Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Von Braun: ” Za kolegu, jedna prigodna. Vaš link ” Jes, jes… svi znamo do kud je Bare dogurao

do bare.[thumbsup]

Kako tumačite to da danas još nema institucionalnog prometa?

Mudro je zborio stari Seneca: "Per ipiz dudatis eneus iri!"

je li bi moglo ovo sad malo dole?

Von Braun: ” Za kolegu, jedna prigodna. Vaš link ” Jes, jes… svi znamo do kud je Bare dogurao

Evo upravo zbrajam pluseve u portfelju.[lol]

None but ourselves can free our minds.Life is one big road with lots of signs. So when you riding through the ruts, don't complicate your mind.Bob's words

pojavljivanje Floričić prezimena u Top 10 na HTPK objašnjava povećanje zanimanje za tom dionicom u zadnje vrijeme[thumbsup]

Mrtva prodaja na Ingri, možemo li još gore ili čemo se zadovoljiti sa bijednih 11 %.
Zašto kažem bijednih, pa gdje je to sve od 60 000 kuna kada je ulazilo AZ?

[wink]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Europa, u plusu…..još i to….

Vaš link

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

Mrtva prodaja na Ingri, možemo li još gore ili čemo se zadovoljiti sa bijednih 11 %.

[wink]

uuuuuu dobar argument, ak su pljugeri iz AZ-a mogli tudju lovu kroz prozor bacat (citaj kupovat INGR na 60.000) na 60k onda to jamacno toliko vrijedi, ako ne i vise… koja dobra analogija, kako promucurno, kako analiticki [thumbsup]

Nisam druzeljubiv tip pa nema potrebe stavljati me medju prijatelje

plavi:

[wink]

uuuuuu dobar argument, ak su pljugeri iz AZ-a mogli tudju lovu kroz prozor bacat (citaj kupovat INGR na 60.000) na 60k onda to jamacno toliko vrijedi, ako ne i vise… koja dobra analogija, kako promucurno, kako analiticki [thumbsup]

Pa pusti covjeka da se na miru iskrca…. Evo, lupio je po bidu! [lol] [lol]

skype - ivek1234

Nekako mi argumenti tipa pa ne može to više padati ili kupovali mirovinci po toj cijeni ne drži vodu. Imam osjećaj da će ova godina biti godina stpljivog skupljanja dionica, a zna se što to znači.

plavi: ” Mrtva prodaja na Ingri, možemo li još gore ili čemo se zadovoljiti sa bijednih 11 %. Zašto kažem bijednih, pa gdje je to sve od 60 000 kuna kada je ulazilo AZ? [wink] ” uuuuuu dobar argument, ak su pljugeri iz AZ-a mogli tudju lovu kroz prozor bacat (citaj kupovat INGR na 60.000) na 60k onda to jamacno toliko vrijedi, ako ne i vise… koja dobra analogija, kako promucurno, kako analiticki [thumbsup]

Daj nathan47, oladi.
Pljuješ dok pada, pljuješ dok raste. Daj smiri malo te hormončiće.

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

plavi: ” Mrtva prodaja na Ingri, možemo li još gore ili čemo se zadovoljiti sa bijednih 11 %. Zašto kažem bijednih, pa gdje je to sve od 60 000 kuna kada je ulazilo AZ? [wink] ” uuuuuu dobar argument, ak su pljugeri iz AZ-a mogli tudju lovu kroz prozor bacat (citaj kupovat INGR na 60.000) na 60k onda to jamacno toliko vrijedi, ako ne i vise… koja dobra analogija, kako promucurno, kako analiticki [thumbsup]

Ma ja mislim da toide ovako: Fond manager vjerojatno dobija analize od neke konzultantske kuće
( Jp Morgan, Deloite … ) , i plaća to xxx kuan mjesečno.

1.9. Stigne analiza, dobar forecast za market, u regiji cvjeta suradnja, dobra očekivanja za građevinu u 2008
i tada mu je INGR na 50000 jeftina

Zatim 1.2. dođe analiza, problemi s EU, strah od recesije, napetosti u regiji i slično
Tada im je INGR na 40000 skupa

New Report

Close