Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
igrac: ” blueman: ” Oladite s INGROM. Di ste bili kad je bila na 35800? HA?? ” Sada drukaju dok ne prodaju a onda će je zaboraviti ! ” Ma treba napravi stock combine a ne stock split. Pa da bude 90K komad. Necu narod u svojoj dijonici
[thumbsup][thumbsup][thumbsup]
Von,
luki007: ” Do 50 000 kn smo dok kažeš KEKS ! ” Nečuveno. Fondovi guraju na 50k kuna, gdje su i ulazili. Dobro su blueman i plavi govorili. A nitko nije slušao[wink]
Kao sto rekoh…
Sad ce biti da navlacim na svoje, ovo ono..
Mene jos ATGR inenadjuje.
To bi moglo potegnuti komotno na 935-960.
I jos biti potcijenjeno.
Cekajte GFI…
OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep
Von,
luki007: ” Do 50 000 kn smo dok kažeš KEKS ! ” Nečuveno. Fondovi guraju na 50k kuna, gdje su i ulazili. Dobro su blueman i plavi govorili. A nitko nije slušao[wink]
ali mislim da ce biti takodjer hladjenja…. mozda vec i danas
[cool]
Točno nema sreće ako samo jedna dionica raste , najbolje da cijelo tržište raste par postotaka kao i svaki dan.
Tako da imamo dobre temelje za idući tjedan rasta.[thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup]
hladi se…crobex na 0.02 +….još malo pa buć[bye]
fundamenti.blog.hr - vjeruj u fundamente! moj skype: markoqc5
ovo su ispitivanje snaga ali nemojmo zaboraviti da je danas petak.
danas bi bilo odlično ako završimo u minimalnom plusu, pa da idući tjedan krenemo sa plusom.
nije baš neka pohvala za početak trgovanja[undecid]
dan je pametniji od noći
apel kolegi koji je postavio nalog na 310kn na HTu da ga makne.
jel dozvoljeno apelirati preko foruma? [wink]
toka,
ovo su ispitivanje snaga ali nemojmo zaboraviti da je danas petak.
danas bi bilo odlično ako završimo u minimalnom plusu, pa da idući tjedan krenemo sa plusom.
nije baš neka pohvala za početak trgovanja[undecid]
dslažem se, hlađenje je trebalo…čak i dobrodošlo…jedan mini + dasnas bio bi idealan…
fundamenti.blog.hr - vjeruj u fundamente! moj skype: markoqc5
mislim da do kraja dana smo u minusu, nazalost, fondovi su se malo povukli i pustili da male snage vode igru
ne mari za male stvari i ostat ce male