puste nas par dana da se veselimo i onda se dobrano istresu po bidu!
Nitko se nije istresao po bidu na Ingri kolega.Smanjite doživljaj, sad bar znamo u kojem smjeru ćete drukat na Ingri!
Mali koji su ulazili ispod 40 000 žele kapitalizirat dobit i to je normalno…..no takvih je jako jako malo….
Ova dioniica ima samo jedan smjer….UP ! Pogotovo izražen u narednih 1-2 mjeseci !
Koriste dok su glavni igraci kod Oppenheima [lol] [lol] [lol]
puste nas par dana da se veselimo i onda se dobrano istresu po bidu! Nitko se nije istresao po bidu na Ingri kolega.Smanjite doživljaj, sad bar znamo u kojem smjeru ćete drukat na Ingri!
Nemam zašto drukat na Ingri, ja sam svoje s njom odradio, sad s time čekam još malo ATPL.
Živio!
ubijate cijelu burzu ovim paničnim kupovanjem po asku svaki dan po nekoj drugoj dionici
problem je sto je na burzu zalutala horda kladioničara koji misle da ovdje postoje koeficijenti
dok isti ne odu u prijevremenu mirovinu sa gaćama na štapovima imat ćemo to što imamo
ovim izletima ubijate sve živo i mrtvo lupanjem po ASKU – sumanutim bubanjem
E moji djecki, pa kaj zbilja ne vidite da bu toga u ponedjeljak ili utorak opet ispod 40k kolko ti srce zeli?
sve je dobro, samo da mirovinci ne počmu opet vadit lovu iz oif
mislim da oni nemaju više para tamo ? [huh]
pa kaj zbilja ne vidite da bu toga u ponedjeljak ili utorak opet ispod 40k kolko ti srce zeli?
Bude bude! Jedino u tvojoj glavi!
black11: ” sve je dobro, samo da mirovinci ne počmu opet vadit lovu iz oif ” mislim da oni nemaju više para tamo ? [huh]
pogledaj na hanfi,imaš izvještaj za prvi mjesec
black11: ” sve je dobro, samo da mirovinci ne počmu opet vadit lovu iz oif ” mislim da oni nemaju više para tamo ? [huh]
mogu shortati pa ići u minus sa udjelima [lol]
E moji djecki, pa kaj zbilja ne vidite da bu toga u ponedjeljak ili utorak opet ispod 40k kolko ti srce zeli?
Moguce i danas…..
Evo pravi drukeri izmolili glavicu. Ide se ponovo sijati panika
Ali mislim da ništa od toga.
Makar će neki poslušati drukere, prodati na dnu i kupovati po višim cijenama. U to ne dvojim.