Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Nego mene zanima kako to da je danas inst.promet samo 24 milijuna, dionički gotovo 90 milijuna?
Izgleda da je opće pravilo kupovati kad raste…

Ivek više nema padajućeg Garfilda! Jeeeeee, idemo gore!

Ti očito neznaš šta pedstavlja crni labud!!![lol]

Nikad se ne znojim dok plaćam ,znojim se dok cijenu dogovaram.

zg828: ” Pitanje za one koji nisu u cash-r-a: Koristite li priliku da izadjete po dobrim cijenama? ” Dobar! [cool]

Da ali kad prođe FI, pa još nekoliko dobrih vijesti..itd.
I IVEK jesi ušao na dnu?[lol]

“Ti očito neznaš šta pedstavlja crni labud!!! ” Bolesnoću definitivno. Ivek i njegova depra.
Vaš link

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

zg828: ” Pitanje za one koji nisu u cash-r-a: Koristite li priliku da izadjete po dobrim cijenama? ” Dobar! [cool]

zasto zafrkavate ljude?
pa mozda stvarno ima onih koji misle da ste ozbiljni…[smiley]

Ekipa kupuje po jednu dionicu ADPL. Da nije tužno, bilo bi smiješno…

181,00 1 15:47:55
181,00 1 15:30:57

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

pa već smo jednog crnog labuda zgutali (subprime) kojeg ivek sad priziva??

ivek123: ” zg828: ” Pitanje za one koji nisu u cash-r-a: Koristite li priliku da izadjete po dobrim cijenama? ” Dobar! [cool] ” Da ali kad prođe FI, pa još nekoliko dobrih vijesti..itd. I IVEK jesi ušao na dnu?[lol] “Ti očito neznaš šta pedstavlja crni labud!!! ” Bolesnoću definitivno. Ivek i njegova depra. Vaš link

pa ja mislim da nije bas tesko predvidjeti sto ce biti ovih dana na burzi…
ivek , ovo su zadnji trzaji…
crni labud… e pa svasta…[smiley]

Slušajte vi samo drukere na korekciju i ostale, pa ćete opet prodavati na dnu, a kupovati na +10-15%.
Oni koji su ostali u dionicama, vidim jako brzo su krenuli van iz minusa.

Vidite kako izgleda kad krene, a ti koji drukaju su već ukrcani.[lol]

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

još će ingra u blokadu danas pred sam kraj! i treba, dobro su je tukli proteklih tjedana.

E sad da vidimo finiš. Ask ili bid ?

Slušajte vi samo drukere na korekciju i ostale, pa ćete opet prodavati na dnu, a kupovati na +10-15%. Oni koji su ostali u dionicama, vidim jako brzo su krenuli van iz minusa. Vidite kako izgleda kad krene, a ti koji drukaju su već ukrcani.[lol]

ja gledam ove dionice iz kojih sam izašao prije mjesec dva…još uvijek ih mogu kupiti na nižim razinama, moći ću ih kupiti na nižim razinama čak i ako crobex bude rastao ovim tempom idućih tjedan dana [thumbsup]

E sad da vidimo finiš. Ask ili bid ?

[pray][pray][pray]

New Report

Close