Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ameri malo gori malo doli, čini mi se da i oni prenaglo reagiraju na svaku dobru/lošu vijest.
nikako da se dogovore oko trenda

&

Evo malo skromne analize. Nakon 6 tjedana napokon stigao je SIGNAL….. Sutra i nadalje nastavljamo u istom tonu[thumbsup]

da, tu je signal, samo se nadam da neće sada neki opet padati u paniku ako sutra ili prekosutra opet odemo ispod 4100. buy signal ne znači da od sada ide samo up nego da se sada isplati ući jer će uskoro vjerojatno biti puno skuplje, što ne znači da možda prije toga ne bude bilo i malo jeftinije.

meni je svejedno dva koraka naprijed, jedan nazad…bitan je trend gore….[thumbsup]

zato i kažem, jer će sada i 75% naših medvjeda čekati taj “korak nazad” da se polako ukrcaju pa će odmah početi širenje panike “idemo natrag dole” kako bi taj korak još malo rastegnuli.

Samo da se trend rasta odrzi i vec sljedeci tjedan bi mogli dotaknut 4500 sto su neki jos prosli tjedan nazivali kao stanje burze iza ljeta.. il tamo na godinu…, a sta se tice europe nadam se da mi kasnimo vise od jednog dana jer su oni rasli prosli tjedan… moze mala korekcija recimo krajem sljedeceg tjedna na 4500… slazete se?? znam ko ne…[lol] [lol]

Glory, glory, Man United!!

zmrklic: ” Von Braun: ” zmrklic: ” Hah prodao pola ULPL, Ulovio 3820, tamo ce se iskrcavat ekipa iz LPKC [lol] [lol] ” Svaka čast žmrkliću, ti stvarno imaš sreće.[thumbsup] I mislio sam da ćeš nešto prodati. ” Ne mora biti, mozda ode preko 4k sutra, ali u ova teška vremena …. Drugih pola čuvat, nikad nisam još nešto dokapitalizirao pa da vidimo kak to ide … ” svaka čast majstore koliko vidim prodao si po top cijeni /13:04 h- 4kom[thumbsup] pa da si ušao jutros po 3120 zaradio si 2800 u 2 sata svaka čast[thumbsup]

Stavio nalog za prodaju 3800 20 komada , al se neko ugurao
[lol]

Sad bar fondovi ne moraju svaki dan trošit milione na obranu INE, pa su valjda se prešaltali na ADRS
Uskoro bi morao bit kraj HT rasprodaje, ipak se bliži divinenda. Malo će lakše disat.

Von Braun: ” Evo malo skromne analize. Nakon 6 tjedana napokon stigao je SIGNAL….. Sutra nastavljamo u istom tonu[thumbsup] ” slazem se! a to sam maloprije napisao ali uz drukcije alate za analizu… [smiley]

bravo za Vas kolega, jednostavno ste savrseni, ali dopustite i drugima da izraze svoje misljenje još bolje ako su post napisali prije vas.

najgore se svadat s budalom, prvo te spusti na svoju razinu pa te dotuce iskustvom

Sad bar fondovi ne moraju svaki dan trošit milione na obranu INE, pa su valjda se prešaltali na ADRS
Uskoro bi morao bit kraj HT rasprodaje, ipak se bliži divinenda. Malo će lakše disat.

I to vam se ne čini kao zanimljiva slučajnost? Baš u ovim vremenima dolazi takva vijest o INI.
Meni je malo škakljivo!

Kad se sretnu osoba s novcem i osoba s iskustvom: Osoba s iskustvom ode sa novcem, a osoba s novcem ode sa ...

Najava događaja za četvrtak, 21.02.2008.

– 18,00 sati – Predsjednik Republike primit će izaslanstvo Predstavničkog doma Kongresa SAD-a na čelu sa zastupnikom Johnom S. Tannerom, vođom izaslanstva SAD-a pri Parlamentarnoj skupštini NATO-a
(Ured Predsjednika)

zašto su ameri preokrenuli?

&

plavi: Da čini se da bi to bilo to, inaće slučajno ili ne Ingra je za petak najavila sastanak sa investitorima.
Dobar timeing?

Da nije to ispitivanje terena koliko su institucionalci spremni platiti dionicu u eventualnoj dokapitalizaciji.[rolleyes]

zmrklic: ” Sad bar fondovi ne moraju svaki dan trošit milione na obranu INE, pa su valjda se prešaltali na ADRS Uskoro bi morao bit kraj HT rasprodaje, ipak se bliži divinenda. Malo će lakše disat. ” I to vam se ne čini kao zanimljiva slučajnost? Baš u ovim vremenima dolazi takva vijest o INI. Meni je malo škakljivo!

Palo i meni napamet da nije slučajno, ali INA je oduvijek bila jak potencijalni target za preuzimanje, tako da drži vodu. Sad, da bi stvar držali u tajnosti da je druga situacija na marketu, to je drugi par cipela.

20.02.2008 .

HTP KORČULA D.D./REDOVNA HTPK-R-A

10. FLORIČIĆ TAMARA 2.000 0,47 Osnovni račun

ovo je očito razlog povećanog zanimanja zadnjih dana za dionicama HTPK ,novo ime u Top 10

[thumbsup][wink]

New Report

Close