Zatim Kodt,Koncar,Erikson….budu isplatili jako dobre divi.
Agrokor takoder…………………………
Za ovo boldano nisam ziher da ce dijeliti dividendu…[rolleyes]
asdfgh123: ” Očito se svi žele nakrcati dionicama prije GFI. ” A tko ne želi[lol] Danas će biti otprilike 100 mil kuna prometa. Sjećate se kad su bila iskrcavanja prije par tjedana pri 220 milijuna prometa, i danima po 100-150 milja. Gdje je sad taj novac? Mislim da polako ulazi. TIK-Tak
ja sam sve pare ulupao prošli tjedan. Nisam baš sve kupio što sam želio, ali nije se imalo više.
Sunce mu mamino.
sta sad kupujete i kupovat cete ko ludi na 55K.
Di su dezurni jude sto su me pluvali na INGRA????
ludlum: ” Zatim Kodt,Koncar,Erikson….budu isplatili jako dobre divi. Agrokor takoder…………………………” Za ovo boldano nisam ziher da ce dijeliti dividendu…[rolleyes]
Končar može isplatiti, ali najmanje jako dobru dividendu, što će. Bolje da stvara nego da da se razbacuje.
Sunce mu mamino. sta sad kupujete i kupovat cete ko ludi na 55K. Di su dezurni jude sto su me pluvali na INGRA????
Ja sam nešto kupovao po 44k kuna, kad se zaustavila kod pada na trenutak, nakon toga je otišla do 36k kuna.
Pogledaj kako se brzo vratila nazad.[wink]
Najviše je pala od svih dionica, a bez razloga. Sutra skupština. Dokapitalizacija? Ako i to bude…ajme…
HT tužio Grad Zagreb i telekom operatere
Osam sudskih tužbi podnio je HT protiv telekomunikacijskih operatera i podružnice Zagrebačkog holdinga Digitalni grad zbog potpisanih ugovora o korištenju DTK (distributivne telekomunikacijske kanalizacije), potvrdila je danas predsjednica Gradske skupštine Tatjana Holjevac.
Mislim da više nema DTK džabe.
Mogla bi Ingra do GFI bez problema na ATH ![thumbsup]
Tj. preko 60 000 kn!
Mogla bi Ingra do GFI bez problema na ATH ![thumbsup]
Tj. preko 60 000 kn!
Joj[pray][pray][pray][pray][pray][pray]
Čini mi se da će u ovom oporavku građevinari uzeti vrhnje….
Mislim da su i najviše pali.
blueman: ” Sunce mu mamino. sta sad kupujete i kupovat cete ko ludi na 55K. Di su dezurni jude sto su me pluvali na INGRA???? ” Ja sam nešto kupovao po 44k kuna, kad se zaustavila kod pada na trenutak, nakon toga je otišla do 36k kuna. Pogledaj kako se brzo vratila nazad.[wink] Najviše je pala od svih dionica, a bez razloga. Sutra skupština. Dokapitalizacija? Ako i to bude…ajme…
Nije istina da je najvise pala od svih dionica ali je pala…i to previse…
Bojim se da Ingre više neće biti ispod 43 000.
A sutra ćemo vidjeti, odnosno u ponedjeljak.[cool]