Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

E sad da vidimo finiš. Ask ili bid ?

Čini mi se ni jedno ni drugo….
Sorry..HT ide gore…

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

E sad da vidimo finiš. Ask ili bid ?

Logički bid, ipak je rast poveći.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

asdfgh123: ” E sad da vidimo finiš. Ask ili bid ? ” Čini mi se ni jedno ni drugo…. Sorry..HT ide gore…

na koliko zavrsava?
kaj mislis?
a kaj predvidas za sutra?

luki007:
” Ivek više nema padajućeg Garfilda! Jeeeeee, idemo gore!

Ti očito neznaš šta pedstavlja crni labud!!!

Ma bitno da je nekaj kaj ne pada.
Dobro je sve to kaj plovi!

[lol] [lol] [lol]

Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........

ASK!!!

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

A vidi prodaje na HT-u na 310 kn[huh]

1,6 milja kuna. Pa to ja kupim od dividende[thumbsup]

LookaBorna: ” ht na 360, sam digne crobex na 4500 a neki ga predvidaju kao godisnje dostignuce… ne kuzim, jesu to ozbiljni analiticari ili samo debeli mede koji prizeljkuju 6000 pa 4500 ” A koliki bi bio ht na crobexu 4800?

kolega vi zagrizki a zelio sam samo skrenuti pozornost na predvidanja “cjenjenih” analiticara[yawn]

najgore se svadat s budalom, prvo te spusti na svoju razinu pa te dotuce iskustvom

luki007: ” Ivek više nema padajućeg Garfilda! Jeeeeee, idemo gore! ” Ti očito neznaš šta pedstavlja crni labud!!! Ma bitno da je nekaj kaj ne pada. Dobro je sve to kaj plovi! [lol] [lol] [lol]

Crni labud ne pada, istina, on samo kad zaroni, roni jaaako duboko…
Ivek, daj dosta tih depresivnih motiva, mogao bi sad staviti recimo tratinčice u avatar, ionako proljeće dolazi
u naš grad…
[smiley][lol]

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

Dobro je sve što se dobro svrši. Nije bilo niti jednog većeg iskrcavanja na kraju ovako lijepog dana. [thumbsup]

primus: ” A vidi prodaje na HT-u na 310 kn[huh] ” 1,6 milja kuna. Pa to ja kupim od dividende[thumbsup]

takvi su i moji targeti[proud]

najgore se svadat s budalom, prvo te spusti na svoju razinu pa te dotuce iskustvom

tom1: ” LookaBorna: ” ht na 360, sam digne crobex na 4500 a neki ga predvidaju kao godisnje dostignuce… ne kuzim, jesu to ozbiljni analiticari ili samo debeli mede koji prizeljkuju 6000 pa 4500 ” A koliki bi bio ht na crobexu 4800? ” kolega vi zagrizki a zelio sam samo skrenuti pozornost na predvidanja “cjenjenih” analiticara[yawn]

Pitam zbog predviđanja o crobexu na razini od 4800 iza kojeg je vjerojatan pad…
http://www.croman.se/crobex.html

U brokerskim kuloarima se prepričava da je Ivek danas kupovao. Navodno Viro?[huh]

Shvaćate li sami sebe suviše ozbiljno?

New Report

Close