Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Evo nas u minus territory. -0,1% Crobexa.

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

mislim da do kraja dana smo u minusu, nazalost, fondovi su se malo povukli i pustili da male snage vode igru

do kraja dana???evo nas…buć

fundamenti.blog.hr - vjeruj u fundamente! moj skype: markoqc5

bit ce placa ovdje ovih dana
pogotovo ovih koji se napikiraju na 1 dionicu i onda dok ide
bolje vam je da čitate temu Psihologija tržišta

Postanite Eu-robovi

CROBEX 4.244,96 -0,36%

luki007: ” Do 50 000 kn smo dok kažeš KEKS ! ” Nečuveno. Fondovi guraju na 50k kuna, gdje su i ulazili. Dobro su blueman i plavi govorili. A nitko nije slušao[wink]

Ne znam zašto takva euforija? Ja sam je prodao na 45, sad je čekam niže! Vidite da veliki koji moraju ili žele izaći već 2 mjeseca na svim dionicama koriste naivnost malih ulagača, puste nas par dana da se veselimo i onda se dobrano istresu po bidu!

UPGRADING TO MARKET OUTPERFORM ON STRONG RAKIJA DEMAND!

super su mi ovi igraši, prije par min skida se po 45499 sada bi je dali za ispod jučerašnje zadnje heheh Kakvih tipova ima, i to samo zato jer je crobex malo skliznuo.

danas se unovčuje zarada zadnja tri dana i spušta se vrijednost za dokup za novi rast.
to se vidi na INGR-i, HT-u, INI-i, IGH-a,
sretno ljudi tko uspije danas prodati skupo i kupiti jeftino taj je pametan a tko prodaje taj je glup[thumbsup]

dan je pametniji od noći

airfire: ” mislim da do kraja dana smo u minusu, nazalost, fondovi su se malo povukli i pustili da male snage vode igru ” do kraja dana???evo nas…buć

Mislim da se ne treba brinuti. Trend je utvrđen.
Ovo je prvi val iskrcavanja onih koji su u blizini plusa.
Nakon laganog iskrcavanja nastavak slijedi.
Drugi val rasta je još jači[thumbsup][thumbsup]

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

crobex
4.213,19 -1.12%

Budimo CROativni. Kupujmo hrvatsko. Kako to kaže jedan moj kolega: "Živce na laštiku...."

nista drugo osim velike volatilnosti trzista se niti ne ocekuje

sve je dobro, samo da mirovinci ne počmu opet vadit lovu iz oif

pa po ovome svemu što vidim ispada da niš ne treba odmah kupiti jer ćeš to možda već i isti dan dobiti uz priličan diskont, u najgorem slučaju dan-dva kasnije…sad budi pametan pri odluci po kojoj cijeni negdje ući..

[sealed]

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

New Report

Close