– ja pijem kaficu i kuham gulaš od bikovog mesa.
Medo je već bio na meniju.
– izgleda sam se nakupovala dionica na samome dnu, ako nije bull trap.
– gledam kako Von Braun predvodi gubitnike na TOP-u 10.
Ne kužim ovaj crni humor. Kako gubitnike kad je Crobex +1,8%![lol] [lol]
– nego koliko si izgubio u ovoj korekciji ?
Izašao na 5400 bodova, 04.01. i ušao na 4200-4300 bodova
– i kako to kupuješ dionice, je li samo u mislima ?
ABAC trade, probaj
– jer bikovi obično puno toga nakupuju na ATH.
A medvjedi prodaju na dnu.
– ma mogla bi napisati i još toga, ali i ovo je previše.
– ovu temu redovito čitam, rijetko pišem na ovoj teme, ali previše je ovo s bikovima i medvjedima.
– mani je jedini cilj zaraditi na burzi.
– zato kupujem jeftino a prodajem skupo.
Kao i jučer.[thumbsup]
– i ne zamaram se jesam li bik ili medvjed, bit je u zaradi.
Pozdrav
wiking:
”
po tome Nathan nije u pravu jer pozivnica stize za 2 mj. i GFI a ne 6-12 mjeseci ali je u pravu da ljudi ne racunaju ni priblizno crobex 5000 do 2009.
Problem je sto neda ljudima ni malo da se vesele na danasnji rast
”
Hm, a di je nathan tocno spomenuo strane investicije?? Malo ste me zbunili [huh]
Jos jednom ponavljam, za dobru zabavu preporucam bocu finog vina u dobrom drustvu, kakvu dobru predstavu ili dobar film…
Burza nije mjesto na koje investitori dolaze kako bi se radovali ili izdeprimirali vec kako bi disperzirali rizik, uvecali vlastitu imovinu i u konacnici – zaradili… Svatko tko misli suprotno, bojim se da je fulao igraliste
uostalom, zar vam ne dodje dobro netko ko ce vas malo prizemljiti kada dobijete krila…. [thumbsup]
i ja sam tebi boldao a ti ak ne zelis barem danas nabacit osmjeh na zelenilo to je tvoja stvar i zabavit se ovdje nego odi na bocu vina u neko drugo drustvo jer mi ti tu ne odgovaramo
e ovaj kolega ivana mi je ko šegrt hlapić…sada je odjednom kupovao sve na najnižim cijenama, a sjećam se dok je prićao da si je nakrcao preko 70% portfelja s inom preko 3000 kn… a danas već svima prića da je zajedno s kajmanom ulazio po diskontnim cijenama [lol] [lol] [lol]
da pogledate stranicu vidjeli bi da je to ulaganje preko investicijske kuće u Americi,a ne da sam radiš platformu .Oni rade s tvojim novcem
http://www.finanzasforex.com
i ja sam tebi boldao a ti ak ne zelis barem danas nabacit osmjeh na zelenilo to je tvoja stvar i zabavit se ovdje nego odi na bocu vina u neko drugo drustvo jer mi ti tu ne odgovaramo
Ok, ok, ja poslovnjak ti zafrkant… eto, samo me nemoj tjerat s foruma ako Boga znas
da pogledate stranicu vidjeli bi da je to ulaganje preko investicijske kuće u Americi,a ne da sam radiš platformu .Oni rade s tvojim novcem http://www.finanzasforex.com
Jedino može biti problem kada zatražiš povrat glavnice.
To je jedno iskustvo mog kolege, vjerojatno zavisi od tvrtke do tvrtke.
Uostalom ne znam čemu ta rasprava na ovoj temi, navlačenje na Forex?
da pogledate stranicu vidjeli bi da je to ulaganje preko investicijske kuće u Americi,a ne da sam radiš platformu .Oni rade s tvojim novcem http://www.finanzasforex.com
Klaudija, ima tema forex pa tamo možete o tome pisati koliko želite bez ikakve osude ili dodatnih objašnjenja!
Ovdje sigurno nije mjesto!
…najprije, lijep pozdrav kolegi nathan47…uvijek mi je lijepo cuti njegovo misljenje i komentar [thumbsup]…bez obzira koliko mi se svidjao ili ne svidjao (u pravilu me “lupa po glavi”)…he,he…a o britkim posalicama da i ne pricam…
…inace, da ne bi i mene napali, ja trenutno na svom racunu u PG-u imam 37,63kn…dakle definitivno nisam ljubitelj medeka…he,he…ali ne kuzim zasto se konstantno napadaju ljudi koji imaju drukcije misljenje i sve se dozivljava kao “drukanje” [undecid]…uostalom da svi isto mislimo, burze ne bi ni bilo [proud]…mi smo valjda ovdje da procitamo svacije misljenje, procijenimo snagu njegovih argumenata i normalno, da odluku donesemo sami…
…i zato apel…ne napadajte ljude koji misle razlicito od vas…razlicitost misljenja i sukobljavanje argumenata bogatstvo su ovog foruma…
…i nathane, sto kazes…kad ce “drz’te gace”…ja ni ne priznam korekciju, dok je ti svecano ne objavis [wink]
klaudija:
”
”
Klaudija, ima tema forex pa tamo možete o tome pisati koliko želite bez ikakve osude ili dodatnih objašnjenja!
Ovdje sigurno nije mjesto!
Prva pametna!!
Nemojmo o forexu.. Navlacenje na FOREX = povlacenje love sa ZSE.. [angry] [angry] [angry]
…najprije, lijep pozdrav kolegi nathan47…uvijek mi je lijepo cuti njegovo misljenje i komentar [thumbsup]…bez obzira koliko mi se svidjao ili ne svidjao (u pravilu me “lupa po glavi”)…he,he…a o britkim posalicama da i ne pricam…
…i zato apel…ne napadajte ljude koji misle razlicito od vas…razlicitost misljenja i sukobljavanje argumenata bogatstvo su ovog foruma…
…i nathane, sto kazes…kad ce “drz’te gace”…ja ni ne priznam korekciju, dok je ti svecano ne objavis [wink]
lijep pozdrav i tebi kolega, drago mi je da jos uvijek ima starih clanova koji mozda ne pisu ali svakako citaju
[thumbsup]
Slazem s e i s tvojim apelom, ja nikoga ne usutkavam niti smatram da bismo trebali svi imati isto misljenje, dapace, da nema suprotnih misljenje na burzi se ne bi moglo zaraditi
a sto se tice korekcije, moarm ti priznati da meni ovo uopce ne izgleda kao korekcija, no biti cu obziran prema srcanim bolesnicima pa necu reci na sta mi lici potonuce od 25 posto u mjesec i pol dana