Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Svaka čast kolega , ali nemoj se uvrijediti 1-2 Ingre više vrijede od paketa 90 % vlasnika HT-a .
Jedino ak imaš 630 komada a ne 63 pa ti je to neka lova više !
Di si Ivekkkkkkkkkkkkkkkkkk ???????????
Jesi još u brlogu?
Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........
ht na 360, sam digne crobex na 4500 a neki ga predvidaju kao godisnje dostignuce…
ne kuzim, jesu to ozbiljni analiticari ili samo debeli mede koji prizeljkuju 6000 pa 4500
najgore se svadat s budalom, prvo te spusti na svoju razinu pa te dotuce iskustvom
Jučer je bilo naznake da će danas biti zehr gut. Skidanje po asku na kraju dana u zadnjim minutama.
Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!
US Futures S&P + 6 % a Nasdaq + 15%………………. biti ce dobar dan .
Nadam se da je to dodatni vjetar svima u EU a i nama.
Svaka čast kolega , ali nemoj se uvrijediti 1-2 Ingre više vrijede od paketa 90 % vlasnika HT-a . Jedino ak imaš 630 komada a ne 63 pa ti je to neka lova više !
Pa naravno :
1×43000 = 43.000
63*307 = 19.341
19.341 < 43.000
US Futures S&P + 6 % a Nasdaq + 15%………………. biti ce dobar dan .
Nadam se da je to dodatni vjetar svima u EU a i nama.
Di su to “0,” ispred postotaka?
Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"
ht na 360, sam digne crobex na 4500 a neki ga predvidaju kao godisnje dostignuce… ne kuzim, jesu to ozbiljni analiticari ili samo debeli mede koji prizeljkuju 6000 pa 4500
A koliki bi bio ht na crobexu 4800?
Di si Ivekkkkkkkkkkkkkkkkkk ??????????? Jesi još u brlogu?
kakav brlog, negdje tamo trusi po bobicama i trga grane
[wink]
Cookie Monster