Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Mislim da ćemo danas opet polako gore. Ljudi su još oprezni.

kad bi svaki dan isli samo za 1/4 onoga jucerasnjeg ni onda se to nebi moglo reci da je polako…

ali nebi imao nista protiv [rolleyes]

Šta je meni ovo trebalo...

IGH i nalozi.. veci nalozi se maknu prije 10h ali se obicno vrate malo kasnije, Cudno mi je to da vec nisi primjetio na vecini dionica. DLKV.. Koja kupnja? To sto je netko stavio nalog na 1300 kuna? Apsolutno nema veze sa zdravom logikom i to nista ne znaci.. INGR.. Kakva frka panika.. O cemu ti? Joj meni joj.

IGH na 12.000[thumbsup]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Ako se danas popapa 61kom na 39.999kn, prijeđena je psihološka granica za iznad 40k kuna…

Samo da nekog ne zaboli trbuh od “papanja”….. [cool]

skype - ivek1234

Na IGH pojeden nalog na prodaji, upravo[thumbsup]
Crobex 1,15%

FALI NAM LIKVIDNOSTI; DAJ ŠTEFEK, NATOČI NAM PO JEDNU

Na IGH pojeden nalog na prodaji, upravo[thumbsup] Crobex 1,15%

HaHa baš pojeden doslovno ![thumbsup]

samo me zanima hoćemo li nastaviti rasti kad promet dođe, to bi bila super potvrda uzlaznog trenda

Ajmo ZABU u blokadu [thumbsup]

proljeće stiže u naš grad….
[smiley]

 I m a g i n a t i o n * a t * w o r k 

INA također dobro otvorila
[proud]

Danas opet kilavo, … ovo bi moglo potrajat ovako 🙁 Nose li ljudi novce u fondove?

Cookie Monster

vratit će se novci u fondove…
[smiley]

LookaBorna: ” tigrus: ” Von Braun: ” Evo malo skromne analize. Nakon 6 tjedana napokon stigao je SIGNAL….. Sutra nastavljamo u istom tonu[thumbsup] ” slazem se! a to sam maloprije napisao ali uz drukcije alate za analizu… [smiley] ” bravo za Vas kolega, jednostavno ste savrseni, ali dopustite i drugima da izraze svoje misljenje još bolje ako su post napisali prije vas. ” meni se cini, kolega, da tebe ljuti to sto sve pokazuje da ce trziste rasti… [smiley] pa kao nisi zadovoljan formom analiza i na to prigovaras… a ustvari te ljuti sadrzaj…[tongue]

apsolutno krivo, odgovara mi rast crobexa-na 6000 jer sam u likvidnim dionicama ali to je nevazno.
Nacin na koji se izrazavate vrijedan je paznje pa ne dvojim da ste barem visi financijski savjetnik AWD-a sto se moze zakljuciti prema samouvjerenom nastupu,
vjerujte necu se oslanjati na Vasa predvidanja pa ih barem skromnije prezentirajte.

najgore se svadat s budalom, prvo te spusti na svoju razinu pa te dotuce iskustvom

New Report

Close