Evo malo za razmisljanje:
Evo njega sad sa zlatom.
Pa Ivek , stvarno si neuništiv.
Al smo danas aktivni na forumu. Mora da se prodaje sve u 16. Meni treba još malo da me poklope na asku.
Al smo danas aktivni na forumu. Mora da se prodaje sve u 16. Meni treba još malo da me poklope na asku.
Samo nenormalni sada prodaju kad je hrpa signala za UP.[thumbsup]
Meni ne pada na pamet da prodajem. Znam koliko vrijedi.
Uostalom ciklus korekcije je prošao, slijedi nam ciklus rasta. 6 tjedana pod suncem[thumbsup]
asdfgh123: ” Al smo danas aktivni na forumu. Mora da se prodaje sve u 16. Meni treba još malo da me poklope na asku. ” Samo nenormalni sada prodaju kad je hrpa signala za UP.[thumbsup] Meni ne pada na pamet da prodajem. Znam koliko vrijedi. Uostalom ciklus korekcije je prošao, slijedi nam ciklus rasta. 6 tjedana pod suncem[thumbsup]
nisam baš siguran u tih 6 tjedana….ja bih radije uzeo danas svojih 10%
Igre i igrice…pet dana pada, pa malo raste, pa opet pada, pa malo raste..i još malo pada..i raste…[lol]
Tako je Ivek reci, im reci krdu da se vrati 3800 i da ti lijepo prodaju
Ivek daj više lupi po asku da čujemo kako ta ploča zvuči s druge strane[cool]
Crobex: 4226.32 Promjena: 2.35%
Ako se ne varam bio je crobex i viši danas.
Inače mislim da smo danas išli previše gore. Nagli rast uvijek uzrokuje barem malu korekciju ali dobro.
Ivek lupi po asku pa smo na 3%
ivek, sto hoces reci? da kad je inflacija sve poskupljuje?
hoces reci da ce cijene dionica isto poskupiti s obzirom da se predvida velika inflacija ove godine? [lol]
Ivek, daj odmori malo vise… reci ti meni sto je s Kosovom[lol]
Cijenim tudja misljenja, no jedno 90 puta si napisao jedno te isto (isto kao i Von Braun). Bilo bi mi zao da te strpam u isti kos sa njime.[thumbsup]. Pad dolazi, ti si u cashu – jednostavno win situacija. Sam mi nije jasno zakaj se toliko mucis tu na forumu – Sv. Ivan, perhaps?