Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

zapalilo netko srpsku zastavu na trgu bana jelacica a onda se jos dva policijska auta sudarila eto da se zna

E sad ću mirnije spavati.
Normalno da neredi neće promjeniti stanje i cikluse burze.
Ko da su neredi u Francuskoj, a onda bi DAX trebao zato padati. Besmisleno.

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

baš me zanima kako će sutra bit na HT-u, čeka nas 5000 komada/prodaja na 410 … [huh]

Cookie Monster

quote=nalet]

airfire:

sutra bi mogli padati, s obzirom na rast i stanje “komsija”

Mislim da su svi koji se bave burzom znali da je danas skup u Beogradu i da nema teorije da neće biti nereda. Ja sam osobno očekivao mnogo veće nerede od ovih. Ovo je samo uzaludni skup koji ništa neće promjeniti.
[/quote]
Sa ovim bi se potpuno složio,pa šta se moglo očekivati od nadasve isfrustriranih Srba kad već
ne mogu i ne smiju napasti tenkovima,zapaliti, pljačkati zašto ne zapaliti barem neku fasadu, zastavu
i ukrasti par levisica. Ne gubi se svaki dan Kosovo hej,osim 1389 god. ali to su ionako poslije
slavili kao pobjedu. Ko zna možda i ovo budu slavili kao pobjedu za par godina, kao riješili smo se Šiptara
i sad nam je super.A možda im bude dosadno pa se malo potuku medjusobno ionako ne mogu bez toga.
Po meni ovo je sve očekivano, rata očito neće biti malo su razbijali,palili
sutra je novi dan i ujeo vuk magare. Možda bude nekih sitnih trzavica na samom Kosovu ali ništa
značajno previše je vojske što europske što američke dole, a i Kosovo je američka baza uostalom zato su i postali neovisni. Ukratko ne vidim ozbiljnijeg razloga za nekakav utjecaj na burzu kod nas,ako ga bude
vrlo kratkotrajno,veći dio toga je ionaku ukalkuliran, Odredjeni je rizik postojao ali se vidi da je to
sve ipak pucanj u prazno. To,što razbijaju Beograd i pljačkaju ga, pitam se, kako će im to pomoći?
BOJIM SE NIKAKO[bye]

baš me zanima kako će sutra bit na HT-u, čeka nas 5000 komada/prodaja na 410 … [huh]

Mislim da će se ti nalozi povući na više razine prije početka , ako se ne pomaknu biti će čišćenja.

von braun, ja sam i rekao da ovaj tjedan sljedi rast ali nisam ocekivao ovakve nacionalisticke izjave na skupu,

O čemu ti pričaš, nevjerojatno. Odsjekli pola zemlje a ti nisi očekivao nacionalističke istupe. Dobro je još i prošlo.
Daj im malo zadovoljstva neka ruše, oni se izbace a mi ih priznamo.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

airfire:

von braun, ja sam i rekao da ovaj tjedan sljedi rast ali nisam ocekivao ovakve nacionalisticke izjave na skupu,

O čemu ti pričaš, nevjerojatno. Odsjekli pola zemlje a ti nisi očekivao nacionalističke istupe. Dobro je još i prošlo.
Daj im malo zadovoljstva neka ruše, oni se izbace a mi ih priznamo.

Neka ruše, pa čemo im mi poslati nase građevince da grade i svima nama nešto zarade
[proud]

Jure mora isprojektirat puno mostova koje je već poodavno Nato srušijo [lol]

Ljudi, dajte se opametite!

Mirovinci su povlačili pare iz investicijskih!!!

Nikakva Amerika, stranci, Ivekovi slovenci, zerp, Kosovo, bakrači…
žao mi je kako su vas nabrijali…..

bok vam

I'LL BE BACK

Današnje prosječne cijene otvaranja od jučer su dosta nisko.
Danas nastavak lagane kupovine, jer prometi nisu toliko veliki.
Sport i glazba[thumbsup]

Nastavljamo u laganom tonu !

Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........

Pitanje Iveku : gdje vidiš eurusd na 12.12.2008 ?? a gdje eurJPY

Huhhhh, tesko za reci. Fakat pitanje za svjetsko prvenstvo. Sto se USD tice biti ce jako zanimljivo gledati sto ce se dogoditi nakon OI u Pekingu. Kini trenutno odgovara stanje “ne talasaj”. Mislim da Kina drzi US za j@ja jer ima ogromne devizne rezerve u USD. Ako kojim slucajem odluce to dumpnuti na trziste ode dolar u mp3. Takodjer treba uzeti u obzir da gro zemalja u svijetu polako izlazi iz dolara. UAE ima dirham vezan na 3,65 sa dolarom i rade na tome da se rijese te ovisnosti. Iran vise ne prodaje naftu za usd kao niti Rusija. Mislim da su se Ameri malo zaigrali i da ce im se to obiti o glavu. Vec se polako i obija kako mi se cini.

skype - ivek1234

Evo niskih prosječnih od jučer.
Omjeri K/P su se smanjili. Jučer se kupnja dosta povećala na nekim dionicama.

Ljudi, dajte se opametite!

Mirovinci su povlačili pare iz investicijskih!!!

Nikakva Amerika, stranci, Ivekovi slovenci, zerp, Kosovo, bakrači…
žao mi je kako su vas nabrijali…..

bok vam

Konaćno pametan post.
Niko onas nije ubio kao mirovinci kad su rekli : “daj pare ” oif-ovima.

krepat ma ne molat-tako je tele i postupalo.da san bar bio paničar....

New Report

Close