jel ima neko kometar za promet?? ovo nije mali promet [proud]
Nije. Rekao sam ja da nam se sprema ofenziva. A evo nam i jačeg prometa.
wiking:
”
i ja sam tebi boldao a ti ak ne zelis barem danas nabacit osmjeh na zelenilo to je tvoja stvar i zabavit se ovdje nego odi na bocu vina u neko drugo drustvo jer mi ti tu ne odgovaramo
”
Ok, ok, ja poslovnjak ti zafrkant… eto, samo me nemoj tjerat s foruma ako Boga znas
gle imam osjecaj da smo se totalno krivo razumjeli,nema veze,zaboravi.
e ovaj kolega ivana mi je ko šegrt hlapić…sada je odjednom kupovao sve na najnižim cijenama, a sjećam se dok je prićao da si je nakrcao preko 70% portfelja s inom preko 3000 kn… a danas već svima prića da je zajedno s kajmanom ulazio po diskontnim cijenama [lol] [lol] [lol]
– nešto sam na piku ovoj gospođici Beholder.
– nakrcala sam se INOM na IPU, a to svakako nije bilo na 3.000kn.
– osim IPA sam ju kupovala i prodavala, nešto sam i kupovala i preko 3.000kn, ali manje količine, i tu sam pogriješila.
– nakrcala sam se i HT-a također na IPU.
– u prošloj godini fenomenalno zaradila.
– u ovoj gubitci, ali podnošljivi.
– do sada sam radila bez kune kredita, sada krećem u neke kredite.
– jučer sam imala veliki šoping.
– uostalom trgujem samo za sebe, a i zarađujem za sebe, a i gubitci su samo moji.
Pozdrav !
Naslovnica portala business.hr
Analiza: Lansiranje Uljanik Plovidbe – tko je jamio, jamio je!
I taj WC papir sebe naziva ozbiljnom tiskovinom? I to ima urednika?! Tko je jamio, jamio je?!?! to je njima naslov
[shocked]
e moje novinarstvo na kakve si grane spalo, kako ih nije sram napisati da tekst nije poziv na kupnju i prodaju dionica
e sad sam stvarno izrevoltiran
Broj dionica u padu 36
Broj dionica u porastu 57[thumbsup]
Crobex 2.00%
Naslovnica portala business.hr
Analiza: Lansiranje Uljanik Plovidbe – tko je jamio, jamio je!
I taj WC papir sebe naziva ozbiljnom tiskovinom? I to ima urednika?! Tko je jamio, jamio je?!?! to je njima naslov
[shocked]
e moje novinarstvo na kakve si grane spalo, kako ih nije sram napisati da tekst nije poziv na kupnju i prodaju dionica
e sad sam stvarno izrevoltiran
Novinari te tiskovine su svuda među nama. Čak i među onima za koje se nikada ne bismo nadali. A ulaz (i free materijal) im je upravo na ovom forumu svakodnevno dostupan. Čak je jedan kolega upravo tim riječima (tko je jamio…) popratio ULPL danas…
Brutala je to. Želim što čvršću omču regulatora – jer trenutno omče uopće nema. Ajmo regulatori!!!!!
@ Von Braun
– moj napad je bio zbilja podmukao.
– dobro si se izvukao, svaka čast na odgovoru.
Pozdrav !
Briljantan kraj na ERNT i IGH, ima još ali to je što sam vidio.
Index +2,31%[thumbsup]
Briljantan kraj na ERNT i IGH, ima još ali to je što sam vidio. Index +2,31%[thumbsup]
zadnja min trgovanja secer na kraju [thumbsup]