Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

11 će sati sad, da vidimo što fondovi kažu, šoping ili odgoda
spodoba

Koji ljep dan..Sve mi ljepse mirise,sve je nekako veselo[rolleyes]

Ako me nema ,znaci da nisam tu.

Ovo ne izgleda lose…. vidjet cemo do kraja dana, ak jos malo naraste otpocinjem prodaju [thumbsup]

Nisam druzeljubiv tip pa nema potrebe stavljati me medju prijatelje

Možda su Ivek i Nathan47 u pravu , u biti biti će u pravu ali im definitvno nije lako gledat ovo… ali tko se zadnji smij naslađe se smije

Cookie Monster

beholder: ” a čujte treba priznati da je nekima kao što je npr. luković pasala ova klima panike i straha…on je od svojih analitičara dobio info, rasprodao sve na ATH i sada je mogao kupiti 30% jeftinije…uglavnom lijepo je kad si bonus riješiš već u siječnju [thumbsup] kad se bolje pogleda, sva razvijena tržišta su padala, ali mi smo zato kao da je to neko natjecanje pali dvostruko više…nadam se da ne govorim prerano ali nekako mi se čini da će idućih 3 mjeseca klima biti pozitivna [thumbsup] ” I samo tako mijenjate mišljenja, od katalizme do odjednom sve pet. Svaka čast![thumbsup]

pa kaj nije bila kataklizma? kako ti zoveš pad od 30%?? hebe se tebi kad tu vrtiš 5000 kn, nekima od nas nije baš svejedno…a što se tiće kataklizme, kao što sam rekao idućih tri mjeseca bi moglo biti dobro pod uvijetom da ne navale opet globalne loše vijesti i da FI podravke ne izađe prvi na zse…
a onda kraj 1Q pa kad banke opet počnu zbrajati gubitke po subprimovima…pokušavam unjeti malo vedrine, ali da smatram da je sve gotovo, toliko naivan baš i nisam….ako baš hoćeš još uvijek hodamo po jako tankoj oštrici…FEDov izvještaj je totalni crnjak i moglo bi danas opet biti potresa na wall streetu, pa onda ide dolje dax, pa onda opet dolje idemo mi…i opet smo ispod 4000…

ovo sada kod nas što se dešava, po meni je samo pozitivan efekt rasta ine i ht-a…a triger za inu je bila jedna stara vijest koju svi i onako znamo, da će država prodavati preostali paket…hoće li ga prodati OMVu (a što bi za nas male investitore bilo najbolje)…misli da neće…

opet se cisti sve do 43 na ingri, eto to su van isti oni koji su rusili burzu

…a triger za inu je bila jedna stara vijest koju svi i onako znamo, da će država prodavati preostali paket…hoće li ga prodati OMVu (a što bi za nas male investitore bilo najbolje)…misli da neće…

Kako OMV-u kad je OMV uputio službenu ponudu za preuzimanje MOL-a!

Ovo ne izgleda lose…. vidjet cemo do kraja dana, ak jos malo naraste otpocinjem prodaju [thumbsup]

kud već….a tulum je tek počeo….
[huh]

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

Možda su Ivek i Nathan47 u pravu , u biti biti će u pravu ali im definitvno nije lako gledat ovo… ali tko se zadnji smij naslađe se smije

Cemu takav stav? Vi se tu postavljate ko da sam vam ja neprijatelj broj 1 (ili je to ivek?), i ko da maltene sam rusim vlastitim rukama crobex… vec sam napisao, moje je misljenje da prava potonuca tek slijede, no moguce je da sam u krivu, a zbog svojih prijatelja i vas spekulanata ovdje volio bih da sam u krivu…

eto, nadam se da se kolega wiking raduje [thumbsup]

tigrus: ” LookaBorna: ” tigrus: ” Von Braun: ” Evo malo skromne analize. Nakon 6 tjedana napokon stigao je SIGNAL….. Sutra nastavljamo u istom tonu[thumbsup] ” slazem se! a to sam maloprije napisao ali uz drukcije alate za analizu… [smiley] ” bravo za Vas kolega, jednostavno ste savrseni, ali dopustite i drugima da izraze svoje misljenje još bolje ako su post napisali prije vas. ” meni se cini, kolega, da tebe ljuti to sto sve pokazuje da ce trziste rasti… [smiley] pa kao nisi zadovoljan formom analiza i na to prigovaras… a ustvari te ljuti sadrzaj…[tongue] ” apsolutno krivo, odgovara mi rast crobexa-na 6000 jer sam u likvidnim dionicama ali to je nevazno. Nacin na koji se izrazavate vrijedan je paznje pa ne dvojim da ste barem visi financijski savjetnik AWD-a sto se moze zakljuciti prema samouvjerenom nastupu, vjerujte necu se oslanjati na Vasa predvidanja pa ih barem skromnije prezentirajte.

pa kolega…mislim stvarno…
ja ti dam sansu da se izvuces jer si malo zlocesto komentirao, a ti jos jos gori…
u smislu komunikacije ti se iza cinizma krije inferiornost…
to su ti ono komunikacijska pravila , zisku? [wink]
a sto se tice mojih analiza, to je moje predvidanje kretanja trzista … nitko me ne mora slusati ili slijediti…
ali transparentno kazem sto mislim. bez manipulacija.
a da bi stvar bila bolja , jos sam i tocno predvidio. ajde da sam fulao pa da prigovaras,…
ali ovako…… [smiley]

kud već….a tulum je tek počeo….
[huh]

Nisam rekao da cu prodati sve, za to bih ipak pricekao crobex na 4500, al da cu zapocet s prodajom ‘nula’ – hocu [thumbsup]

Sve toliko lijepo izgleda da me i malo strah! Samo da se odrzi! Vidite sta je ova korekcija ucinila od mene..koji skeptik sam postao

Svatko danas trguje na burzi ali rijetki ostaju psihicki zdravi!

New Report

Close