Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
U cetvrtak ide izvjestaj….
Nemoj zezati. Ajme belaja.[lol]
FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU
Von,
blueman: ” U cetvrtak ide izvjestaj…. ” Nemoj zezati. Ajme belaja.[lol]
A ja sam čuo da im GFI nije uopće dobro. Dobit samo oko 2,5 milijarde kuna.
plavi: ” Trenutno na Ingri samo 3 dionice ispod blokade.[smiley] ” Meni se čini da imamo na 43000 skriveni nalog i to 6X10.
Kako je skriven, ako ti znaš za njega[lol] [lol] [lol]
To samo znaju brokeri. A gdje to gledaš?
FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU
U svakom slučaju lijep dan an ZSE. ADRS se učvršćuje na 435, HT je na razinama od 307-308, ATGR je krenuo i sada je 815, ZABA ide gore…..
O kako je dobro….
Oni H nalozi su bili mila majka prema ovim danas….I po mom mišljenju bili su transparentniji….Ovo je stvarno banana…[angry]
Von,
šanto: ” plavi: ” Trenutno na Ingri samo 3 dionice ispod blokade.[smiley] ” Meni se čini da imamo na 43000 skriveni nalog i to 6X10. ” Kako je skriven, ako ti znaš za njega[lol] [lol] [lol] To samo znaju brokeri. A gdje to gledaš?
Rekao sam da mi se čini. Prati 6-tice koje se pojavljuju.
Von Braun: ” blueman: ” U cetvrtak ide izvjestaj…. ” Nemoj zezati. Ajme belaja.[lol] ” A ja sam čuo da im GFI nije uopće dobro. Dobit samo oko 2,5 milijarde kuna.
Ako svi znamo da je dobit 2,4 mld kuna , zašto onda čekati izvještaj pa gledati kak ljudi lude zbog njega ?
Koja je target cijena po izlasku izvještaja?
jel zna tko, omjer dividende i dionice za 2007 . di je naj a di nije ? onako odokativno
Cookie Monster
valentine:
”
plavi: ” Čega Ingre? ” Ht-a
”
Tko još to prati.
[rolleyes]
Malo postaješ dosadan, de malo uspori imaš temu INGRA pa tamo piši.
SVE ŠTO JE DANAS SKUPO SUTRA ĆE BITI JOŠ SKUPLJE A BITI ĆE VAM JEFTINO?????????