Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ma ja mislim da toide ovako: Fond manager vjerojatno dobija analize od neke konzultantske kuće ( Jp Morgan, Deloite … ) , i plaća to xxx kuan mjesečno. 1.9. Stigne analiza, dobar forecast za market, u regiji cvjeta suradnja, dobra očekivanja za građevinu u 2008 i tada mu je INGR na 50000 jeftina Zatim 1.2. dođe analiza, problemi s EU, strah od recesije, napetosti u regiji i slično Tada im je INGR na 40000 skupa

A fundamenti u smeće.
Gibamo se prema 50 somova, pam param pam.[lol]

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

Ma ja mislim da toide ovako: Fond manager vjerojatno dobija analize od neke konzultantske kuće ( Jp Morgan, Deloite … ) , i plaća to xxx kuan mjesečno.

malo si iksića stavio. plati on to puno više

A fundamenti u smeće.

Ako gledamo fundament onda nas ceka Jazovka.

skype - ivek1234

,

ja bi prije reko da onaj s(t)ef iz INGRE Ope(ljesi me lagano)nheim, il kak se vec zove, koji vise misli na vrijednost vlastitih dionica neg poslovanje tvrtke fino nazove ubogog kvazi-fon-menadzera proda mu dva tri muda pod bubreg, pregrst magle i nekoliko macaka u vreci, ako je dobro raspolozan mozda ga odvede i na rucak – i sutra mali pocisti prodaju…
[thumbsup]

Nisam druzeljubiv tip pa nema potrebe stavljati me medju prijatelje

Von Braun: Naravno da su fundamenti dugoročno najvažniji, ali ako ima loš forecast za market, onda se fondovi maknu s kupnje i čekaju

plavi: ” Mrtva prodaja na Ingri, možemo li još gore ili čemo se zadovoljiti sa bijednih 11 %. Zašto kažem bijednih, pa gdje je to sve od 60 000 kuna kada je ulazilo AZ? [wink] ” uuuuuu dobar argument, ak su pljugeri iz AZ-a mogli tudju lovu kroz prozor bacat (citaj kupovat INGR na 60.000) na 60k onda to jamacno toliko vrijedi, ako ne i vise… koja dobra analogija, kako promucurno, kako analiticki [thumbsup]

Naravno da je dobra logika, misliš da su oni papci?Pa po koliko su ulazili u Podravku, Plivu, Viro , a koliko su danas cijene tih dionica?

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

[quote name=zmrklic Ma ja mislim da toide ovako: Fond manager vjerojatno dobija analize od neke konzultantske kuće ( Jp Morgan, Deloite … ) , i plaća to xxx kuan mjesečno. 1.9. Stigne analiza, dobar forecast za market, u regiji cvjeta suradnja, dobra očekivanja za građevinu u 2008 i tada mu je INGR na 50000 jeftina Zatim 1.2. dođe analiza, problemi s EU, strah od recesije, napetosti u regiji i slično Tada im je INGR na 40000 skupa
ja bi prije reko da onaj s(t)ef iz INGRE Ope(ljesi me lagano)nheim, il kak se vec zove, koji vise misli na vrijednost vlastitih dionica neg poslovanje tvrtke fino nazove ubogog kvazi-fon-menadzera proda mu dva tri muda pod bubreg, pregrst magle i nekoliko macaka u vreci, ako je dobro raspolozan mozda ga odvede i na rucak – i sutra mali pocisti prodaju… [thumbsup]
[/quote]

3 muda???

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

zmrklic: ” Ma ja mislim da toide ovako: Fond manager vjerojatno dobija analize od neke konzultantske kuće ( Jp Morgan, Deloite … ) , i plaća to xxx kuan mjesečno. 1.9. Stigne analiza, dobar forecast za market, u regiji cvjeta suradnja, dobra očekivanja za građevinu u 2008 i tada mu je INGR na 50000 jeftina Zatim 1.2. dođe analiza, problemi s EU, strah od recesije, napetosti u regiji i slično Tada im je INGR na 40000 skupa ” A fundamenti u smeće. Gibamo se prema 50 somova, pam param pam.[lol]

NE BROJTE PARE DOK SU KARTE NA STOLU
[lol]

živjeli!!!

Von Braun: Naravno da su fundamenti dugoročno najvažniji, ali ako ima loš forecast za market, onda se fondovi maknu s kupnje i čekaju

Forecast će se brzo promjeniti, ako i je loš. I to dobro znaš.
Pogotovo kod građevinara.

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

zmrklic: ” Von Braun: Naravno da su fundamenti dugoročno najvažniji, ali ako ima loš forecast za market, onda se fondovi maknu s kupnje i čekaju ” Forecast će se brzo promjeniti, ako i je loš. I to dobro znaš. Pogotovo kod građevinara.

Pa to i kazem onda ce opet kupovati po 50000
[thumbsup]

Evo malo za razmisljanje:

http://www.liderpress.hr/Default.aspx?sid=37262

skype - ivek1234

Naravno da je dobra logika, misliš da su oni papci?Pa po koliko su ulazili u Podravku, Plivu, Viro , a koliko su danas cijene tih dionica?

daleko bus dogural s tom logikom stari… zaboravljas da su oni ultradugorocni investitori i da im prinos od 5 posto godinje vise neg dovoljan… tko zna, mozda INGR za 30 godina otkrije naftu ispod nekog svog gradjevinskog zemljista pa i pocne vrijediti vise od 60k koliko su oni to PREplatili [thumbsup]

Nisam druzeljubiv tip pa nema potrebe stavljati me medju prijatelje

New Report

Close