Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

43 097 , hoćete ju blokirati??
Još samo 10 komada do blokade.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

43 097 , hoćete ju blokirati?? Još samo 10 komada do blokade.

Mislim da hoće, ovo je bagatela.Hoće oni nazad na cijenu ulaza, dobro si ti rekao.
Fondovi guraju kupnju prema blokadi.[thumbsup]
DLKV prati…8%

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

6 dionica do blokade!

Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........

Prije 15 dana fondovi nisu imali s čime branit cijene, ljudi masovno izvlačili lovu… a danas priča kako fondovi još zapravo nisu ni krenuli, tek se zagrijavaju… očito ovako i ljudi na burzi razmišljaju kad imamo ovakve oscilacije

Činimi se da se nešto drugo kuha na INGRI.

SAM PROTIV SVIH

Dokapitalizacija???

Kad prodreš plitko, na jakom si terenu

Prije 15 dana fondovi nisu imali s čime branit cijene, ljudi masovno izvlačili lovu… a danas priča kako fondovi još zapravo nisu ni krenuli, tek se zagrijavaju… očito ovako i ljudi na burzi razmišljaju kad imamo ovakve oscilacije

Kako koji kolegice , kako koji.
Mirovinski fondovi uvijek imaju love, a u Ingri su sva 4 + još xy dobrovoljnih mirovinskih fondova.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Kuha ne kuha, meni jako jako dobro..
Rekoh MAVR kosta..

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

I meni se čini. Znaju fondovi šta se kuha, pa zato i guraju čini mi se.

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

Maja Suput: ” Prije 15 dana fondovi nisu imali s čime branit cijene, ljudi masovno izvlačili lovu… a danas priča kako fondovi još zapravo nisu ni krenuli, tek se zagrijavaju… očito ovako i ljudi na burzi razmišljaju kad imamo ovakve oscilacije ” Kako koji kolegice , kako koji. Mirovinski fondovi uvijek imaju love, a u Ingri su sva 4 + još xy dobrovoljnih mirovinskih fondova.

I trebali bi.
Koliko sam osobno ukucao u AZ Profit imaju love..

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

HT -308 kuna. Bome, izgleda da je ozbiljno krenulo.

Tako je bilo i ljetos na INGRI .
Nikoga na kupnji na 37 K a kad je krenulo tuklo se teškom artiljerijom do 60 K.
Isto nas je sve plavi uvjeravao da na 37 K nije kraj.
Čudni su ti ljudi – kupci dionica !

New Report

Close