Ma di mi je brat Ivek ja bez njega crkavam od dosade
sve u svemu pretakanje iz šupljeg u prazno, di god se pojavi neka kupnja .. to je i dalje liparenje, kupnja nije odlučna, prodaja je, puno para treba da se crobex pokrene
to je to za danas,crobex ce zavrsit na cca 4125.U prilog stavljan dnevno trgovanje sa Bloomberga gdje se vidi jasan otpor na toj razini
eto i corava koka pogodi[thumbsup]
Osoba sa lovom udjelnicara kupuje INu po 3000 od sebe,a za sebe kupuje po 2200, simple as that….[thumbsup]
Von Braun: ” zmrklic: ” Hah prodao pola ULPL, Ulovio 3820, tamo ce se iskrcavat ekipa iz LPKC [lol] [lol] ” Svaka čast žmrkliću, ti stvarno imaš sreće.[thumbsup] I mislio sam da ćeš nešto prodati. ” Ne mora biti, mozda ode preko 4k sutra, ali u ova teška vremena …. Drugih pola čuvat, nikad nisam još nešto dokapitalizirao pa da vidimo kak to ide …
svaka čast majstore
koliko vidim prodao si po top cijeni /13:04 h- 4kom[thumbsup]
pa da si ušao jutros po 3120 zaradio si 2800 u 2 sata
svaka čast[thumbsup]
Briljantan kraj na ERNT i IGH, ima još ali to je što sam vidio. Index +2,31%[thumbsup]
Da čini se da bi to bilo to, inaće slučajno ili ne Ingra je za petak najavila sastanak sa investitorima.
Dobar timeing?[cool]
valentine:
”
Briljantan kraj na ERNT i IGH, ima još ali to je što sam vidio. Index +2,31%[thumbsup]
”
Da čini se da bi to bilo to, inaće slučajno ili ne Ingra je za petak najavila sastanak sa investitorima.
Dobar timeing?[cool]
Uf, roditeljski sastanak… Dijete bilo zlocesto? [lol]
Evo malo skromne analize. Nakon 6 tjedana napokon stigao je SIGNAL…..
Sutra i nadalje nastavljamo u istom tonu[thumbsup]
yo!
danas se nisam javljao.
imao sam posla…. drago mi je da se jucerasnje prognoze ostvruju.
rast prometa, rast cijena, i optimisticno raspolozenje…
to sam i pretpostavio. [proud]
za sutra predvidam jos jaci promet i rast. da vidimo sto ce biti.
mislim da mozemo po;lako razmisljati da smo u a2.
dakle cuvajmo dionice ako smo kupovali u a1, ako nismo kupovali, onda je ovo zadnji vlak za malo jace prinose. sto znaci – trk u shoping!!
plus, moj informator je imao pravo! [smiley]
Evo malo skromne analize. Nakon 6 tjedana napokon stigao je SIGNAL….. Sutra nastavljamo u istom tonu[thumbsup]
slazem se! a to sam maloprije napisao ali uz drukcije alate za analizu… [smiley]
Ako kasnimo jedan dan za Europom sutra ce biti veselo.
frende,kasnimo mi za Europom,brat bratu, 30godina. [embarass]
a za onaj ignore sam pitao i ja, nema ovaj forum te “napredne” funkcije. Ajde Vjeko malo modernizacije i osvježenja s proljećem! [thumbsup]