Ovaj tjedan bi mogao biti pozitivan između ostalih i za KOEL, IGH,BLJE, DDJM,PTKM..Vidječemo.[smiley2]
Samo ako se ne navali prodavati radi skupljanja love za upis Ine.
..da toga se i ja plašim…no , ako i do toga dođe sve će se to vjerujem, brzo vratiti na početne pozicije.
..da toga se i ja plašim…no , ako i do toga dođe sve će se to vjerujem, brzo vratiti na početne pozicije.
Znači da se;
– BLJE vraća na 350,
– PTKM se vraća na 230
– DDJH se vraća na 165 itd, itd….
Baš super… i ja se toga bojim…!!??
Ovaj tjedan bi mogao biti pozitivan između ostalih i za KOEL, IGH,BLJE, DDJM,PTKM..Vidječemo.[smiley2]
Koliko ja vidim za sada KOEI, BLJE i PTKM jos krenuli na dolje. Sad mi zao sto nisam frknuo KOEI na 645 i sad ga ponovno kupio [smiley3]
Ovaj tjedan je nastavak korekcije. Ulagači izlaze van jer trebaju novac za INU. Predviđam padove većine dionica koja će se nastaviti praktički do proljeća.
Najbolja dionica trenutno s kojom ne možete pogriješiti je CASH-R-A.
A nije loše ni shortati. Dobra je zarada. Naročito na dionicama Belja, TNSA i Đuri Đakoviću.
Posudiš dionice pa vratiš.
Ovaj tjedan je nastavak korekcije. Ulagači izlaze van jer trebaju novac za INU. Predviđam padove većine dionica koja će se nastaviti praktički do proljeća. Najbolja dionica trenutno s kojom ne možete pogriješiti je CASH-R-A. A nije loše ni shortati.
Padovi do proljeća…!!??
Majdače jel ti to ozbiljno…??!!
Eventualno do kraja upisa INE…, a možda ni toliko…[smiley9]
optimist: ” Ovaj tjedan bi mogao biti pozitivan između ostalih i za KOEL, IGH,BLJE, DDJM,PTKM..Vidječemo.[smiley2] ” Koliko ja vidim za sada KOEI, BLJE i PTKM jos krenuli na dolje. Sad mi zao sto nisam frknuo KOEI na 645 i sad ga ponovno kupio [smiley3]
Vidim, da me tržište demantira.U ovakvoj situaciji je nabolje isključiti kompu i sa čekati da oluja prođe.Nde može to dgo potrajati, kad bi imao keša, dokupio bi, a tako samo gledam..[smiley2][smiley3]
Kako se samo crveni sve, ako će se tako nastaviti svaki dan sljedećih 10 dana koliko će trajati upis INE,…[smiley9]
Da, ali nakon upisa INE traje postupak uvrštenja na ZSE i LSE a to mislim neće proći u ovoj godini.
U svakom slučaju nastati će rupa na tržištu jer će dosta para biti “zarobljeno” jedno vrijeme u INI.
Financijski izvještaji su manje više stigli i sad do 30.05. tj. do godišnjeg izvješća neće biti velikih uspona.
Ukrcavanje tj. rasprodaja za INU trajati će do ponedjeljka jer je namira 3 dana pa možemo očekivati povećane promete na burzi ali nažalost sa padom indexa. Mislim da je sigurno da će Crobex do kraja tjedna otići ispod 3000. ( procjena 0.5 – 1.5 % dnevnog pada ).
Da, ali nakon upisa INE traje postupak uvrštenja na ZSE i LSE a to mislim neće proći u ovoj godini.
Zašto to mislite, bar što se tiče ZSE, najavili su da bi postupak trebao biti gotov do ponedjeljka 4.12.