U brokerskim kuloarima se prepričava da je Ivek danas kupovao. Navodno Viro?[huh]
Brokeri pojma nemaju. [lol] [lol] [lol] Ali nesto malo je kupio. [wink]
Samo ne Viro za sada. Neku sicu je ubacio da bas nije gol i bos.
di su sad oni kaj su pricali da ht nitko ne bi kupio ni da je 200kn…
oni koji su pricali da je cijena za ht 295 previsoka i da treba pasti jos malo…
e stvarno….
ratus: ” U brokerskim kuloarima se prepričava da je Ivek danas kupovao. Navodno Viro?[huh] ” Brokeri pojma nemaju. [lol] [lol] [lol] Ali nesto malo je kupio. [wink] Samo ne Viro za sada. Neku sicu je ubacio da bas nije gol i bos.
ajde dosta tog labuđeg pijeva…daj malo odvažnosti
[smiley]
ivek123:
”
ratus: ” U brokerskim kuloarima se prepričava da je Ivek danas kupovao. Navodno Viro?[huh] ” Brokeri pojma nemaju. [lol] [lol] [lol] Ali nesto malo je kupio. [wink] Samo ne Viro za sada. Neku sicu je ubacio da bas nije gol i bos.
”
ajde dosta tog labuđeg pijeva…daj malo odvažnosti
[smiley]
Sto mogu kada sam kukavica… [embarass]
di su sad oni kaj su pricali da ht nitko ne bi kupio ni da je 200kn… oni koji su pricali da je cijena za ht 295 previsoka i da treba pasti jos malo… e stvarno….
ja sam rekao da ga čekam na 12 kn i da ću onda napraviti preuzimanje, od dt ću kupiti većinski paket uz dodatnih 30% diskonta, a od malih ću kupovati po 12 kn…. [lol] [lol] [lol] [lol]
na kraju ću zatvoriti financijsku konstrukciju tako da ću izdati obveznice varijabilnog prinosa vezanog na 75% isplatu dobiti…
decki, sorry ali mislim da nije fer toliko prozivati iveka. forum postoji radi razmjene misljenja, a ako on misli drugacije moramo to akceptirati. bilo bi isuvise monotono da svi jednako razmisljamo. pozdrav svima koliko vas ima! [cool]
tigrus: ” di su sad oni kaj su pricali da ht nitko ne bi kupio ni da je 200kn… oni koji su pricali da je cijena za ht 295 previsoka i da treba pasti jos malo… e stvarno…. ” ja sam rekao da ga čekam na 12 kn i da ću onda napraviti preuzimanje, od dt ću kupiti većinski paket uz dodatnih 30% diskonta, a od malih ću kupovati po 12 kn…. [lol] [lol] [lol] [lol] na kraju ću zatvoriti financijsku konstrukciju tako da ću izdati obveznice varijabilnog prinosa vezanog na 75% isplatu dobiti…
genijalno!
kolosalno!
zasto se ja toga nisam sjetio…[embarass]
iz ovoga se vidi da ce bogati biti jos bogatiji, a siromasni jos siromasniji…
grozno… brrrr….
[cry][cry]
-bez obzira na to kud će dalje tržište, onaj tko je kupovao npr. atpl na 2400 sutra je može prodavat 15 % skuplje i to je lijepa zarada, ima još takvih slučajeva.
-i što sad reć onom koji uvijerava da će to još dolje, osim da ti sutra možeš prodavat s 15% zarade
-bez obzira na to kud će dalje tržište, onaj tko je kupovao npr. atpl na 2400 sutra je može prodavat 15 % skuplje i to je lijepa zarada, ima još takvih slučajeva. -i što sad reć onom koji uvijerava da će to još dolje, osim da ti sutra možeš prodavat s 15% zarade
da, a na 3000 je 30%, sasvim pristojno a nije nedostižno….samo treba imati nos i pogoditi vrh…
-bez obzira na to kud će dalje tržište, onaj tko je kupovao npr. atpl na 2400 sutra je može prodavat 15 % skuplje i to je lijepa zarada, ima još takvih slučajeva.
-i što sad reć onom koji uvijerava da će to još dolje, osim da ti sutra možeš prodavat s 15% zarade
ah ljudi su nezasitni..nije dosta 15 posto, hoće još…tako da kad vide zelenilo polude..
veki:
”
Ponestaje municije za udaranje po bidu i odmah se uprežu “nazovi” analitičari u središnjim informativnim emisijama.[lol]
”
Veli momak, još če biti jedan nagli pad pa idemo gore, hm, hm, hm,………. znate kak se veli, ko zadnji magarac
Ovo su mišljenja nakon izjave Hrvoja da če burza padati itd. od 18.02[lol] [lol]
-bez obzira na to kud će dalje tržište, onaj tko je kupovao npr. atpl na 2400 sutra je može prodavat 15 % skuplje i to je lijepa zarada, ima još takvih slučajeva. -i što sad reć onom koji uvijerava da će to još dolje, osim da ti sutra možeš prodavat s 15% zarade
Pitanje je koliko je prometa prošlo i koliko se ljudi ukrcalo na tim razinama, a čini mi se da ih se ukrcalo
vrlo malo. Tek jučer i danas ih se ukrcalo jako puno i nastaviti će se ukrcavati.
Tako da iskrcaj onih koji će imati na 3000kn 15-20% je vrlo malen.
Ljudi znaju target pojedine dionice,a i fondovi. Neće izlaziti dok ne dođu do njega.[thumbsup]
Uostalom, svi su od 20-30% u minusu, tako da…..