Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

airfire: ” sutra bi mogli padati, s obzirom na rast i stanje “komsija” ” Da, ali kad smo mi jeli prašinu sa dna, komšije su cmoljile sa nekim mini-minusićima. Ma neka padne i sutra malo u minus Crobex, mislim, ako padne to će biti zanemarivo, jer nas u ponedjeljak čeka nastavak rasta. Sukladno regiji od prije par tjedana.[thumbsup] Signal ko u priči..

Postovani izumitelju raketnog pogona,

di si skinuo te grafove?
I gdje mogu naci kratko objasnjenje sta koji zapravo znaci?
Taj MACD mi se cini veoma zanimljivim.

AZ? Hvala, ne.

@blueman

Sviđa mi se tvoj potpis. Imaš [thumbsup] od mene…

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

E Ingra će podivljat danas!

Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........

Ljudi, dajte se opametite! Mirovinci su povlačili pare iz investicijskih!!! Nikakva Amerika, stranci, Ivekovi slovenci, zerp, Kosovo, bakrači… žao mi je kako su vas nabrijali….. bok vam

covjek vam je sve objasnio…i stavite tocku …[thumbsup]

BTW, ovi nalozi na prodaji HT-a su mi izrazito sumnjivi. Prvo, pojavili su se jučer NAKON 16 sati, a sad su natjerali hrpu novih naloga na prodaji koji su se pozicionirali niže. Izgleda da je netko odlučio naglo napraviti paniku u zadnji čas i dokupiti jeftino. Da je stvarno mislio prodat, stavio bi skriveni nalog IMHO.

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

Pogledaj kako fondovi guraju na kupnji..

Daj kopiraj kupnju i prodaju gdje vidis fondove na kupnji.
Hvala.

Mea parvitas.

Sad je pitanje ima li dovoljno dionica po diskontu koji bi odgovarao OMF.Ja im svoje nedam,a nekako se nadam da neće dat ni Otvoreni,pa iz toga proizlazi da će morat skidat sa prodaje.

bojim se da danas neće biti zelenilo kao i juče

Von Braun: ” Pogledaj kako fondovi guraju na kupnji.. ” Daj kopiraj kupnju i prodaju gdje vidis fondove na kupnji. Hvala.

Koliko treba imati IQ da zaključiš prostim opažanjem na ZTM Monitoru da fondovi guraju kupnju sa 1,2,5,10 100kom, ovisi o dionici?! I tako danima.

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

Koliko treba imati IQ da zaključiš prostim opažanjem na ZTM Monitoru da fondovi guraju kupnju sa 1,2,5,10 100kom, ovisi o dionici?! I tako danima.

Nagadas.

btw. Ne brini ti za moj IQ, sasvim je u redu.

Mea parvitas.

tork:

Von Braun: ” Pogledaj kako fondovi guraju na kupnji.. ” Daj kopiraj kupnju i prodaju gdje vidis fondove na kupnji. Hvala.

mislim iznad 100,oni ispod su u obveznicama ,najnizi na stednji,a oni u kesu [lol] nemojte me ozbiljno shvatiti,sala-mala

više boli kada drugome raste, nego li kada tebi pada

Von Braun: ” Koliko treba imati IQ da zaključiš prostim opažanjem na ZTM Monitoru da fondovi guraju kupnju sa 1,2,5,10 100kom, ovisi o dionici?! I tako danima. ” Nagadas. btw. Ne brini ti za moj IQ, sasvim je u redu.

dobro jutro…
jel IQ neka nova dionica o kojoj cemo raspravljati? [smiley]

New Report

Close