Kako tumačite to da danas još nema institucionalnog prometa?
Evo upravo zbrajam pluseve u portfelju.[lol]
pojavljivanje Floričić prezimena u Top 10 na HTPK objašnjava povećanje zanimanje za tom dionicom u zadnje vrijeme[thumbsup]
Mrtva prodaja na Ingri, možemo li još gore ili čemo se zadovoljiti sa bijednih 11 %.
Zašto kažem bijednih, pa gdje je to sve od 60 000 kuna kada je ulazilo AZ?
[wink]
Mrtva prodaja na Ingri, možemo li još gore ili čemo se zadovoljiti sa bijednih 11 %.
[wink]
uuuuuu dobar argument, ak su pljugeri iz AZ-a mogli tudju lovu kroz prozor bacat (citaj kupovat INGR na 60.000) na 60k onda to jamacno toliko vrijedi, ako ne i vise… koja dobra analogija, kako promucurno, kako analiticki [thumbsup]
plavi:
”
[wink]
”
uuuuuu dobar argument, ak su pljugeri iz AZ-a mogli tudju lovu kroz prozor bacat (citaj kupovat INGR na 60.000) na 60k onda to jamacno toliko vrijedi, ako ne i vise… koja dobra analogija, kako promucurno, kako analiticki [thumbsup]
Pa pusti covjeka da se na miru iskrca…. Evo, lupio je po bidu! [lol] [lol]
Nekako mi argumenti tipa pa ne može to više padati ili kupovali mirovinci po toj cijeni ne drži vodu. Imam osjećaj da će ova godina biti godina stpljivog skupljanja dionica, a zna se što to znači.
plavi: ” Mrtva prodaja na Ingri, možemo li još gore ili čemo se zadovoljiti sa bijednih 11 %. Zašto kažem bijednih, pa gdje je to sve od 60 000 kuna kada je ulazilo AZ? [wink] ” uuuuuu dobar argument, ak su pljugeri iz AZ-a mogli tudju lovu kroz prozor bacat (citaj kupovat INGR na 60.000) na 60k onda to jamacno toliko vrijedi, ako ne i vise… koja dobra analogija, kako promucurno, kako analiticki [thumbsup]
Daj nathan47, oladi.
Pljuješ dok pada, pljuješ dok raste. Daj smiri malo te hormončiće.
plavi: ” Mrtva prodaja na Ingri, možemo li još gore ili čemo se zadovoljiti sa bijednih 11 %. Zašto kažem bijednih, pa gdje je to sve od 60 000 kuna kada je ulazilo AZ? [wink] ” uuuuuu dobar argument, ak su pljugeri iz AZ-a mogli tudju lovu kroz prozor bacat (citaj kupovat INGR na 60.000) na 60k onda to jamacno toliko vrijedi, ako ne i vise… koja dobra analogija, kako promucurno, kako analiticki [thumbsup]
Ma ja mislim da toide ovako: Fond manager vjerojatno dobija analize od neke konzultantske kuće
( Jp Morgan, Deloite … ) , i plaća to xxx kuan mjesečno.
1.9. Stigne analiza, dobar forecast za market, u regiji cvjeta suradnja, dobra očekivanja za građevinu u 2008
i tada mu je INGR na 50000 jeftina
Zatim 1.2. dođe analiza, problemi s EU, strah od recesije, napetosti u regiji i slično
Tada im je INGR na 40000 skupa