a što ako FI ne bude fenomenalan?
Ja znam da će za moje zlatne koke biti[wink][thumbsup]
Na INGRi je došlo maloprije 10kom na 43k kuna, pa fondovi pokupili, kao i onih 61kom na 40k.
Izgleda da im je sve do 60k kuna, jeftino.[thumbsup]
nathan47: ” Ovo ne izgleda lose…. vidjet cemo do kraja dana, ak jos malo naraste otpocinjem prodaju [thumbsup] ” Koja muljaža. A prije neki dan si rekao da si ozbiljan dugoročni ulagač[wink] Samo ti prodaj, ima tko će kupovati na niskim cijenama. Mirovinci, ljudi u cashu kojih je puuuno…
nece nathan u prodaju…. nece jos… zlocko. [smiley]
jel tako?
[wink]
plasi ljude po forumu… [smiley]
Ima toliko Kompanija koje su fundamentalno potcijenjene; s druge strane ima kompanija koje su jos uvijek precijenjene. U zadnjih 2g sam uvijek “pogadjao” koje ce kompanije imati odlicna FI, uopce ne sumnjam da ce se to opet dogoditi,
[thumbsup].. a znamo i koje!
Ljudi, gdje je ivekjendvatri da li još čeka?
Lijepo sam ga upozorio.[smiley]
Von Braun: ” Hoćeš, ali kad se drugi nakupuju i kad krene “možda” drugi val….a do tada…..2-3 mjeseca…. I još fenomenalni FI…..ulazak u NATO…itd. ” Ha gle, zato sam rekao da cu mozda i ostati “kratkih rukava”… al mislim da vecina kuzi da fundamentalne potpore nema, a bojim se i da prevelike nade polazete u famozna FI izvjesca… no vrijeme ce pokazati [thumbsup]
Za kolegu, jedna prigodna.
Vaš link
Ljudi, gdje je ivekjendvatri da li još čeka?
Lijepo sam ga upozorio.[smiley]
Ivek je jos uvijek daleko od burze. Mala pauza ne skodi. [wink] Bilo mi je skupo prije tjedan dana sada mi je pak preskupo. Cekam jeftinije, sorry. [cool]
Kada krv potece u potocima nakon FI onda ce lagano unutra. [thumbsup]
[thumbsup].. a znamo i koje!
tako je , svi to znamo i zato ih kupujemo… pardon, vec smo ih kupili prije, a sada kupuju oni koji su malo zakasnili, ali su shvatiti i prihvatili stvarnost ….
jupiii!!! [smiley]