Evo nas u minus territory. -0,1% Crobexa.
mislim da do kraja dana smo u minusu, nazalost, fondovi su se malo povukli i pustili da male snage vode igru
do kraja dana???evo nas…buć
bit ce placa ovdje ovih dana
pogotovo ovih koji se napikiraju na 1 dionicu i onda dok ide
bolje vam je da čitate temu Psihologija tržišta
luki007: ” Do 50 000 kn smo dok kažeš KEKS ! ” Nečuveno. Fondovi guraju na 50k kuna, gdje su i ulazili. Dobro su blueman i plavi govorili. A nitko nije slušao[wink]
Ne znam zašto takva euforija? Ja sam je prodao na 45, sad je čekam niže! Vidite da veliki koji moraju ili žele izaći već 2 mjeseca na svim dionicama koriste naivnost malih ulagača, puste nas par dana da se veselimo i onda se dobrano istresu po bidu!
super su mi ovi igraši, prije par min skida se po 45499 sada bi je dali za ispod jučerašnje zadnje heheh Kakvih tipova ima, i to samo zato jer je crobex malo skliznuo.
danas se unovčuje zarada zadnja tri dana i spušta se vrijednost za dokup za novi rast.
to se vidi na INGR-i, HT-u, INI-i, IGH-a,
sretno ljudi tko uspije danas prodati skupo i kupiti jeftino taj je pametan a tko prodaje taj je glup[thumbsup]
airfire: ” mislim da do kraja dana smo u minusu, nazalost, fondovi su se malo povukli i pustili da male snage vode igru ” do kraja dana???evo nas…buć
Mislim da se ne treba brinuti. Trend je utvrđen.
Ovo je prvi val iskrcavanja onih koji su u blizini plusa.
Nakon laganog iskrcavanja nastavak slijedi.
Drugi val rasta je još jači[thumbsup][thumbsup]
crobex
4.213,19 -1.12%