Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Zaboravio sam dodati:
da svi koji imaju dionice nasih dobrih firmi budu dobili jako dobru divide.
Recimo Ht bude isplatio cc. 30 kn po dionici ( morao sam prodati iz drugih razloga ) ali mi je drago takve dionice ce potegnuti trziste na gore.Zatim Kodt,Koncar,Erikson….budu isplatili jako dobre divi.
Agrokor takoder…………………………
Zato budite ponosni na svoje dionice ako su dobre.

Hrvatske telekomunikacije su Zagrebačkoj burzi dostavile obavijest da će idućeg četvrtka, tj. 28 veljače, objaviti rezultate poslovanja za prošlu godinu.

Nema se više (puno) vremena . 45.38 …. Radanović…

Zato budite ponosni na svoje dionice ako su dobre.

sto znaci dobre dioinice… ja svojima svaku vecer prije spavanja tepam, mazim ih i pazim i uvijek zaspu bez plakanja… mislim da jesu dobre

Šta je meni ovo trebalo...

Zaboravio sam dodati: da svi koji imaju dionice nasih dobrih firmi budu dobili jako dobru divide. Recimo Ht bude isplatio cc. 30 kn po dionici ( morao sam prodati iz drugih razloga ) ali mi je drago takve dionice ce potegnuti trziste na gore.Zatim Kodt,Koncar,Erikson….budu isplatili jako dobre divi. Agrokor takoder………………………… Zato budite ponosni na svoje dionice ako su dobre.

Pa to bi bilo jako lijepo, ali sumnjam 30 kuna od HT-a. Možda 20.

Jedino ako vlada bude uzimala dividendu, onda možda i isplate 30 kuna po dionici..

Bolje 20, ali da vlada ne dobiva ništa.

10 kom INGR po asku…fondovi su krenuli. Već 3x danas ista stvar.[thumbsup]
Nekome je stvarno ovo preskupo, pogotovo ovome koji skida sa aska.[wink]
Zamisli one kamikaze (koje su slušale IVEKA i ostale medvjede), koji su prodavali npr. HT ispod 295kn, INGRu na 36k kuna,KOEI na 780kn….nemreš vjerovati.
Sad se pokazalo koga je bolje slušati bikove ili medeke.
[wink]

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

Milina za oči, prvih dvadesetak po prometu – i sve zeleno (ustvari ovdje plavo) [smiley][smiley][thumbsup]

[color=black][/color]

Ingra, 42 500 kn, još 20 kom…………gric,gric!

Gric,gric…….još 10 kom…..
A onda kud koji mili moji!

Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........

Očito se svi žele nakrcati dionicama prije GFI.

procitah na business.hr da je netko napisao ovo:
“Hypo se masovno iskrcava na svim regionalnim berzama kada se prikupi malo veća tražnja. Da li su u problemima ili isplaćuju udjele? Ili nešto treće? Ima li netko ikakav info!?”

ima li tko info o tome – prvenstveno da li je istina

Šta je meni ovo trebalo...

Probijeno i to!

Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........

Očito se svi žele nakrcati dionicama prije GFI.

A tko ne želi[lol]
Danas će biti otprilike 100 mil kuna prometa.
Sjećate se kad su bila iskrcavanja prije par tjedana pri 220 milijuna prometa, i danima po 100-150 milja.
Gdje je sad taj novac? Mislim da polako ulazi. TIK-Tak

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

New Report

Close