Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

moglo bi bit skidanja s aska zadnjihh par minuta…dlkvd me danas fino iznenadio[thumbsup]

Svaka čast kolega , ali nemoj se uvrijediti 1-2 Ingre više vrijede od paketa 90 % vlasnika HT-a .
Jedino ak imaš 630 komada a ne 63 pa ti je to neka lova više !

Di si Ivekkkkkkkkkkkkkkkkkk ???????????

Jesi još u brlogu?

Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........

ht na 360, sam digne crobex na 4500 a neki ga predvidaju kao godisnje dostignuce…
ne kuzim, jesu to ozbiljni analiticari ili samo debeli mede koji prizeljkuju 6000 pa 4500

najgore se svadat s budalom, prvo te spusti na svoju razinu pa te dotuce iskustvom

Jučer je bilo naznake da će danas biti zehr gut. Skidanje po asku na kraju dana u zadnjim minutama.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Topi mi se cash… Polako ali sigurno.

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

US Futures S&P + 6 % a Nasdaq + 15%………………. biti ce dobar dan .
Nadam se da je to dodatni vjetar svima u EU a i nama.

Svaka čast kolega , ali nemoj se uvrijediti 1-2 Ingre više vrijede od paketa 90 % vlasnika HT-a . Jedino ak imaš 630 komada a ne 63 pa ti je to neka lova više !

Pa naravno :

1×43000 = 43.000
63*307 = 19.341

19.341 < 43.000

US Futures S&P + 6 % a Nasdaq + 15%………………. biti ce dobar dan .
Nadam se da je to dodatni vjetar svima u EU a i nama.

Di su to “0,” ispred postotaka?

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

ht na 360, sam digne crobex na 4500 a neki ga predvidaju kao godisnje dostignuce… ne kuzim, jesu to ozbiljni analiticari ili samo debeli mede koji prizeljkuju 6000 pa 4500

A koliki bi bio ht na crobexu 4800?

Di si Ivekkkkkkkkkkkkkkkkkk ??????????? Jesi još u brlogu?

kakav brlog, negdje tamo trusi po bobicama i trga grane
[wink]

Cookie Monster

Pitanje za one koji nisu u cash-r-a: Koristite li priliku da izadjete po dobrim cijenama?

New Report

Close