Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ne znam točno moguće da ste u pravu.

Olovka pise srcem

Zašto to mislite, bar što se tiče ZSE, najavili su da bi postupak trebao biti gotov do ponedjeljka 4.12.

To je i Polančec najavio. INA bi u kotaciju ZSE trebala 4.11

I'd rather have 1% of the effort of 100 men than 100% of my own effort

ovdje su očito svi otišli stajati u redovima u RBA i čekati svoj dio ine

nitko neće kupuje na crvenoj burzi

Dva i dva su četri, ali ne uvijek

Sonniboy: ” ..da toga se i ja plašim…no , ako i do toga dođe sve će se to vjerujem, brzo vratiti na početne pozicije. ” Znači da se; – BLJE vraća na 350, – PTKM se vraća na 230 – DDJH se vraća na 165 itd, itd…. Baš super… i ja se toga bojim…!!??

da… to ste vi rekli kolega, he,he…

Scio me nihil scire

Cijelo tržište u korekciji – očekivano.
Dosta ulagaća nije sačuvalo lovu sa strane za Inu i sad će prodati svoje dionice pošto poto.
Trebalo bi obratiti pažnju na dionice koje su danas pale a tokom dana se oporavile.
Jedini logički zaključak je da se iste – brane.
Prosječnom ulagaću je jasno da se danas i još koji dan kupuje po bidu a ne po asku ( zbog INE ).

Inaće još uvijek se dvoumim oko INE , naime postoji mogučnost jeftine kupnje / dokupa nekih dionica , pa je pitanje što se više isplati u datom trenutku.
Po mom osobnom mišljnju uzletz tržišta nam predstoji danom izlista Ininih dionica na burzu.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Cijelo tržište u korekciji – očekivano. Dosta ulagaća nije sačuvalo lovu sa strane za Inu i sad će prodati svoje dionice pošto poto. Trebalo bi obratiti pažnju na dionice koje su danas pale a tokom dana se oporavile. Jedini logički zaključak je da se iste – brane. Prosječnom ulagaću je jasno da se danas i još koji dan kupuje po bidu a ne po asku ( zbog INE ). Inaće još uvijek se dvoumim oko INE , naime postoji mogučnost jeftine kupnje / dokupa nekih dionica , pa je pitanje što se više isplati u datom trenutku. Po mom osobnom mišljnju uzletz tržišta nam predstoji danom izlista Ininih dionica na burzu.

U potpunosti se slažem…. kolega plavi. Treba pričekat još dan dva a onda u jeftini šoping…
Navodno se u fimi i rba čeka nekoliko sati na upis….

Scio me nihil scire

Mislim da si zaboravio jednu stvar, a to je politika. Sanaderu nikako nije u interesu da cijena padne. Zamisli da netko kupi dionicu INE po 1.900, a za nekoliko dana ona vrijedi 1.500/1.600 … lete glasovi SDP-u da se sve praši. Na koji će način politika braniti cijenu dionice, nije mi poznato!

Ovaj boldani dio – nema tog načina, mogu pokušati nekakvim utjecajima na određene strukture , ali da hoče neće moći sprijećiti eventualni pad cijene nakon izlista na burzi.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

…mila majko koliko “slatkisa” na pladnju danas [smiley1]…birajuci izmedju cijena na kupnji na nekim dionicama ili INE na 1900 kunelica…ja se definitivno odlucujem za ovo prvo…[smiley11]

[url]http://melaman2.com/cartoons/singles/mp3/mumbly.mp3[/url]

Ljudi ne čekajte. Pišite. Pto ste se svi ušutili i uhvatili šortanja.

A niste htjeli slušati gtomislava sa crnim prognozama. A bio je to samo glas razuma.

E sad ste njega makli pa zovite natana da vam da ideju !

Olovka pise srcem

joooooj kak ću idući tjedan kupovati…ma sve si mislim koja ina kad je tu sve na rasprodaji…kvalitetene dionica i 20% ispod cijene[smiley2]

uh dobro je što sam 50% u kešu[smiley2]

slažem se beholder … vozim se u auto i slušam reklamu z a prodaju dionica INE … starno jadno i bijedno …

[b]kupuj od pesimista i prodaj optimistu, al budi realist[/b][color=black][/color]

definitivno će ina dati svoj obol sveukupnom padu cijena dionica na tržištu [smiley6] no u svakom zlu neko dobro… bit će jeftinog dokupa [smiley2]

[i]1 i 1 nisu 2 već 11 ;)[/i] [i]Klasa Hrvatski realist, realni pesimist[/i]

New Report

Close