Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ne kažem daćemo danas ali ovih dana sigurno

ako ne ovih dana, onda ovih godina
[thumbsup]

Baš si super, ali ovih dana sigurno na onu razinu od 4350-4450

SAM PROTIV SVIH

Pa prijatelju nije to tako dalego sada samo 160 bodova smo udaljeni od 4400.

SAM PROTIV SVIH

Tako je, a onda slijedi evaluacija rasta, odnosno FI. Loši Fi će IMHO biti kažnjeni.

Nemoj biti previše siguran. Kod nas se sve nagrađuje.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

što je ovo, vrijeme marendi a crobex i dalje raste…sad smo već 2.43 u +…jako je to…samo da nam se to ne lupi o glavu…

fundamenti.blog.hr - vjeruj u fundamente! moj skype: markoqc5

a kaj cemo s ovih 25 komada na 42.5 na ingr

zmrklic:

Ono što ne smijete raditi nikako: prodali ste u panici na crobexu 4100, sad kupovati ponovo na 4300 IMHO A opet mozda idemo na 5000, mozda grijesim, ali oprez!

A to sad znači da mora čekati da se crobex vrati na 4100, a ako se to nikada ne desi onda više ništa od investiranja na burzi?

Nije trebalo prodati na 4100, jedino to je bilo glupo.

Tko je prodao na razini 4100, taj se i oprostio s burzom, to mu je bilo jasno čim je prodavao.
[bye]

fin_čovjek: ” zmrklic: ” Ono što ne smijete raditi nikako: prodali ste u panici na crobexu 4100, sad kupovati ponovo na 4300 IMHO A opet mozda idemo na 5000, mozda grijesim, ali oprez! ” A to sad znači da mora čekati da se crobex vrati na 4100, a ako se to nikada ne desi onda više ništa od investiranja na burzi? Nije trebalo prodati na 4100, jedino to je bilo glupo. ” Tko je prodao na razini 4100, taj se i oprostio s burzom, to mu je bilo jasno čim je prodavao. [bye]

Legendo!
[lol] [lol]

Malo da komentiram trgovanje;
Pa jel moguće da je HT potegao bolje nego ATPL [lol]

Tko je prodao na razini 4100, taj se i oprostio s burzom, to mu je bilo jasno čim je prodavao. [bye]

osim ako je bio faca pa opet kupio kad je otišlo ispod 3900.

DAX 7,005.70 +106.02 +1.54%
ovo je lijepo za vidjeti
naime isti taj dax je lupao po ovom otporu pa ako ga probije evo nama i njima veselja

geronimo kaj kaze tehnicka na ovo[proud]

Postanite Eu-robovi

Mislim da su nasi glavni fond manageri skuzili da se trend potpuno okrenuo na bolje i sigurnije.I to prvenstveno mislim na US.Budete vidili danas opet kak ce burza u US potegnuti gore.A to se desilo i jucer jer dolaze odlicna godisnja izv. i vlada je potaknula svoj program ozdravljenja…..
A o Evropi ne treba ni pricati,pa mi smo svi toliko napredovali u ekonomskom pogledu u 2006,2007 godini da je to izuzetni pomak.Budete vidili godisnja u Njemackoj,Engleskoj….
A kod nas pa to i svatko tko imalo prati gospodarstvo vidi da smo imali odlicnu godinu 2007. iza sebe i da budu dosli rezultati velikih firmi u JAKO dobrim rezultatima.
Uz to ova kriza oko Kosova je sigurno bila rijesena iza vrata sa velikim igracima a nasa Vlada je pametna i drzi se sa strane.Jer u svakom slucaju nam je Srbija susjed i vazan ekonomski igrac.
Zato sad treba cekati i uzivati a svjetski trend nam ide dugorocno na ruku.

New Report

Close