno primire

Hell is Empty and all the Devils are Here

luki007: ” pa kaj zbilja ne vidite da bu toga u ponedjeljak ili utorak opet ispod 40k kolko ti srce zeli? Bude bude! Jedino u tvojoj glavi! ” zapravo, kak stvari stoje, i obzirom na domacu “psihologiju” trzista, ne bi me iznenadilo da se vec danas uspije uhvatiti ispod 40k [thumbsup]

Stvarno je naša psihologija za anale, jučer i prekjučer se bjesno kupovalo a danas se još bjesnije prodaje !

nema sreće na burzi dok masa ljudi ovako trguje. Lupa se sumanuto po asku i ne pita za cijenu, a fondovi vam skupo prodaju.

Nakon toga oni sruše cijenu, a vi im jeftino prodajete (naravno sa minusom) i oni se ukrcavaju na nižim cijenama da bi ksniej skupo kupovali.

Svaka čast na takvom gospodarenju. ovo gledati je škola koja se baš ne može naučiti svugdje.

zapravo, kak stvari stoje, i obzirom na domacu “psihologiju” trzista, ne bi me iznenadilo da se vec danas uspije uhvatiti ispod 40k

Pa kaj je tebi Ingra skrivlia?
Bog s tobom!

Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........

Pa kaj je tebi Ingra skrivlia?
Bog s tobom!

Zasto vi ljudi sve shvacate osobno.. tja ja samo komentiram trziste a najludje poteze vidim na INGRI, pa onda shodno tome to komentiram na temi – KOMENTARI TRGOVANJA

Von Braun: ” Evo pravi drukeri izmolili glavicu. Ide se ponovo sijati panika Ali mislim da ništa od toga. Makar će neki poslušati drukere, prodati na dnu i kupovati po višim cijenama. U to ne dvojim. ” da, da ja sam pravi druker a ovi jadnici koji su, cisto sumnjam ali moguce, slusali takve poput tebe su se fino uvaljali po 45500… pa sretno im bilo

Jadnik do jadnika. Druker do drukera. Samo čekaju iza ugla da zaskoče.
Jadnijih ljudi nisam vidio u životu. Majke mi.[bye]

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

markoc5: ” airfire: ” mislim da do kraja dana smo u minusu, nazalost, fondovi su se malo povukli i pustili da male snage vode igru ” do kraja dana???evo nas…buć ” Mislim da se ne treba brinuti. Trend je utvrđen. Ovo je prvi val iskrcavanja onih koji su u blizini plusa. Nakon laganog iskrcavanja nastavak slijedi. Drugi val rasta je još jači[thumbsup][thumbsup]

pa zar nije bio malo premali promet za kraj prvog vala?

New Report

Close