Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

hebe se tebi kad tu vrtiš 5000 kn, nekima od nas nije baš svejedno…

Precijenili ste me, mama mi je dala đeparac od 200 kuna i 100 koje sam dobio od bake za proviziju i kupio sam jednog Đuru.

Joj kak ste vi veliki, kak vam se klanjam, sve znate, pametni, sigurno ste i lijep čovjek. A tek pošteni, poštenje vjerojatno izlazi iz vas.[smiley]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Ovo ne izgleda lose…. vidjet cemo do kraja dana, ak jos malo naraste otpocinjem prodaju [thumbsup]

I na kraju dana opet u kupnju jelte? [thumbsup]

Mea parvitas.

beholder: ” hebe se tebi kad tu vrtiš 5000 kn, nekima od nas nije baš svejedno… ” Precijenili ste me, mama mi je dala đeparac od 200 kuna i 100 koje sam dobio od bake za proviziju i kupio sam jednog Đuru. Joj kak ste vi veliki, kak vam se klanjam, sve znate, pametni, sigurno ste i lijep čovjek. A tek pošteni, poštenje vjerojatno izlazi iz vas.[smiley]

bolje bi ti bilo da si kupio jedan HT ti buju ti bar dali dividendu [thumbsup]

I na kraju dana opet u kupnju jelte? [thumbsup]

Ah ne, eventualno ADRS ak opet dodje do 40x… Na trenutnu stopu rizika rekao bih da mi je vecina dionica jos uvijek precijenjena 20-ak posto… no ponavljam, to je moje misljenje, tko zna – mozda ostanem kratkih rukava

Nisam druzeljubiv tip pa nema potrebe stavljati me medju prijatelje

Ovo ne izgleda lose…. vidjet cemo do kraja dana, ak jos malo naraste otpocinjem prodaju [thumbsup]

Koja muljaža. A prije neki dan si rekao da si ozbiljan dugoročni ulagač[wink]
Samo ti prodaj, ima tko će kupovati na niskim cijenama. Mirovinci, ljudi u cashu kojih je puuuno…

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

bolje bi ti bilo da si kupio jedan HT ti buju ti bar dali dividendu [thumbsup]

Slažem se nisam kupio nisam imao s čime, babi smanjili mirovinu, pa tržište kapitala pati

jedna slikica za tebe, trebaš sve pojesti

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

a čujte treba priznati da je nekima kao što je npr. luković pasala ova klima panike i straha…on je od svojih analitičara dobio info, rasprodao sve na ATH i sada je mogao kupiti 30% jeftinije…

kud svi navalili s tim lukovićem kao da je on neka faca.

ako čitaš malo po forumu, vidiš da je 50% ljudi ovdje rasprodalo sve svoje dionice kada i luković. i isto tako su kupili 30% jeftinije.

osim ovih par koji se još ne daju nego čekaju da bude 35% jeftinije.[cool]

Koja muljaža. A prije neki dan si rekao da si ozbiljan dugoročni ulagač[wink]

O pa imam ja i dugorocnih investicija u dionice – one koje ne kotiraju na burzi, pa onda one u Srbiji koje jos uvijek dokupljujem laganini… dio HT-a cu vjerojatno isto tako ostaviti, al veliku vecinu – 2/3 cu sigurno prodati ako crobex jos malo poraste… jednostavno mislim da cu ih do kraja godine, a mozda i prije moci kupiti puno puno jeftinije… [thumbsup]

nazalost, dosla su takva vremena

Von Braun: ” Koja muljaža. A prije neki dan si rekao da si ozbiljan dugoročni ulagač[wink] ” O pa imam ja i dugorocnih investicija u dionice – one koje ne kotiraju na burzi, pa onda one u Srbiji koje jos uvijek dokupljujem laganini… dio HT-a cu vjerojatno isto tako ostaviti, al veliku vecinu – 2/3 cu sigurno prodati ako crobex jos malo poraste… jednostavno mislim da cu ih do kraja godine, a mozda i prije moci kupiti puno puno jeftinije… [thumbsup]

Hoćeš, ali kad se drugi nakupuju i kad krene “možda” drugi val….a do tada…..2-3 mjeseca….
I još fenomenalni FI…..ulazak u NATO…itd.

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

a što ako FI ne bude fenomenalan?

Hoćeš, ali kad se drugi nakupuju i kad krene “možda” drugi val….a do tada…..2-3 mjeseca….
I još fenomenalni FI…..ulazak u NATO…itd.

Ha gle, zato sam rekao da cu mozda i ostati “kratkih rukava”… al mislim da vecina kuzi da fundamentalne potpore nema, a bojim se i da prevelike nade polazete u famozna FI izvjesca… no vrijeme ce pokazati [thumbsup]

meni nije jasno kako tolko prodaje dolazi na ingri, a vidi se izdaleka da je netko spreman pocisititi do 43

New Report

Close