Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
jel zna tko, omjer dividende i dionice za 2007 . di je naj a di nije ? onako odokativno
neznam što brijete na dividendu. isom možda kod HTa, ovo sve drugo je totalna banana od dividende. ak netko kupuje dionice kod nas srednjoročno zbog dividende onda je profulao tržište.
Never pay the slightest attention to what a company president ever says about his stock. Bernard Baruch
Otišla Ingra po 43 000, sljedeća transakcija blokada!
Kupnja na 43 000 !
Promet do sada 9 mil. kn !
Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........
Von Braun: ” šanto: ” plavi: ” Trenutno na Ingri samo 3 dionice ispod blokade.[smiley] ” Meni se čini da imamo na 43000 skriveni nalog i to 6X10. ” Kako je skriven, ako ti znaš za njega[lol] [lol] [lol] To samo znaju brokeri. A gdje to gledaš? ” Rekao sam da mi se čini. Prati 6-tice koje se pojavljuju.
Samo nekati se čini…ovo ide u blokadu…
i ako ima skrivenih…fondovi će tu usisati….Kirby je u akciji….[thumbsup]
FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU
Saladin: ” jel zna tko, omjer dividende i dionice za 2007 . di je naj a di nije ? onako odokativno” neznam što brijete na dividendu. isom možda kod HTa, ovo sve drugo je totalna banana od dividende. ak netko kupuje dionice kod nas srednjoročno zbog dividende onda je profulao tržište.
mirovince jako zanima dividenda, također i fondove … a kad oni pojedu puno toga radi dividende dobit je dvostruka
Cookie Monster
Kikiriki na prodaji Ingre.Čak jača kupnja na ovim razinama , bez obzira na rast.[thumbsup]
[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]
sangoman: ” a i ameri otvaraju u plusu[thumbsup] ” ? ameri jos nisu otvorili
futures
asdfgh123: ” Von Braun: ” blueman: ” U cetvrtak ide izvjestaj…. ” Nemoj zezati. Ajme belaja.[lol] ” A ja sam čuo da im GFI nije uopće dobro. Dobit samo oko 2,5 milijarde kuna. ” Ako svi znamo da je dobit 2,4 mld kuna , zašto onda čekati izvještaj pa gledati kak ljudi lude zbog njega ? Koja je target cijena po izlasku izvještaja?
Kod izvještaja 320, kod objave dividende 360. prodano
Saladin: ” jel zna tko, omjer dividende i dionice za 2007 . di je naj a di nije ? onako odokativno” neznam što brijete na dividendu. isom možda kod HTa, ovo sve drugo je totalna banana od dividende. ak netko kupuje dionice kod nas srednjoročno zbog dividende onda je profulao tržište.
KOSN ima uvijek lijepu dividendu…dy bi mogao na ovim cijenama biti 10% za 2007. [thumbsup]
janlana: ” asdfgh123: ” Von Braun: ” blueman: ” U cetvrtak ide izvjestaj…. ” Nemoj zezati. Ajme belaja.[lol] ” A ja sam čuo da im GFI nije uopće dobro. Dobit samo oko 2,5 milijarde kuna. ” Ako svi znamo da je dobit 2,4 mld kuna , zašto onda čekati izvještaj pa gledati kak ljudi lude zbog njega ? Koja je target cijena po izlasku izvještaja? ” Kod izvještaja 320, kod objave dividende 360. prodano
misliš da bi moglo bit iskrcavanja nakon isplate dividende? …
Cookie Monster