hebe se tebi kad tu vrtiš 5000 kn, nekima od nas nije baš svejedno…
Precijenili ste me, mama mi je dala đeparac od 200 kuna i 100 koje sam dobio od bake za proviziju i kupio sam jednog Đuru.
Joj kak ste vi veliki, kak vam se klanjam, sve znate, pametni, sigurno ste i lijep čovjek. A tek pošteni, poštenje vjerojatno izlazi iz vas.[smiley]
Ovo ne izgleda lose…. vidjet cemo do kraja dana, ak jos malo naraste otpocinjem prodaju [thumbsup]
I na kraju dana opet u kupnju jelte? [thumbsup]
beholder: ” hebe se tebi kad tu vrtiš 5000 kn, nekima od nas nije baš svejedno… ” Precijenili ste me, mama mi je dala đeparac od 200 kuna i 100 koje sam dobio od bake za proviziju i kupio sam jednog Đuru. Joj kak ste vi veliki, kak vam se klanjam, sve znate, pametni, sigurno ste i lijep čovjek. A tek pošteni, poštenje vjerojatno izlazi iz vas.[smiley]
bolje bi ti bilo da si kupio jedan HT ti buju ti bar dali dividendu [thumbsup]
I na kraju dana opet u kupnju jelte? [thumbsup]
Ah ne, eventualno ADRS ak opet dodje do 40x… Na trenutnu stopu rizika rekao bih da mi je vecina dionica jos uvijek precijenjena 20-ak posto… no ponavljam, to je moje misljenje, tko zna – mozda ostanem kratkih rukava
Ovo ne izgleda lose…. vidjet cemo do kraja dana, ak jos malo naraste otpocinjem prodaju [thumbsup]
Koja muljaža. A prije neki dan si rekao da si ozbiljan dugoročni ulagač[wink]
Samo ti prodaj, ima tko će kupovati na niskim cijenama. Mirovinci, ljudi u cashu kojih je puuuno…
bolje bi ti bilo da si kupio jedan HT ti buju ti bar dali dividendu [thumbsup]
Slažem se nisam kupio nisam imao s čime, babi smanjili mirovinu, pa tržište kapitala pati
jedna slikica za tebe, trebaš sve pojesti
a čujte treba priznati da je nekima kao što je npr. luković pasala ova klima panike i straha…on je od svojih analitičara dobio info, rasprodao sve na ATH i sada je mogao kupiti 30% jeftinije…
kud svi navalili s tim lukovićem kao da je on neka faca.
ako čitaš malo po forumu, vidiš da je 50% ljudi ovdje rasprodalo sve svoje dionice kada i luković. i isto tako su kupili 30% jeftinije.
osim ovih par koji se još ne daju nego čekaju da bude 35% jeftinije.[cool]
Koja muljaža. A prije neki dan si rekao da si ozbiljan dugoročni ulagač[wink]
O pa imam ja i dugorocnih investicija u dionice – one koje ne kotiraju na burzi, pa onda one u Srbiji koje jos uvijek dokupljujem laganini… dio HT-a cu vjerojatno isto tako ostaviti, al veliku vecinu – 2/3 cu sigurno prodati ako crobex jos malo poraste… jednostavno mislim da cu ih do kraja godine, a mozda i prije moci kupiti puno puno jeftinije… [thumbsup]
nazalost, dosla su takva vremena
Von Braun: ” Koja muljaža. A prije neki dan si rekao da si ozbiljan dugoročni ulagač[wink] ” O pa imam ja i dugorocnih investicija u dionice – one koje ne kotiraju na burzi, pa onda one u Srbiji koje jos uvijek dokupljujem laganini… dio HT-a cu vjerojatno isto tako ostaviti, al veliku vecinu – 2/3 cu sigurno prodati ako crobex jos malo poraste… jednostavno mislim da cu ih do kraja godine, a mozda i prije moci kupiti puno puno jeftinije… [thumbsup]
Hoćeš, ali kad se drugi nakupuju i kad krene “možda” drugi val….a do tada…..2-3 mjeseca….
I još fenomenalni FI…..ulazak u NATO…itd.
Hoćeš, ali kad se drugi nakupuju i kad krene “možda” drugi val….a do tada…..2-3 mjeseca….
I još fenomenalni FI…..ulazak u NATO…itd.
Ha gle, zato sam rekao da cu mozda i ostati “kratkih rukava”… al mislim da vecina kuzi da fundamentalne potpore nema, a bojim se i da prevelike nade polazete u famozna FI izvjesca… no vrijeme ce pokazati [thumbsup]