Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

a što ako FI ne bude fenomenalan?

Ja znam da će za moje zlatne koke biti[wink][thumbsup]

Von Braun, 21.02.2008. u 11:20
meni nije jasno kako tolko prodaje dolazi na ingri, a vidi se izdaleka da je netko spreman pocisititi do 43

Na INGRi je došlo maloprije 10kom na 43k kuna, pa fondovi pokupili, kao i onih 61kom na 40k.
Izgleda da im je sve do 60k kuna, jeftino.[thumbsup]

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

nathan47: ” Ovo ne izgleda lose…. vidjet cemo do kraja dana, ak jos malo naraste otpocinjem prodaju [thumbsup] ” Koja muljaža. A prije neki dan si rekao da si ozbiljan dugoročni ulagač[wink] Samo ti prodaj, ima tko će kupovati na niskim cijenama. Mirovinci, ljudi u cashu kojih je puuuno…

nece nathan u prodaju…. nece jos… zlocko. [smiley]
jel tako?
[wink]
plasi ljude po forumu… [smiley]

Ima toliko Kompanija koje su fundamentalno potcijenjene; s druge strane ima kompanija koje su jos uvijek precijenjene. U zadnjih 2g sam uvijek “pogadjao” koje ce kompanije imati odlicna FI, uopce ne sumnjam da ce se to opet dogoditi,

DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE

[thumbsup].. a znamo i koje!

ume da broji sarafe, ali krivo:procenat i tacno; povjest;samnom, neznam, 100 ATPL=1000E, uvjek, vjest..plata?!, dejstvuje

Ljudi, gdje je ivekjendvatri da li još čeka?
Lijepo sam ga upozorio.[smiley]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Von Braun: ” Hoćeš, ali kad se drugi nakupuju i kad krene “možda” drugi val….a do tada…..2-3 mjeseca…. I još fenomenalni FI…..ulazak u NATO…itd. ” Ha gle, zato sam rekao da cu mozda i ostati “kratkih rukava”… al mislim da vecina kuzi da fundamentalne potpore nema, a bojim se i da prevelike nade polazete u famozna FI izvjesca… no vrijeme ce pokazati [thumbsup]

Za kolegu, jedna prigodna.
Vaš link

Ljudi, gdje je ivekjendvatri da li još čeka?
Lijepo sam ga upozorio.[smiley]

Ivek je jos uvijek daleko od burze. Mala pauza ne skodi. [wink] Bilo mi je skupo prije tjedan dana sada mi je pak preskupo. Cekam jeftinije, sorry. [cool]

Kada krv potece u potocima nakon FI onda ce lagano unutra. [thumbsup]

skype - ivek1234

Za kolegu, jedna prigodna.
Vaš link

Jes, jes… svi znamo do kud je Bare dogurao

Nisam druzeljubiv tip pa nema potrebe stavljati me medju prijatelje

HT
http://www.zse.hr/default.aspx?id=18792

[thumbsup].. a znamo i koje!

tako je , svi to znamo i zato ih kupujemo… pardon, vec smo ih kupili prije, a sada kupuju oni koji su malo zakasnili, ali su shvatiti i prihvatili stvarnost ….
jupiii!!! [smiley]

Von Braun: ” Za kolegu, jedna prigodna. Vaš link ” Jes, jes… svi znamo do kud je Bare dogurao

Nisam mislio na Bareta nego na riječi u pjesmi.[thumbsup]

hahaha.
Pa ko to toliko mahnito kupije.
Ljudi mislim da ste naučili lekciju.Ne srljajte grlom u jagode.
Pa ovo kvazi fond tatini sinovi misle da je raja toliko glupa.Neka raste ali pomalo a ovo mi se čini kao prdac u prazno.Pomalo pomalo.[sealed][sealed][sealed]

New Report

Close