Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ht probio 300 sada 301,95

Vratili HT na 300,izgleda da neki vole dividendu.[cool]

HT opet preko 300 kuna. Nadam se da ga više nećemo gledati na razinama ispod 300.

Ingra..
vise se ne vratila ispod 40K.

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

koja panika na ingri… a di su do sada cekali… meni stvarno nije jasno cekanje… jer se nadam da vrsni znalci trzista kapitala znaju tko stoji iza rusenja crobexa u zadnjih dva tjedna

Raspon na prodaji kod Adrisa veeellliiikkk! .. [undecid] što bi značilo da fondovi ne kupuju

tko god da kupuje, nema na ovim cijenama što kupiti. Sa malim prometom rast od cca 5% sve govori. Ali kupnja se sve više pojavljuje.

42300.
A pluvali ste me..

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

Beholder,

ma mene uopće na zanima razlog, bitno mi je samo da moje uzdanice rastu i da se polako približavam pozitvnoj nuli…
[smiley]

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

a čujte treba priznati da je nekima kao što je npr. luković pasala ova klima panike i straha…on je od svojih analitičara dobio info, rasprodao sve na ATH i sada je mogao kupiti 30% jeftinije…uglavnom lijepo je kad si bonus riješiš već u siječnju [thumbsup]

kad se bolje pogleda, sva razvijena tržišta su padala, ali mi smo zato kao da je to neko natjecanje pali dvostruko više…nadam se da ne govorim prerano ali nekako mi se čini da će idućih 3 mjeseca klima biti pozitivna [thumbsup]

Ingra.. vise se ne vratila ispod 40K.

Vrlo brzo će INGRa na 50k kuna[thumbsup]

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

a čujte treba priznati da je nekima kao što je npr. luković pasala ova klima panike i straha…on je od svojih analitičara dobio info, rasprodao sve na ATH i sada je mogao kupiti 30% jeftinije…uglavnom lijepo je kad si bonus riješiš već u siječnju [thumbsup] kad se bolje pogleda, sva razvijena tržišta su padala, ali mi smo zato kao da je to neko natjecanje pali dvostruko više…nadam se da ne govorim prerano ali nekako mi se čini da će idućih 3 mjeseca klima biti pozitivna [thumbsup]

I samo tako mijenjate mišljenja, od katalizme do odjednom sve pet. Svaka čast![thumbsup]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

sve je super i sve je za 5, negdje i 7,45

ali dok kod INGR ne vidim 5k, tlak mi ne pada

:), ipak sam ja malo pomogel mirovincima na 60K [cry]

SKORa-M-A[color=blue][/color]

New Report

Close