Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Lijepo HT samo tako nastavi.

SVE ŠTO JE DANAS SKUPO SUTRA ĆE BITI JOŠ SKUPLJE A BITI ĆE VAM JEFTINO?????????

DAX je skočio tek iznad 7000. a to je razina od koje se dosad 3 puta odbijao. ako se do sutra ne vrati ispod te razine mislim da bi to potvrdilo promjenu trenda u europi. za crobex predviđam dolazak na nekih 4450 zatim pad na 4300 i onda rast na nekih 4800-5100. nakon toga ćemo vidjeti… može biti još bear trap na toj razini pa gore.

Pozdrav!

Probijen viro, gotovo je s papcima koji prodaju jeftino. Već me nerviro lagano prije par dana kada su ga davali po 1220 a dan prije bio 1370. Konačno na putu gdje mu je mjesto.

a kaj cemo s ovih 25 komada na 42.5 na ingr

Pogrickat će ga kao torticu. Evo već krenuli, prestani misliti na ….

Lijepo HT samo tako nastavi.

Lijepo, lijepo, ali ispod 360 kuna ništa nije jako lijepo. Kad pređe slavimo, za početak!!!

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

zadnji puta kada je HT došao do 305 je slijedio odbijanac čitavog CROBEX-a. Ne ponovilo se.

da samo sada nitko ne brani rast sve na prodaji sitniš, ako netko u 15,50 odluči može dići u visine nesagledive.[thumbsup]

dan je pametniji od noći

zadnji puta kada je HT došao do 305 je slijedio odbijanac čitavog CROBEX-a. Ne ponovilo se.

Da samo postoji razlika:

– smanjuje se ponuda
– uskoro objava GFI.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

jad i bijeda plovidbe danas

asdfgh123: ” zadnji puta kada je HT došao do 305 je slijedio odbijanac čitavog CROBEX-a. Ne ponovilo se. ” Da samo postoji razlika: – smanjuje se ponuda – uskoro objava GFI.

pa zato se i dokupljuje. nadam se samo ad neće biti “Puče puška”

Pa ti si vječni optimist. [thumbsup]

Ingra, 42 500 kn, još 20 kom…………gric,gric!

Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........

New Report

Close