Jako je lijepo vidjeti ovo zelenilo poslije dugog crvenila. Nadam se da će prestati ovako skokovito rasti, neka raste pomalo ali konstantno… Samo neka se stabilizira. Prema gore, of kors.
Ulazimo uskoro u NATO, ekipa koja će htjet zaradit će bit u dionicama, to znači da već sada moraju počet sa kupnjom.
Ali sve ovo do sada je pre mali promet da bi se veselili kako treba, ovo je sad onako, vesel sam al se znojim
nego di je Ivek… sad bu objavil da je kupovao jucer[thumbsup]
nego di je Ivek… sad bu objavil da je kupovao jucer[thumbsup]
I to po najnižim cijenama, dno dna.[thumbsup]
čak i ima nešto prometa, nije loše, meni situacija dobro izgleda, ali ne treba mahnito kupovat, stabilan rast nam treba.
beholder: ” a čujte treba priznati da je nekima kao što je npr. luković pasala ova klima panike i straha…on je od svojih analitičara dobio info, rasprodao sve na ATH i sada je mogao kupiti 30% jeftinije…uglavnom lijepo je kad si bonus riješiš već u siječnju [thumbsup] kad se bolje pogleda, sva razvijena tržišta su padala, ali mi smo zato kao da je to neko natjecanje pali dvostruko više…nadam se da ne govorim prerano ali nekako mi se čini da će idućih 3 mjeseca klima biti pozitivna [thumbsup] ” I samo tako mijenjate mišljenja, od katalizme do odjednom sve pet. Svaka čast![thumbsup]
IVEK123, tko je sada pogodio rast. E baš sam pravi majstor. Sad ću ja pogađati malo za promjenu
[lol] [lol]
Moj graf nikada ne vara.
medeki su na kupnji, ne stignu se javljati[lol] [lol]
sakai: ” nego di je Ivek… sad bu objavil da je kupovao jucer[thumbsup] ” I to po najnižim cijenama, dno dna.[thumbsup]
[lol]
ah…probijena je psihička barijera na dlkv na 1240 kn…tu se lomilo cijelo jutro….