slažem se beholder … vozim se u auto i slušam reklamu z a prodaju dionica INE … starno jadno i bijedno …
Oprosti, nije tu ništa jadno, već dapače može biti vrlo zanimljivo, drugačije je ako se se nešto pojmi loše, tada stvar pada u vodu i ako se kupuje nepromišljeno, tada si jedino u pravu.
pa reklamiraju za one koji će se povesti za lakom lovom, i uložiti sve što imaju …
Šuti bljedoliki Zeko molim te, još ćeš nam prizvati korekciju, hi,hi,hi
Kakva korekcija ljudi moji. Nema korekcije dok ne dođe INA. S Inom su umrtvili tržište a onda će INA tek napraviti korekciju. To je slično kao kad Vam vade zub. Prvo anestezija a onda vađenje.
Za one koji nisu shvatili velikane poput gtomislava ( čovjeka i forumaša koji je pisao srcem i dušom ) dok ga nisu moderirali sad smo u fazi kad počinje djelovati anestezija.
Ne bojte se ! Tek je počelo !
Gledam kako se neki bljedoliki hvale kako kupuju sve u šesnaest, a tema Što smo tržili pala na petu stranicu, hi,hi,hi
Znači niti tko kupuju niti prodaje, hi,hi,hi
Ne stignu pisati koliko kupuju.[smiley1]
joooooj kak ću idući tjedan kupovati…ma sve si mislim koja ina kad je tu sve na rasprodaji…kvalitetene dionica i 20% ispod cijene[smiley2] uh dobro je što sam 50% u kešu[smiley2]
Evo Crobex na -2.45%. Šortaj i šuti a druge uvjeravaj: Nema problema, birat ćemo bombone, lupat čemo po prodaji, nema korekcije, slijedi rast. A ti fino povlači naloge. Držte se, tek je počelo.
Ako nisi tomo osobno, onda si bogme njegov brat blizanac. Isti stil!! Ali slažem se s tobom da nas drma korekcija i da će trajati…
Nema korekcije, ovo je samo anestezija. Idealno za šortanje. Idemo mi još dosta dolje. Ali ne bojte se.
Eh a da je bilo slušati riječi gtomislava prošlog tjedna sad bi se svi zajedno smijali i šortali.
Polančec. Evo malo pregleda.
Gledam kako se neki bljedoliki hvale kako kupuju sve u šesnaest, a tema Što smo tržili pala na petu stranicu, hi,hi,hi
Znači niti tko kupuju niti prodaje, hi,hi,hi
Ja sam u toj fazi, plava kaciga 😉 a što da ćinim, vidit ću gdje će ovih dana ako se nastavi dolje onda ću upotrijebiti i ovo bijede od 10tak% keša, a ako se nastavi još dolje neću ni kupiti INU već ću sa tom rezerviranom lovom od dodatnih 10tak% uzeti nešto skroz jeftino.