Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

igrac: ” blueman: ” Oladite s INGROM. Di ste bili kad je bila na 35800? HA?? ” Sada drukaju dok ne prodaju a onda će je zaboraviti ! ” Ma treba napravi stock combine a ne stock split. Pa da bude 90K komad. Necu narod u svojoj dijonici

[thumbsup][thumbsup][thumbsup]

Necu narod u svojoj dijonici

e ova ti je pametna[tongue]

Moderatora treba zabranit!!!

luki007: ” Do 50 000 kn smo dok kažeš KEKS ! ” Nečuveno. Fondovi guraju na 50k kuna, gdje su i ulazili. Dobro su blueman i plavi govorili. A nitko nije slušao[wink]

Kao sto rekoh…
Sad ce biti da navlacim na svoje, ovo ono..
Mene jos ATGR inenadjuje.
To bi moglo potegnuti komotno na 935-960.
I jos biti potcijenjeno.
Cekajte GFI…

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

luki007: ” Do 50 000 kn smo dok kažeš KEKS ! ” Nečuveno. Fondovi guraju na 50k kuna, gdje su i ulazili. Dobro su blueman i plavi govorili. A nitko nije slušao[wink]

ali mislim da ce biti takodjer hladjenja…. mozda vec i danas

Ingra pa ingra dajte ljudi malo oladite ili si otvorite forum drukanje za Ingru.

[cool]

Točno nema sreće ako samo jedna dionica raste , najbolje da cijelo tržište raste par postotaka kao i svaki dan.
Tako da imamo dobre temelje za idući tjedan rasta.[thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup]

hladi se…crobex na 0.02 +….još malo pa buć[bye]

fundamenti.blog.hr - vjeruj u fundamente! moj skype: markoqc5

ovo su ispitivanje snaga ali nemojmo zaboraviti da je danas petak.
danas bi bilo odlično ako završimo u minimalnom plusu, pa da idući tjedan krenemo sa plusom.
nije baš neka pohvala za početak trgovanja[undecid]

dan je pametniji od noći

apel kolegi koji je postavio nalog na 310kn na HTu da ga makne.
jel dozvoljeno apelirati preko foruma? [wink]

ovo su ispitivanje snaga ali nemojmo zaboraviti da je danas petak.
danas bi bilo odlično ako završimo u minimalnom plusu, pa da idući tjedan krenemo sa plusom.
nije baš neka pohvala za početak trgovanja[undecid]

dslažem se, hlađenje je trebalo…čak i dobrodošlo…jedan mini + dasnas bio bi idealan…

fundamenti.blog.hr - vjeruj u fundamente! moj skype: markoqc5

mislim da do kraja dana smo u minusu, nazalost, fondovi su se malo povukli i pustili da male snage vode igru

ne mari za male stvari i ostat ce male

Fokus se sada okreće prema drugim dionicama, onima koju su bile zapostavljene zadnjih dana. Perjanice naše burzeće padati danas ali će one iz drugog plana napredovati.

New Report

Close