Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

crn dan za crne anđele..oops, crne medvjede.

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

crobex 4.198,68 1.71%

proljeće stiže u naš grad…. [smiley]

pumpa se tržište pumpanjem HTa i INE…hehehe najbolji način [thumbsup]

nekako mi se čini u zadnje vrijeme da mi opet po svom austrougarskom kompleksu pratimo nemce, tako da mi je u ova krizna vremena DAX davao najbolje signale kako će se kretati crobex (ako neko ima neka stavi usporedne grafove)…a koliko danas čitam nemci imaju super rezulate u 2007. [thumbsup]

Nisu ni zaslužili medvjedi da kupuju sad po ovim bagatelnim cijenama. Još barem 20% gore, onda će oni početi kupovati. A možda i po većoj cijeni nego su kupovali. [proud]

Danas ak bude 0 bit ce dobro

u 16:00 bit će dvije nule[tongue]

Ako ovaj trend potraje, mogao bih sutra malo i prodavati. [thumbsup]

febo: ” proljeće stiže u naš grad…. [smiley] ” pumpa se tržište pumpanjem HTa i INE…hehehe najbolji način [thumbsup] nekako mi se čini u zadnje vrijeme da mi opet po svom austrougarskom kompleksu pratimo nemce, tako da mi je u ova krizna vremena DAX davao najbolje signale kako će se kretati crobex (ako neko ima neka stavi usporedne grafove)…a koliko danas čitam nemci imaju super rezulate u 2007. [thumbsup]

promatrač,
prvo promotri djia-u, onda dax.
dax pleše kako djia svira.

Ako ovaj trend potraje, mogao bih sutra malo i prodavati. [thumbsup]

skroman si

febo: ” proljeće stiže u naš grad…. [smiley] ” pumpa se tržište pumpanjem HTa i INE…hehehe najbolji način [thumbsup] nekako mi se čini u zadnje vrijeme da mi opet po svom austrougarskom kompleksu pratimo nemce, tako da mi je u ova krizna vremena DAX davao najbolje signale kako će se kretati crobex (ako neko ima neka stavi usporedne grafove)…a koliko danas čitam nemci imaju super rezulate u 2007. [thumbsup]

DAX je rasao poslije korekcije, a to sad mi radimo.
IVek123, oćeš li ući na vrhu li si udarao već po asku?[thumbsup]

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

HT 300 KN[thumbsup]

INGRA je probila 40k kuna. Mirovnjaci posisali.[thumbsup]
Hehe…slijedeća na 40.900kn..

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

Raspon na prodaji kod Adrisa veeellliiikkk! .. [undecid] što bi značilo da fondovi ne kupuju

Cookie Monster

New Report

Close