proljeće stiže u naš grad…. [smiley]
pumpa se tržište pumpanjem HTa i INE…hehehe najbolji način [thumbsup]
nekako mi se čini u zadnje vrijeme da mi opet po svom austrougarskom kompleksu pratimo nemce, tako da mi je u ova krizna vremena DAX davao najbolje signale kako će se kretati crobex (ako neko ima neka stavi usporedne grafove)…a koliko danas čitam nemci imaju super rezulate u 2007. [thumbsup]
Nisu ni zaslužili medvjedi da kupuju sad po ovim bagatelnim cijenama. Još barem 20% gore, onda će oni početi kupovati. A možda i po većoj cijeni nego su kupovali. [proud]
Danas ak bude 0 bit ce dobro
u 16:00 bit će dvije nule[tongue]
febo: ” proljeće stiže u naš grad…. [smiley] ” pumpa se tržište pumpanjem HTa i INE…hehehe najbolji način [thumbsup] nekako mi se čini u zadnje vrijeme da mi opet po svom austrougarskom kompleksu pratimo nemce, tako da mi je u ova krizna vremena DAX davao najbolje signale kako će se kretati crobex (ako neko ima neka stavi usporedne grafove)…a koliko danas čitam nemci imaju super rezulate u 2007. [thumbsup]
promatrač,
prvo promotri djia-u, onda dax.
dax pleše kako djia svira.
Ako ovaj trend potraje, mogao bih sutra malo i prodavati. [thumbsup]
skroman si
febo: ” proljeće stiže u naš grad…. [smiley] ” pumpa se tržište pumpanjem HTa i INE…hehehe najbolji način [thumbsup] nekako mi se čini u zadnje vrijeme da mi opet po svom austrougarskom kompleksu pratimo nemce, tako da mi je u ova krizna vremena DAX davao najbolje signale kako će se kretati crobex (ako neko ima neka stavi usporedne grafove)…a koliko danas čitam nemci imaju super rezulate u 2007. [thumbsup]
DAX je rasao poslije korekcije, a to sad mi radimo.
IVek123, oćeš li ući na vrhu li si udarao već po asku?[thumbsup]
INGRA je probila 40k kuna. Mirovnjaci posisali.[thumbsup]
Hehe…slijedeća na 40.900kn..